Kihagyhatatlan könyvek a nyárra

Nyári olvasmánylistád: Ezeket a könyveket muszáj magaddal vinned a strandra!

A nyári hónapok ideálisak arra, hogy elővegyük a könyveket és elmerüljünk egy-egy jó történetben. Most bemutatunk néhány olyan könyvet az elmúlt évek legolvasottabbjai közül, amelyeket garantáltan nem hagyhatsz ki a strandon! A listánkon szereplő könyvek heterogén műfajúak, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebbet, legyen az romantikus, erotikus, krimi, szépirodalom, fantasy, magyar vagy életmód kategória.

Romantikus: Julie Caplin – Álomkastély Franciaországban

Kép forrása

Szeretnél egy könnyed, romantikus nyári olvasmányt? Júlia Caplin “Álomkastély Franciaországban” című könyve tökéletes választás! A történet Hattie Carter-Jonesról szól, aki összetört szívvel épp egy mélyponton van, és menedéket keres. Megkapja élete lehetőségét, hogy barátnője esküvőjét szervezze meg egy mesés kastélyban a franciaországi Champagne régióban. Bár a romantikát elkerülné, a szívdöglesztő Luc Brémont és a hely varázsa hamar ráébreszti, hogy egy nyári flört talán pont az, amire szüksége van.

Erotikus: Willow Winters – Első csók

Kép forrása

Ha szenvedélyes és sötét románcra vágysz, Willow Winters “Első csók” című könyve pont neked való! A történet egy titkos klubban játszódik, ahol az érzéki félhomály és a bűnös vágyak uralkodnak. A főszereplő Declan Cross, a vágyak királya, új, ellenállhatatlan ajánlattal áll elő, amely mindent megváltoztat. Ez a provokatív és izgalmas regény tele van forró jelenetekkel és izgalmas fordulatokkal. Egy igazi csemege az erotikus művek kedvelőinek!

Krimi: Robert Galbraith – Zavaros vér

Kép forrása

Robert Galbraith legújabb regénye, a “Zavaros vér”, a krimi műfaj rajongóinak tökéletes választás. A történet középpontjában Cormoran Strike magánnyomozó áll, aki egy 1974-ben eltűnt nő, Margot Bamborough ügyében nyomoz. Az eset bonyolult és tele van kihívásokkal, tarot-kártyákkal, pszichopata sorozatgyilkossal és megbízhatatlan szemtanúkkal. Strike és partnere, Robin Ellacott egy bonyolult labirintusba kerülnek, ahol minden lépés halálos lehet. A “Zavaros vér” a Cormoran Strike-sorozat ötödik és talán legizgalmasabb része, amely lélegzetelállító feszültséggel vár.

Szépirodalom: Karl Ove Knausgard – Hajnalcsillag

Kép forrása

Karl Ove Knausgard “Hajnalcsillag” című regényében először jelentkezik fikcióval a nagysikerű Harcom sorozat után. A történet középpontjában egy rejtélyesen feltűnő, ragyogó csillag áll, amely kilenc különböző szereplő életét köti össze. Az egyetemi oktatótól a kulturális újságíróig és az ápolónőig mindenki saját szemszögéből meséli el az égitest megjelenése utáni furcsaságokat. Knausgard mélyen ábrázolja a bennünk és a világban lakozó sötétséget, az élők és holtak világa közötti találkozást, ami új fénytörésbe helyezi a hétköznapokat.

Fantasy: Stephen King, Owen King – Csipkerózsikák

Kép forrása

Stephen King és Owen King közös regénye, a “Csipkerózsikák” egy lenyűgöző fantasy, amely azt vizsgálja, mi történik, ha a nők eltűnnek a férfiak világából. A jövőben játszódó történetben a nőket egy furcsa fehérje hártya burkolja be alvás közben, és ha felébresztik őket, vad és erőszakos lesznek. Egyetlen nő, Eve Black, képes normálisan aludni és felébredni. Ki ő valójában? Orvosi anomália vagy démon? A Dooling női börtönében a férfiak különböző frakciókra szakadva próbálnak megküzdeni a káosszal. A fantasy és horror elemekkel teli könyv feszültséget és izgalmat garantál a rajongóknak.

Magyar: Krasznahorkai László – Zsömle odavan

Kép forrása

Krasznahorkai Lászlói sűrű szövésű, filozofikus és egyben elgondolkodtató művei közül a “Zsömle odavan” a legfrissebb. A könyv az élet apró és mégis jelentős kérdéseire keresi a választ egy kiskutya elvesztésén keresztül. A főhős belső küzdelmei és a világgal való számvetése izgalmasan kapcsolódnak a mindennapok realitásához.

Életmód: Steigervald Krisztián – Generációk harca a figyelemért

Kép forrása

Steigervald Krisztián aktuális és népszerű életmód könyve, a “Generációk harca a figyelemért”, a különböző generációk közötti kihívásokkal és ellentétekkel foglalkozik. A könyv betekintést nyújt a mai kor fiatal és idősebb generációinak dinamikájába, és segít eligazodni az információs világ nyújtotta nehézségekben. Hasznos és tanulságos olvasmány, amelyből sokat tanulhatunk magukról és egymásról is.

Főkép forrása: Canva PRO

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a boltba