4 rendkívüli boros program a hétvégén

5 rendkívüli boros program a hétvégén

Szereted a jó bort és a nem mindennapi eseményeket? Akkor ezt a 4 rendkívüli boros programot Neked ajánljuk!

Hivatalosan is beköszöntött az ősz. Lassan lezárul a nyár végi mulatozás időszaka. Még lesz szüreti fesztivál a héten Szentesen és Nemesnádudvaron, de a nagyszabású dínomdánomok helyét lassan átveszik a különlegesebb események. A hétvégére 4 ilyen rendkívüli boros program ajánlójával készültünk Nektek.

Balaton Wine & Gourmet

Kép forrása: Facebook esemény borítója

Kezdődik a balatoni borrégió legnagyobb bor- és gasztro fesztiválja! Páratlan helyszínen, Veszprémvölgy varázslatos lankái, árnyas fái, csobogó patakja és a történelmi Kolostora környezetében élvezheted az élet legédesebb pillanatait! Nem csak a magával ragadó helyszín, de a régió legrangosabb borai és a Michelin-csillagos séfek is garantálják az exkluzív élményt. Az argentin és francia konyha különlegességei, ingyenes kóstolók, mesterkurzusok, élményétkezés, szakmai workshopok, tangó és milonga táncosok várnak rád Veszprémben a hétvégén! És ami a legjobb, ez egy igazi család- és gyerekbarát gourmet fesztivál, így a legkisebbeknek is nagy élmény lehet.

Európai Bordalfesztivál

Kép forrása: Facebook esemény borítója

Az Európai Borfesztivál mottója – „A jó borban öröm, barátság és dal van!” – tökéletesen tükrözi a majd 30 éves hagyománnyal rendelkező esemény szellemiségét. A jó bor, a fantasztikus zene és a felejthetetlen hangulat garantált a három napos pécsi-villányi rendezvényen!

A fesztivál erős kezdéseként pénteken együtt izgulhatjuk végig az I. Bordalnok Énekversenyt. Ezt követik a nyitott pincék, felvonulások, pincekoncertek, neves vendégművészek és sztárvendégek. Tökéletes őszköszöntő ünnep fergeteges hangulatban! Figyelem, a részletes programról és helyszínekről mindenképpen érdemes itt tájékozódni!

Ha pedig a legjobb borokra vágysz, akkor ki ne hagyd a Villányi Prémium Bormustrát! Szombaton megkóstolhatod Villány legszínvonalasabb borait, Franc-okat és Rady-ket.

Egy rendkívüli boros program – KesziBorKult

Kép forrása: Facebook esemény borítója

Különlegesen nívós eseménynek ígérkezik a csütörtök esti Kamocsay kóstoló. Kiváló borok és a kortárs kultúra kiemelkedő karakterei; Berki Tamás, Máté Péter-díjas zenész, énekes valamint Sárik Péter, jazz-zongoraművész garantálják az exkluzív élményt. Igazán rendkívüli boros program a bor, a kultúra és a minőség elhivatott tisztelőinek.

Édes bor, édes élet borkóstoló

Kép forrása: Facebook esemény borítója

Bár a mézédes tokaji aszú hungarikum, sokan még mindig azt vallják, hogy „Aki jó bort akar, szárazat iszik”. Ezt a hiedelmet kívánja felülírni Ungváry Krisztián, a történelemtudomány doktora és az olaszliszkai Vayi Pincészet borásza. Ha szeretnéd maradéktalanul kiélvezni az édes élet különleges lehetőségeit, vasárnap délután a budapesti Három Holló Kávéházban a helyed a 7 tételes borkóstolón.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések