A Vincells Borékszer alkotás missziója

A Vincells Borékszer alkotás missziója

Csapatunk missziója az alkotás támogatása. Ezzel kívánunk hozzájárulni a nagy álmok megvalósításához

Az alkotás egyik elengedhetetlen szükségletünk, egyben egy felemelő örömforrásunk. Hiszen ezen keresztül szabadulhatunk ki a mindennapok rutinjából. Olyan, mintha a kreativitás kapuján keresztül közelebb kerülnénk lényünk belsőbb, békésebb részéhez, ahol egy kicsit megpihenhetünk. Ezért a kreatív teremtés, fantáziálgatás mindig önbizalmat, örömöt és feltöltődést hoz az életünkbe. Persze csak addig, míg különösebb cél nélkül, „csupán” az alkotás öröméért tesszük.

Alkotás felnőttként

Nem kell tehetséges művésznek lenni. Nem csak egy festmény, szobor, színdarab, tánc vagy zene életre hívása jelenti az alkotást. Minden új dolog létrehozását tekinthetjük annak. Legyen szó egy vállalkozás megálmodásáról, egy takaros otthon kialakításáról vagy egy új márka megteremtéséről. Alkotás az is, mikor egy nő öltözködése során gondosan összeválogatja a megfelelő ruhát, a hozzá illeszkedő ékszereket és más kiegészítőket. Mikor ajándékot készítünk, kertészkedünk, sütünk-főzünk, játszunk a gyermekünkkel vagy mesélünk neki. Sőt! Alkotás az is, mikor a férfiak rendezgetik szerszámaikat. Felnőtt korban ezeken az apró mozzanatokon keresztük ízlelhetjünk meg a kreativitás örömét.

Alkotás gyerekkorban

Gyermekként a rajzolás, festés, gyurmázás, szerepjáték és a mesék világában való elmélyülés létfontosságú. A gyerekek az alkotáson keresztül ismerik meg az egész világot és a képességeiket. Ezen keresztül dolgozzák fel a velük történteket. A teremtésen keresztül nyílik ki számukra a világ.

A fejlődés egyes fázisai csodálatosan nyomon-követhetőek a gyermekek rajzain, fantáziajátékain keresztül. Egyben a fejlesztés egyik legjobb módja, ha hagyjuk a kicsiket szabadon művészkedni, játszani. A gyerekek ösztönösen kreatív alkotók egészen addig, míg az oktatás során meg nem jelenik a megfelelési kényszer és a versengés. Ezért a gyermeket hagyni kell szabadon alkotni. Ám ennek vannak tárgyi feltételei is.

Az alkotás támogatása

A Vincells Borékszer szívügye az alkotás támogatása, ezért minden negyedévben kézműves csomagokat juttatunk el rászoruló intézmények számára. Annyi gyermek számára biztosítjuk a kézműves eszközöket, ahány új oldalkedvelésünk született első születésnapunktól (2022. január 18-tól) a facebook oldalunkon (itt elérhető: https://www.facebook.com/Vincellsborekszer). Ezáltal akár Ön is hozzájárulhat a rászoruló gyermekek fejlesztéséhez!

Ezzel kívánja a Vincells közösség biztosítani a hátrányos helyzetben lévő gyermekek alkotásának lehetőségét is. Így már gyerekként megízlelhetik a teremtés örömét, és talán felnőttként is merik majd használni. A csomagok tervezetten zsírkrétát, ceruzát, filctollat, ecsetet, festéket, papírt, színes papírt, ollót, kifestőt és egyéb kreatív eszközöket fognak tartalmazni.

A Vincells Borékszer missziója az alkotás

A Vincells Borékszer számára különösen fontos az alkotás. Hiszünk benne, hogy a kreativitásban lelhetjük meg a kiteljesedésünket. Csodálatos, egyedi, kézzel készült ékszereink sem születhettek volna meg a teremtő fantázia és leleményesség nélkül. Ehhez azonban elengedhetetlen az alkotás támogatása és bátorítása már gyerekkorban. Milyen sivár is lenne az élet kreatív teremtő művészkedés nélkül. Merjünk új dolgokat létrehozni, nagyot álmodni, alkossunk együtt!

Az egyedi Vincells termékeket itt tekintheti meg: https://vincells.com/vasarlas/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hasonló bejegyzések