8 érték, melyre a Vincells épült

Vincells életérzés

Vajon milyen értékeket képvisel a Vincells Borékszer? Most eláruljuk, mi a Vincells életérzés 8 alappillére

Vajon mi a Vincells Borékszer egyedülálló termékeinek különleges üzenete? Mi a Vincells életérzés hívogató sajátossága? Mit szimbolizál egyetlen darab elegáns Vincells Borékszer? Az alábbi írásunkból végre kiderül, mi a Vincells Borékszer értékrendszerének 8 alappillére.

1. Örök emberi értékek

Tiszteltjük a klasszikus értékeket. A Vincells életérzés legfontosabb alappillére, hogy nagyra becsüljük az örök emberi értékeket. Olyan kincseket helyezünk előtérbe, mint a szeretet, a hit, a hűség és a becsület. Minden egyes ékszerünk ezeket az értékeket szimbolizálja.

  • Hiszen szeretet nélkül nincsen élet.
  • Hit nélkül nincsen megújulás.
  • Hűség nélkül nincsen támaszt nyújtó és megnyugtató  biztonság.
  • Becsület nélkül pedig nincsen nemesség.
Örök emberi értékek – szeretet, hit

2. Egymás tisztelete és megbecsülése

A Vincells Borékszer csapata a legnagyobb hálával és szeretettel fordul családjaink és barátaink felé. Tudjuk, hogy a minket körülvevő támogató, bátorító közeg nélkül a Vincells ma nem tartana itt.

Hisszük, hogy az értékes emberi kapcsolatok mentén válhat igazán gazdaggá az életünk. A kölcsönös tisztelet és megbecsülés igazán régi erények, és szebbé teszik a mindennapokat.

Ékszereiket ezért úgy alkottuk meg, hogy kifejező ajándékok vagy örök emléket őrző kincsek legyenek. 

Az első és legfontosabb a család

3. Környezetünk szeretete és a természet tisztelete

Úgy gondoljuk, közös felelősségünk élőhelyünk sorsa, így fontos a tudatos vásárlói magatartás és az időtálló termékek előtérbe helyezése. Szomorúan tekintünk a pazarló és kizsákmányoló fast fashion divatiranyzatokra, a maga követhetetlen és szükségtelenül gyors változásaival.

Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy Földünk egy élhető hely maradjon.

Környezetünk szeretete, a természet tisztelete

4. Összefogásban az erő

Számunkra fontos a hazai alkotókkal folytatott közös munka. Miért dolgoznánk külföldi szakemberekkel, mikor itthon is kiváló tervezők és mesterek találhatók? Miért alkotnánk eldobható, múlandó értékeket, mikor maradandót is adhatunk a világnak.

Összefogásban az erő

5. Időtálló minőség

A nemesfém évezredek óta értéket képvisel. A Vincells Borékszer kizárólag nemesfémmel dolgozik. Minden ékszerünk egyedi, kézműves termék. Ékszereink egyedi sorszámmal ellátottak, és minőségüket tanúsítvánnyal igazoljuk. 

A Vincells Borékszer a slow fashion irányzat egyik kiváló megtestesítője. Számunka a magas minőség és a hosszú élettartam az érték. Úgy gondoljuk, érdemes inkább kevesebb, de magas minőségű terméket vásárolni, ezáltal válnak eszközeink megbecsültté és fontossá számunkra.

Egyedi, kézműves termékek

6. A kevesebb több

A Vincells Borékszerek megálmodása során ezt az alapvető, nagy igazságot tartottuk szem előtt. Így alakult ki letisztult, egyszerű formavilágunk. A minimál stílust tükröző, luxus eleganciát sugárzó ékszereink. Termékeink nem hivalkodnak, éppen ezért igazán nemesek. Nem a divatvilág folyton változó trendjeit hajszolják, hanem az örök stílus megtestesítői.

A kevesebb több

7. Az alkotás erejébe vetett hit

Szívünk minden szeretetével biztatunk Mindenkit, hogy merjen nagyot álmodni! A Vincells Borékszer a semmiből született. Egy egyedi, világra szóló találmánya egy kétgyermekes családanyának. Egy álom megvalósulása. A Vincells Borékszerek szimbolizálják, hogy minden lehetséges, csak kitartás, hit és bátorság kell hozzá. Missziónk, hogy támogassuk az alkotást, mint tevékenységet, mert azon felül, hogy egy fantasztikus önkifejezési eszköz, szebb, jobb es teljesebb életet nyújt. 

Az alkotás ereje

8. Az életet nem túlélni, hanem megélni kell

A Vincells életérzés egyik alappillére, hogy időnként le kell szállni a folyton forgó körhintáról. A Vincells Borékszer nem csak a divatvilágban szeretné felhívni a figyelmet a lassítás fontosságára, hanem a mindennapi életünkben is. Az idő elrohan, a gyerekek felnőnek, a pillanatok tovaszállnak.

Ahhoz, hogy adni tudjunk szeretteinknek magunkból, és képviselni tudjuk az igazi emberi értékeket, időnként le kell lassítani és élvezni az életet. Időt kell szánni az igazán fontos dolgoknak, melyek boldoggá tesznek minket. A családi vacsorákra, az utazásokra, a naplementés borozásokra és az ölelésre.  Hisszük, hogy a boldogságot nem keresni kell, hanem beengedni az életünkbe.

Az élet megélése

Szeretnénk, ha minden egyes Vincells Borékszer ezeknek az időtálló értékeknek a szimbólumává válna. Mi ezekkel az érzésekkel kívánjuk gazdagítani a világot. Hiszünk benne, hogy ezek mentén az értékek mentén egy boldogabb világban élhetünk. Büszkék vagyunk rá, ha ezt más is felismeri, és mer ebben a rohanó világban a nemes és maradandó értékek mentén élni.

A Vincells Borékszer 8+1 tippjét arról, hogyan lassíthatunk kicsit, itt olvashatja:

https://vincells.com/81-tipp-hogyan-lassitsunk-egy-kicsit/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések