Ezek a legkülönlegesebb hétvégi programok

Ezek a legkülönlegesebb hétvégi programok

Szereted az egyediséget, a bort és a divatot? Akkor olvasd el, mik a hétvége legkülönlegesebb programjai!

Minden borász és borrajongó életében elérkezett az év legjelentősebb, legizgalmasabb időszaka, a szüreti szezon. A jeles alkalomból számos nagyszerű fesztivál és ünnepség várja látogatóit a bársonyosan kellemes őszi napsütésben. A vidéki borfesztiválok mellett azonban több különleges hétvégi program is várja a bor- és divat rajongóit. Most megismerheted őket!

Hétvégi borfesztiválok

Különleges évet tudhatnak maguk mögött a borászatok. Igazán speciális időjárás jellemezte az idei szezont. A szüreti mulatságok idején sincs ez másként. A kivételesen szépnek ígérkező hétvégén országunk számos városa fantasztikus rendezvénnyel várja a bor nagy tisztelőit. Fantasztikus fellépők, ízletes falatok, ígéretes programok és persze remek borok várnak Sopronban, Pápán, Újpesten, Bátaszéken, Nagykanizsán és a határ mellett, a hagyományőrző Borsa városában.

Budapest Borfesztivál

Kép forrása: Facebook esemény

Elérkezett az ország talán legnépszerűbb boros rendezvényének, a Budapest Borfesztiválnak az ideje. Idén 32. alkalommal kerül megrendezésre a stílusos esemény. Majdnem minden borvidék számos borászata képviselteti magát. Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy minden borrajongó ott lesz. Az utánozhatatlan borfesztiválnak az impozáns Budavári Palota ad otthon. Idén először pedig a nagyközönség számára is megnyílik a VIP terasz, ahol egy igazán exkluzív környezetben élvezhetik a vendégek a páratlanul finom borokat.

Borkóstolóval egybekötött könyvbemutató

Kép forrása: Facebook esemény

Ha szeretnél többet megtudni az organikus és biodinamikus borokról, itt a helyed! A Budapest Borfesztivál egy kiemelkedő programja lesz ez a péntek délutáni különleges könyvbemutató. Most elmerülhetsz az organikus és biodinamikus borok lenyűgöző világában.

Avasi Kvaterka

Kép forrása: Facebook esemény

Szeptember 1-je óta már tart hazánk legkedveltebb filmfesztiválja a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. Ennek egy kísérő rendezvénye a szombat esti Avasi Kvaterka. A zenés ginkóstolón kitűnő hangulatban táncolhatsz egyet a hegyen, és több pincészet borait és ízletes ételeket is kóstolhatsz.

„A stílus mindenkié!” – egy különleges divatbemutató

Kép forrása: New York Fashion Week fotója, a Facebook esemény borítóképe

Rendhagyó divatbemutató készül szombaton a Pécsi Szabadkikötőben. Az izgalmas eseményen fogyatékossággal élő modellek is mutatnak be helyi és hazai ruhakölteményeket, hiszen „A stílus mindenkié!”. A különleges rendezvénynek számos lelkes támogatója van, akik hisznek az inklúzióban, vagyis a befogadásban. Hát nem csodálatos?

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések