Miért kerül ennyibe egy Vincells ékszer?

Miért kerül ennyibe egy Vincells ékszer?

Most megtudhatja, miket kellett figyelembe vennünk a Vincells Borékszerek árának kialakítása során.

A Vincells üzenete, hogy „Légy egyedi, mint a bor, és tündökölj, mint egy ékszer!”. A különlegességnek és az elegáns csillogásnak azonban ára van. Tisztában vagyunk vele, hogy érdeklődőink egy része számára érthetetlenek termékeink árai. Célunk, hogy az ékszerek szerelmesei átérezzék a Vincells Borékszerek értékét, ezért most lehullik a lepel az árazás titkairól. Cikkünkből Ön is megtudhatja, miért kerülnek ennyibe a Vincells Borékszerek.

Világszintű innováció

A Vincells Borékszer egy eredeti magyar találmány. A világon egyedül mi készítünk valódi, iható borból szilárd követ. A Vincells minőségi borokból készített egyedi kövei, kivétel nélkül, egy több éven át tartó, kemény munka gyümölcsei. Az első megfelelő minőségű kő, több mint 30 sikertelen kísérlet után született meg.

A feltalálás rögös útját követte a szabadalmi eljárás bürokráciája, melynek eredményeként az eljárást és a márkát a szabadalmi hivatal lajstromozta, és európai védjegyoltalom alatt áll.

Minden egyes Vincells Borékszerben benne van az összes korábbi kudarcon való felülemelkedés, az elhivatottság, a kitartás és az újdonság ereje.

Időigényes technológia

Ahhoz, hogy a minőségi borból szilárd kő készüljön, nem csak a különleges technológia, a segédanyagok, kitűnő alapanyagok, de rengeteg idő is kell. Egyetlen kő megszilárdításának ideje 8-10 hét, ami egy különlegesen érzékeny folyamat. Az eljárás természetesen emberi munkát is igényel, így ebben a hosszú időszakban nem egyszer megesik, hogy éjszakai vagy hajnali órákban kell egy következő munkafolyamatba átlépni.

Minden ékszerünk tükrözi azt a családi összetartást, a célirányos munkát, az alkotás szenvedélyes szeretetét, ami nélkül nem jöhetett volna létre a Vincells Borékszer.

Küldetésünk az egyediség formába öntése

Minden egyes Vincells Borékszer egyedi, utánozhatatlan és megismételhetetlen kézműves alkotás. A kövek készítéshez használt bor saját tulajdonságainak függvényében alakul az ékszert díszítő kővé. A kő színe, zárványai előre nem megjósolhatóan alakulnak. Minden bor más mintázatot mutat. Úgy is mondhatjuk, hogy minden egyes Vincells borkő a bor egyedi ujjlenyomata.

Ékszereink egyediségét sorszáma és tanúsítványa is igazolja, amelyet minden ékszerhez csatolunk. A tanúsítvány a kő speciális azonosítóját és az elkészítéshez használt nemesfémekre vonatkozó sorszámot is tartalmazza.

Valódi kézműves munka

A Vincells Borékszerek értékét növeli, hogy minden egyes ékszerünket egyedileg, kézzel készítjük el vásárlóink számára.

Ha elkészült a különleges, szilárd kő, még közel sem olyan a megjelenése, mint ékszereinkben. Sokat kell csiszolva formázni, kezelni a követ, hogy elérhesse végleges, időtálló, csillogó formáját.

Az ékszerkészítés csak ezt követően kezdődhet meg. Minden egyes különleges Vincells borkőből ötvösmester készíti el egyedileg, kézműves ékszereinket. Mi hiszünk a hazai szakemberek munkájában, így ezzel is értéket kívánunk adni a hazai piacnak.

Felséges tündöklés

A Vincells Borékszer csak értékes nemesfém alapanyagokat használ. Ékszereink 14 karátos aranyból vagy 925 ‰ ezüstből készülnek. Ékszereinkben a nemesfém nem bevonatként jelenik meg, hanem egészében tömör nemesfém anyag. Így nem fordulhat elő olyan kopás, mint a bevonatolt ékszerek esetében.

Az ezüstből készített ékszerek kivétel nélkül ródium bevonatot kapnak. Ez a világ legértékesebb nemesféme. Így ezüst ékszereink is sokáig pompázhatnak ragyogó szépségükben. Felületük kevésbé oxidálódik, és ellenállóak a külső mechanikus behatásokkal szemben.

A hazai jogszabályoknak megfelelően minden darabot egyenként ellenőriz és hitelesít a Nemesfém Vizsgáló és Hitelesítő intézet, és ellátja a hatályos fémjelekkel.

A Vincells értéke

A minőségnek, egyediségnek, hazai kézműves termékeknek ára van. A Vincells Borékszer a slow fashion vonalat, az időtálló, hazai termékeket képviseli. Nem kívánunk a nagy, nemzetközi piaccal versenyre kelni. Ékszereink nem a rohanó, folyton változó divat trendeket hajszolják, hanem az örök stílust testesítik meg. A környezetbarát csomagolásban kapható prémium minőségű ékszerek egy éltre szólnak. Nem egy apró, hétköznapi meglepetés, hanem egy értékes ajándék, amilyet egy-egy jeles napon mindenki megérdemel.

Ékszereinket itt tudja megtekinteni: https://vincells.com/vasarlas/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hasonló bejegyzések