Bemutatkozik a Vincells márkanagykövet

Piskor Fanni Vincells Borékszer márkanagykövet

Piskor Fanni borszakértő, diplomás szőlész-borász mérnök lett a Vincells Borékszer márkanagykövete

Örömmel jelentjük be, hogy márkanagykövetünk lett Piskor Fanni borszakértő, aki szőlész-borász mérnök, WSET 3 okleveles borszakértő, a Borkollégium oktatója, gasztro Pr és Bormarketing tanácsadó.

Minden brandnek kell egy hiteles szakmai képviselő. A Vincells Borékszer a legjobbat kívánja nyújtani a bor és a divat világában. A profizmus iránti igényünket mi sem fejezi ki jobban, mint szakmai márkanagykövetünk személye.

Tanulmányok

Fanni Zala megyében nőtt fel, ahol a családjának egy apró területén a kezdetektől fogva részt vett a szüret különböző mozzanataiban. Hivatását azonban egy toszkán kirándulás emlékezetes borászati élménye kapcsán találta meg. Diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte szőlész-borász mérnöki szakon. Ezt követően folytatta tanulmányait a Borkollégiumban, melynek már évek óta oktatója is. WSET 3 okleveles borszakértő, ami a világszerte legnagyobb borismereti képzést adó iskolarendszer hazánkban elérhető legmagasabb végzettsége, valamint megalapította saját vállalkozását, ami gasztro PR és Bormarketing tanácsadással foglalkozik, és Herczeg Ágnes Wine Consulting csapatának is a tagja!

Piskor Fanni Vincells márkanagykövet, borszakértő, szőlész-borász mérnök

Minden, ami bor

Fanni pályája során betekintést nyert a szőlőtermesztésbe, a borkészítésbe, a kiskereskedelmi értékesítésbe, az online borkereskedelembe, márkaépítésbe, rendezvényszervezésbe, a bormarketingbe, valamint a bor és gasztronómia világába.

Fanni már gyermekkorában gyakorlati tapasztalatot szerzett a családi szőlészetben. Egyetemi tanulmányait a családi „hegyen” is kamatoztatta. Később a prémium kategóriás egri Kovács Nimród Borászatnál szerzett további szakmai tapasztalatokat.

Borkultúra

Hazánk a világ összes bortermelésének csupán 1.3%-át teszi ki. Boraink kiemelkedő minőségének köszönhetően mégis meghatározó szerepünk van a nemzetközi borpiacon. Egy ilyen különlegesen jó adottságokkal rendelkező országban nem szabad, hogy kiváltság legyen a minőségi bor fogyasztása. Annak a kultúránk részét kell képeznie. Ez a célja a Winelovers márkának, melynek Fanni évek óta meghatározó alakja, szakértője, zsűrije. A Winelovers100 minden év legkiemelkedőbb magyar borainak listáját tartalmazza 2019 óta. A Winelovers100 lista célja, hogy könnyítsék vele a fogyasztók döntését a minőségi bor kiválasztása során.

Bor és gasztronómia

A minőségi borfogyasztásnak elengedhetetlen része a gasztronómia, így Fanni e téren is képezi magát. Cukrász és csokoládékészítő végzettséggel is rendelkezik. A gasztronómiai területen elsajátított tudását előadásain és szaktanácsadásai alkalmával kamatoztatja.

Piskor Fanni Vincells márkanagykövet, borszakértő, szőlész-borász mérnök

Borozz Fannival vállalkozás

Szőlész-borász mérnökként Fanni ismeri a borászat fortélyait, érti a borászok nyelvét. Borszakértőként rálát a fogyasztók igényeire és a piaci trendekre. Borkommunikáció és marketing területen szerzett több éves tapasztalatának hála hidat képez a termelők és fogyasztók között. Borrajongóként Fanni küldetése, hogy a legszélesebb körben építse a hazai borkultúra rajongóinak közösségét. Vállalkozása gasztro PR-ral, szaktanácsadással, bormarketinggel, rendezvényszervezéssel, webfejlesztéssel, borkóstolóval és továbbképzéssel foglalkozik. Fanni így kívánja támogatni a hazai borászatokat abban, hogy minőségi termékeik minél több ember számára örömöt okozhassanak.

Borozz Fannival közösség

A „Borozz Fannival” Instagram közösség létrehozásának célja, hogy közelebb hozza az embereket a borhoz. Fanni így mutatja be a világnak a minőségi borfogyasztás iránti rajongását, tiszteletét, és így adja át sokrétű tudását. A követők betekintést nyerhetnek egy borszakértő mindennapjaiba, miként előadásokat, borvacsorákat vagy tanfolyamokat tart.

https://www.instagram.com/borozzfannival/

https://www.facebook.com/borozzfannival

Közös célok

Hisszük, hogy a magyar bor nagyobb elismerést érdemel a nemzetközi piacon. Szeretnénk munkánkkal ehhez hozzájárulni. Fanninak és a Vincells Borékszer csapatának is fontos a szakmai elhivatottság, motiváltság és precíz, lelkiismeretes alkotás. Öröm számunkra, hogy Fanni személyében egy hasonló értékrend képviselőjét ismerhetjük meg. Megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhatunk.

Piskor Fanni Vincells márkanagykövet, borszakértő, szőlész-borász mérnök

Fanniról többet itt olvashat: https://borozzfannival.hu/rolam/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések