KIS KÖR MEDÁL FEHÉRBORBÓL EZÜSTTEL

113.880 Ft

Pontos leírás: Kis kör medál
Állapot: Új ékszer
Felület: Fényes
Anyaga: Ródiumozott ezüst
Finomság: 925 ‰
Fémjel: Igen
Ékszer közelítő súlya: (g) 1,34
Bor fajtája: Fehérbor

Készletinformáció: Raktáron – 5 munkanapos kiszállítással

50.000,- Ft. feletti rendelés esetén Magyarország területén a szállítás ingyenes.

Valódi, iható borból készül

Magyar innováció

Kézzel készül, egyedileg

Tanúsítvánnyal igazolt

Egyedi, azonosító sorszámmal ellátott

Egészében nemesfém alkatrészek, névjellel, és fémjellel ellátva

Különleges, exkluzív csomagolás

Időtelen elegancia, modern formák

Egyedi azonosító és tanúsítvány

A Vincells ékszerek minden része egyedileg, emberi kéz munkája által készül, melyeket egyedi azonosító sorszámmal látunk el. A sorszám egy titkos azonosító kód, melynek jelentését egyedül mi, a készítők ismerjük. A kód alapján bármely ékszerről megmondjuk, hogy milyen borból készült, mely pincészettől származik és mi az évjárata. Ezt az azonosító sorszámot az ékszerek hátoldalán helyeztük el. Az ékszer sorszámát a főoldalon ellenőrizheti le.

Minden ékszerünket tanúsítvánnyal igazolunk. Az Vincells Borékszerek védjegyoltalommal ellátott termékek, melyek Magyarországon készülnek. A tanúsítvány tartalmazza a borra vonatkozó adatokat, melyekből az ékszer Vincells-kő része elkészült. Ezeken kívül feltüntetésre kerül rajta az egyedi azonosító sorszám, a nemesfémekre vonatkozó adatok, az ékszer súlya és két darab hitelesítő pecsét. A tanúsítvány utolsó oldalát úgy készítettük el, hogy elférjen rajta egy személyes üzenet is.

Valódi nemesfémek

Ékszereink nemesfém részei egészében 14 karátos aranyból vagy 925 ‰ ezüstből készülnek. Ékszereinkben a nemesfém nem bevonatként jelenik meg, hanem egészében tömör nemesfém anyag, így nem fordulhat elő megkopás, mint a bevonatolt ékszerek esetében. Minden darabot egyenként ellenőriz és hitelesít a Nemesfém Vizsgáló és Hitelesítő intézet és ellátja a hatályos fémjelekkel. Vigyázzon a hamísítókra! A hatályos jogszabályok szerint, a forgalomba kerülő nemesfémek ellátottak a fémjellel és a készítő névjelével.

Csomagolás és szállítás

A Vincells Borékszerek futárszolgálat segítségével, házhozszállítással kerülnek Vásárlóinkhoz. A dobozt, melyben elküldjük igyekeztünk, a lehető legkevésbé feltűnővé, és minden hivalkodástól mentesen elkészíteni. Nem szerettük volna, hogy egy kirívó csomagolás túlzott érdeklődést keltsen a szállítás során. Ékszereink probléma mentes házhozszállításáért a GLS futárszolgálat felel, mellyel szerződéses kapcsolatban állunk.

Számunkra kiemelkedően fontos környezetünk védelme. Ezért:

 • újrahasznosított, lebomló papírból készült dobozokat használunk
 • teljesen ártalmatlan, biológiailag lebomló térkitöltő anyagot alkalmazunk, mely kukoricakeményítőből készül
 • díszdobozunkat környezetbarát selyempapírba csomagoljuk, hogy megvédjük a szállítás során
 • a dobozunkra a logó és a felirat kézműves pecsételéssel kerül elhelyezésre
 • papírfelhasználás helyett elektronikusan számlázunk.

  Vincells Borékszer, a különleges ajándék

  A Vincells Borékszerek egy nagyméretű díszdobozba kerülnek, mely egyedi tervezésű és különleges irizáló motívumokat tartalmaz. Díszdobozba csomagolt ékszerünket jó szívvel ajánljuk ajándékként is. A szállítás idejére selyempapír bélést helyezünk el a dobozon belül, hogy még véletlenül se mozduljanak el ez ékszerek. Ékszereinket és dobozainkat kizárólag kesztyűben érintjük meg, mind a készítés, mind a csomagolás ideje alatt.

  A Vincells Borékszert a fentebb felsoroltak teszik azzá, ami. Igyekszünk a modern és letisztult ízlésvilágot kiszolgálni, mely által igazán időtálló darabokat alkotunk. Nem hajszoljuk az aktuális trendeket. Hisszük, hogy a stílus és az elegancia kortalan.

  Különleges ajánlatokhoz, kizárólag hírlevelünkre feliratkozók juthatnak. Időnként egyes ékszereinket, nem töltjük fel a honlapra, nem mutatjuk meg a nyilvánosságnak, azokról tudomást csak a feliratkozók szerezhetnek. Vásárlóink felé hűséget fogadunk. Egy Vincells Borékszer megvásárlásával automatikusan jár a Vincells VIP klubtagság, mely százalékos kedvezményt biztosít a következő vásárlás alkalmával.

  VINCELLS

  A Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő intézet által egyenként ellenőrizve, és igazolva.

  Biztos háttér a garanciális kérdésekben.

  Elérhető és segítőkész ügyfélszolgálat.

  Sorszám ellenőrzése a főoldalon.

  Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfát.

  Környezetbarát csomagolás.

  Biztonságos és gyors házhozszállítás.

  Már egy darab Vincells borékszer megvásárlásával Ön tagjává válik VIP klubunknak, ahol különleges ajánlatokkal várjuk.

  Minden ékszerünket Jótállási jeggyel látunk el, mely tartalmazza a szükséges adatokat, a rendeltetésszerű használat leírását, valamint a tisztításra és tárolásra vonatkozó útmutatókat. Garanciavállalásunk az érvényes jogszabályok szerint 100.000,-Ft értékig 1 év, 200.000,-Ft értékig 2 év.

  Minden ékszer teljesen egyedi és sajátos mintázatú így a megrendelt termék eltérhet a jelenleg bemutatott képtől. Az ékszerek kézműves termékek, egyedileg emberi kéz munkája által készültek. Az esetleges felületfolytonossági hibák, a bevonat fénytörései nem csökkentik az ékszer értékét, mert ez a Vincells borkő saját tulajdonsága.