EZÜST FOGLALATOS PICI KÖR FÜLBEVALÓ FEHÉRBORBÓL

EZÜST FOGLALATOS PICI KÖR FÜLBEVALÓ FEHÉRBORBÓL

128.900 Ft

Pontos leírás: Ezüst foglalatos pici kör fülbevaló
Állapot: Új ékszer
Felület: Fényes
Anyaga: Ródiumozott ezüst
Finomság: 925 ‰
Ékszer közelítő súlya: (g) 2,6
Fémjel: Igen

Bor fajtája: Fehérbor

Búcsú az ezüst ékszerektől!

Kampányunk ideje alatt beérkező ezüst ékszerek megrendeléseit az alábbi napokon adjuk át a futárszolgálat részére: 07.05., 07.12. és 07.19.

Ne feledd, hogy a megjegyzés rovatba írd be az ajándékba választott póló típusát és méretét!

Az arany ékszerek szállítási ideje az egyedi gyártás miatt 6 hét a megrendeléstől számítva.

50.000,- Ft. feletti rendelés esetén Magyarország területén a szállítás ingyenes.

Valódi, iható borból készül

Magyar innováció

Kézzel készül, egyedileg

Tanúsítvánnyal igazolt

Egyedi, azonosító sorszámmal ellátott

Egészében nemesfém alkatrészek, névjellel, és fémjellel ellátva

Különleges, exkluzív csomagolás

Időtelen elegancia, modern formák

Rajong az újdonságokért?

Az egész világon egyedül mi készítünk valódi borból ékszert!

A Vincells Borékszer egy eredeti magyar találmány. Innovatív értékét nemzetközi újdonságkutatási vizsgálat igazolta. Csikósné Homolya Ágnes a bor és a fejlődés iránti szenvedélyétől fűtve több éven keresztül kísérletezett, mire megalkotta a világ szinten egyedi Vincells borkövet.

Az első megfelelő minőségű kő, több mint 30 sikertelen kísérlet után született meg. Minden egyes Vincells Borékszerben benne van az összes korábbi kudarcon való felülemelkedés, az elhivatottság, a kitartás és az újdonság ereje.

Kiváló minőségre és az időtálló értékre vágyik?

A Vincells kizárólag nemesfém ékszereket készít.

A prémium minőség és tartósság biztosítása érdekében csak és kizárólag nemesfémekkel dolgozunk. Ékszereink nemesfém részei egészében tömör, 14 karátos aranyból vagy 925 ‰ ezüstből készülnek. Ezüst ékszereinket vékony ródium bevonattal látjuk el a jobb karcállóság, magasabb ellenállóság és allergiamentesség érdekében.

Minden darabot egyenként ellenőriz, és hitelesít a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság, és ellátja a hatályos fémjelekkel.

 

 

 

Kutatja a különlegességeket?

Minden egyes Vincells Borékszer egyedi, utánozhatatlan és megismételhetetlen kézműves alkotás.

A kövek készítéséhez használt bor saját tulajdonságainak függvényében alakul az ékszert díszítő kővé. A kő színe, zárványai előre nem megjósolhatóan alakulnak. Minden bor más mintázatot mutat. Úgy is mondhatjuk, hogy minden egyes Vincells borkő a bor egyedi ujjlenyomata.

A Vincells kövek tele vannak élettel és egyéniséggel. Minden fényben kicsit másként tündökölnek, és a borhoz hasonlóan az idő múlásával a borkövek színe is változhat.

Fontos az eredetiség hiteles igazolása?

Mi garantáljuk a megbízhatóságot!

Minden ékszerünket tanúsítvánnyal igazolunk. Az Vincells Borékszerek védjegyoltalommal ellátott termékek, melyek Magyarországon készülnek. A tanúsítvány tartalmazza a borra vonatkozó adatokat, melyekből az ékszer Vincells borkő része elkészült. Ezeken kívül feltüntetésre kerül rajta az egyedi azonosító sorszám, a nemesfémekre vonatkozó adatok, az ékszer súlya és két darab hitelesítő pecsét. A tanúsítvány utolsó oldalát úgy készítettük el, hogy elférjen rajta egy személyes üzenet is.

 

Szeretne eleganciát sugározó megjelenést?

A Vincells Borékszer tökéletes választás mindazon stílusos vásárlóink számára, akik a kifinomult eleganciát és a luxust képviselik a megjelenésükben.

Időtálló ékszereink formavilágát a letisztult geometria jellemzi, hangsúlyozva a bor tündöklését, melyet a kövekbe zártunk.

Minimalista stílusú, klasszikus, elegáns ékszereink éppúgy beragyognak egy egyszerű hétköznapot, mint egy különleges eseményt.

És hogy kiknek ajánljuk? Bárkinek, aki az örök stílust kívánja képviselni. Hisszük, hogy a stílus és az elegancia kortalan.

Értékálló kincset keres?

A Vincells egy hazai slow fashion vállalkozás.

Hisszük, hogy a dinamikusan száguldó világunkban kiemelt szerepe van a stabil, időtálló értékeknek, ezért nem tömegterméket alkotunk. Ékszereink nem a rohanó, folyton változó divattrendeket hajszolják, hanem az örök stílust testesítik meg.

Minden egyes különleges Vincells borkőből megbízható ötvösmesterünk készíti el egyedi kézműves ékszereinket. Csak magyar szakemberekkel dolgozunk, mivel hiszünk a munkájukban, és ezzel is értéket kívánunk adni a hazai piacnak.

Megbízható eredetazonosításra vágyik?

A Vincells lelkes, perfekcionista csapata ezt biztosítja.

Lételemünk a minőség és megbízhatóság. Ékszereinket egyedi azonosító sorszámmal látjuk el.  A sorszám egy titkos azonosító kód, melynek jelentését egyedül mi, a készítők ismerjük. A kód alapján bármely ékszerről megmondjuk, hogy milyen borból készült, mely pincészettől származik, és mi az évjárata. Ezt az azonosító sorszámot az ékszerek hátoldalán helyeztük el.

Alapvető elvárás a kényelmes és megbízható vásárlás?

Mi garantáljuk az egyszerű, biztonságos tranzakciókat és szállítást.

A pénzügyi tranzakciókat banki szintű védelemmel biztosítjuk. Vásárlóink kényelme érdekében többféle fizetési lehetőség közül választhat.

Ékszereink futárszolgálat segítségével házhozszállítással vagy személyes átvétellel kerülnek Vásárlóinkhoz.

Környezettudatos csomagolásunk is garantálja a felelős vásárlást.

VINCELLS

A Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő intézet által egyenként ellenőrizve, és igazolva.

Biztos háttér a garanciális kérdésekben.

Elérhető és segítőkész ügyfélszolgálat.

Sorszámozott ékszerek.

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfát.

Környezetbarát csomagolás.

Biztonságos és gyors házhozszállítás.

Már egy darab Vincells borékszer megvásárlásával Ön tagjává válik VIP klubunknak, ahol különleges ajánlatokkal várjuk.

Minden ékszerünket Jótállási jeggyel látunk el, mely tartalmazza a szükséges adatokat, a rendeltetésszerű használat leírását, valamint a tisztításra és tárolásra vonatkozó útmutatókat. Garanciavállalásunk az érvényes jogszabályok szerint 100.000,-Ft értékig 1 év, 200.000,-Ft értékig 2 év.

Minden ékszer teljesen egyedi és sajátos mintázatú, így a megrendelt termék eltérhet a jelenleg bemutatott képtől. Az ékszerek kézműves termékek, egyedileg emberi kéz munkája által készültek. Az esetleges felületfolytonossági hibák, a bevonat fénytörései nem csökkentik az ékszer értékét, mert ez a Vincells borkő saját tulajdonsága. A Vincells borkő él, így akárcsak a valódi bor, a kövek is enyhén változtathatják színüket az idő előrehaladtával.