Ilyen volt a Haris Park Esküvő-kóstolója

Vincells Borékszer a Haris Park esküvő kiállításán

Mi illene jobban egy esküvő romantikus bájához, különlegességéhez, mint egy egyedi Vincells Borékszer?

Buda legújabb találkozóhelye, az elegáns, mégis modern Haris Park esküvői napot szervezett a nagy esemény előtt állók számára “Esküvő-kóstoló néven”. A lélegzetelállító helyszínen a párok eltervezhették a nagy nap minden fontos részletét. Természetesen így az ékszerek sem maradhattak ki. Az esküvői esemény pompájához illő Vincells Borékszerek is ott ragyogtak a csodálatos kiállításon.

Esküvő a Haris Parkban

A kiállítást látogatók megismerkedhettek a helyszín nyújtotta lehetőségekkel. Megtekinthették a bájos kápolnát, a fényűző báltermet és az exkluzív hangulatú champagne bárt, valamint a többi rendelkezésre álló termet és helyszínt. Választhattak terítéket, dekorációt akár virágkapuval és egyeztethettek a zenékről és programokról. Megismerhették a Bobo étterem ínycsiklandó ízeit és exkluzív borkínálatát. Összeállíthatták az esküvői menü bor- és italkínálatát, amihez sommelier adta segítségül szaktudását.

Ha olyan esküvői helyszínről álmodik, mely ötvözi a párizsi bohémek szabadságát és a bourgeois réteg fényűzését, jó szívvel ajánljuk a Haris Parkot: https://harispark.hu/

Vincells Borékszert esküvőre

Minden ember számára az egyik legmeghatározóbb pillanat, mikor összeköti az életét szíve választottjával. Ez egy igazán különleges alkalom, ami megérdemli a pompát és fényűzést. Ehhez a nagy eseményhez tökéletesen illeszkedik a Vincells Borékszerek különleges csillogása.

A Vincell Borékszer bemutatta különleges esküvői szettjeit. A vőlegények számára elegáns mandzsettagombokkal készültünk. A menyasszonyok számára pedig ehhez illeszkedő nyakláncokkal és fülbevalókkal. Egy luxus esküvő pompáját növelő szetteken kívül természetesen számos további Vincells Borékszert is megcsodálhattak az esemény látogatói.

Mindig nagy öröm számunkra, ha ékszereinkkel hozzájárulhatunk egy romantikus lánykéréshez vagy más nagy eseményhez. Az egyedi és utánozhatatlan Vincells Borékszerek romantikája és exkluzív megjelenése, tökéletesen illik az élet nagy eseményeihez. Hisszük, hogy a Vincells Borékszerek garantáltan ragyogóvá tesznek minden ifjú párt, és felejthetetlenné varázsolják a Nagy Napot.

Ékszereinket itt tekintheti meg: https://vincells.com/vasarlas/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések