Stílusos Borimádók magazin médiaajánlat

Neked volt már igazán jól elkészített és hasznos médiamegjelenésed?

Érezted már a boldogságot, mikor megkeresett valaki, hogy cikket ír Rólad, vagy riportot készít, és a csalódást, mikor az elkészült anyag elnagyolt, követhetetlen vagy egyenesen unalmas lett?

Jártál már úgy, hogy a legkevésbé használható képeidet emelték ki egy cikkben?

Vagy egyszerűen még el sem jutottál oda, hogy legyen egy igazán hasznos és bizalomébresztő médiamegjelenésed, mert a magazinok és műsorok árajánlatai annyira magasak, hogy földi halandó nehezen ugorja meg kezdő vállalkozóként ezeket az összegeket?

Ennek szeretnénk búcsút mondani a szívvel-lélekkel történő írással, ami mögött áll egy marketing szemléletű és gondosan felépített szövegkörnyezet inspiráló képi világgal.

Ezért döntöttünk úgy, hogy az elmúlt két év sikereiből inspirálódva 2023. áprilisában elindítottuk saját magazinunkat, a Stílusos Borimádók online magazint.

 Vállalkozóként mi már túl vagyunk több mint 60 médiamegjelenésen, így ismerjük az érem mindkét oldalát. Tudjuk, milyen nehéz minőségi médiamegjelenéshez jutni, és azt is, hogy ez mennyibe kerül. Sajnos kimagasló tartalmak mellett is sok az elnagyolt lélektelen írás, ami így nem lesz más, mint online szemét.

Miért fontos, hogy Neked is legyen jó médiamegjelenésed?

– Építi a márkád és pozitívan támogatja a vásárlóidat a döntésben

– Segíti az organikus eléréseket

– Google-baráttá teszi a felületeidet

– Nagy hangsúlyban hozzájárul a SEO értékeléshez

– Hitelessé tesz

– Bizalmat ébreszt

– Elköteleződést szerez

– Közösségi felületeiden elismeréseket kapsz a követőidtől,

Így nem marad más dolgod csak megköszönni a gratulációkat.

A Stílusos Borimádókban írunk

– Jó helyekről

– Érdekes eseményekről

– Borról

– Divatról

– Luxusról

– Életmódról

– Érdekességekről

– Motiváló személyiségekről

– Hasonló, közkedvelt témákról.

Bár magazinunk fiatal, mégis sikerül hónapról hónapra megdupláznunk oldalunk látogatóinak számát a visszajáró olvasók mellett.

Rendkívül hálásak vagyunk azokért az együttműködésekért, melyeket mi kaptunk vállalkozásunk indítása után, ezért most mi is szeretnénk ezt visszaadni, és lehetőséget biztosítani mások számára, hogy igazán hasznos médiamegjelenések készüljenek.

Mi a sikerünk titka?

– A fiatalos, lendületes, elkötelezett csapat

– Nem riadunk vissza a változásoktól – naprakészek vagyunk

– Rajongunk az innovatív, formabontó ötletekért

– Tisztelettel támogatjuk a hazai kézműves vállalkozásokat

– Marketing szemlélettel írunk

– Értéket adunk, értéket képviselünk

– Hisszük, hogy munkánkkal maradandót alkotunk.

Büszkén mutatom együttműködő partnereink listáját, akikkel már közösen alkottunk.

Tudjuk, hogy érdemes minden forintra vigyázni, ezért nekünk nincs árlistánk a médiamegjelenésekre. Tapasztalatból viszont tudjuk, hogy szívesen ajánlanál fel a termékedből egyet-egyet kipróbálásra vagy köszönetképpen a közös munkánkért.

Szeretnénk barter együttműködést ajánlani, hogy minél több emberhez jusson el fantasztikus vállalkozásod, terméked vagy szolgáltatásod híre!

Médiaajánlatunk az alábbiakból áll:

– Elkészítünk egy tartalmas és érdekes cikket Rólad, a vállalkozásodról (600-1000 szó).

– A munkafolyamatban végig aktív szereplő lehetsz, így az általad jóváhagyott képek és információk kerülnek ki a nyilvánosság elé (min. 4 – max. 7 kép + főkép).

– Rendelkezésedre bocsátjuk a marketing és szövegírói tapasztalatunkat, és a vezetett kérdések és tervezett tartalom segítségével kimagasló színvonalú online médiamegjelenés készül Rólad.

– Az elkészült cikket megosztjuk social media felületeinken is.

– Webfelületünkről nem kerül törlésre a cikk. A megjelenéstől számítva bármikor elérhető lesz a Rólad szóló cikk, még hosszú éveken keresztül. Ezáltal nyugodtan felhasználhatod a saját holnapodon is.

Médiaajánlatunk csomagértéke 45.000 Ft forint.

Barter együttműködésünk keretein belül, segítünk egymásnak, anélkül, hogy pénz lenne a fő mozgatórugónk. Munkánkkal és elkötelezettségünkkel a hazai vállalkozásokat erősítjük, és hozzájárulunk egy olyan közösséghez, ahol mindenki nyer.

Hogy miért barter?

Mint minden vállalkozás, nekünk is meg kellett tanulnunk a dolgokat az indulás kezdetén. Kezdeti korszakunkban számtalan kiváló cikket készítettünk pusztán szimpátiából és jószívűségből. Sajnálatos módon ezeket a cikkek nem értékelté és sok esetben nem kapták meg a megérdemelt figyelmet. Tapasztalataink azt mutatták, hogy a mai világban néha az emberek nem becsülik meg az ingyenes lehetőségeket.

Ezért hoztuk létre a barter együttműködésen alapuló rendszerünket. Megbeszéljük, hogy Te mit tudsz cserébe adni, mi pedig vállaljuk a ránk bízott feladatokat. Ezzel támogatjuk a hazai vállalkozásokat, és olyan helyzetet teremtünk, ahol mindkét fél nyer. Nagyra értékeljük a Te egyedi hozzájárulásodat, és örömmel várjuk, hogy együtt alkothassunk valami különlegeset. Köszönjük, hogy velünk vagy!

 

Ha szívesen szerepelnél a Stílusos Borimádók magazinban, akkor várjuk jelentkezésed!

Írj levelet nekünk a marketing@vincells.com címen vagy írj itt egy üzenetet!

Üdvözlettel,

Ági, a Vincells alapítója és Viki a Stílusos Borimádók magazin főszerkesztője

 

15 + 9 =