Vincells Borékszer az Ajándék Terminálban

Vincells Borékszer az Ajándék Terminálban

A Vincells Borékszerek karácsonyig megvásárolhatóak az Allee Bevásárlóközpont Ajándék Terminál üzletében

Büszkén jelentjük be, hogy a Vincells Borékszerek élőben is megvásárolhatóak az Ajándék Terminálban. Az üzlet a budapesti Allee Bevásárlóközpont földszintjén található, 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10. címen. Különleges ékszereink már nem csak az Emme design room és a Zoé Fashion&Beauty&More üzletében elérhetőek. Az adventi időszakban, november 28. és december 24. között a Ajándék Terminálban is megtekinthetőek. Az üzlet hétfőtől szombatig 10:00 és 21:00 óra között, vasárnap pedig 10:00 és 20:00 óra között várja az érdeklődőket. https://www.ajandekterminal.hu/

Ajándék Terminál

Az Ajándék Terminál a környezettudatos, fenntartható vásárlás megtestesítője. Csak magyar tervezőknek ad otthont. Célja környezetünk védelme, így csak a fenntartható design képviselői jelennek meg színes üzleti palettájukon. Ezzel támogatják a tudatos ajándékvásárlást, aminek kiemelt a fontossága a karácsonyi ajándékok vásárlásának időszakában.

Ajándék Terminál plakát

Az adventi időszakban több, mint 120 hazai tervező termékei közül válogathatnak a különleges, fenntartható design szerelmesei. Aki még nem tudja, mivel lepné meg szeretteit az ünnepek alkalmából, nekik jó szívvel ajánljuk az üzletet. Itt minden megtalálható, mi szem, szájnak ingere. Varázslatos, egyedi ékszerek, különleges otthoni dekorációk és ízletes kézműves finomságok.

A Vincells Borékszer

A Vincells Borékszerek minden egyes darabja egyedileg kézzel készül. Világ szinten egyedi, szabadalmaztatott találmány a borból követ készíteni, amit csak a Vincells Borékszer csinál. Minden bor különleges, borra jellemző mintázattal szilárdul meg. Mi ezeket a rendkívül egyedi, diszkrét megjelenésű, borostyánra emlékeztető ékköveket tesszük prémium minőségű ékszerinkbe. Csak magas minőségű alapanyagokat használunk. A végeredmény így egy egyedi, kézműves, prémium minőségű ékszer. Ékszereink az örök stílust képviselik. Nem az aktuális divat hullámait hajszolja, hanem egy életre szóló ékszerek. Mi is illeszkedne jobban az Ajándék Terminál üzletébe?

Vincells Borékszer az Ajándék Terminálban

Vincells Borékszer karácsonyi ajándékba

Ha igazán különleges, maradandó ajándékot keres az Ön számára legkedvesebb hölgynek, akkor a Vincells Borékszer a legjobb ajándék Önnek. Egy igazi nőnél a csillogó ékszer egy örökzöld ajándék ötlet. Az általunk biztosított exkluzív minőség garantáltan még csillogóbbá teszi a karácsonyt.

Ha már az otthon kényelméből megtekintené ékszereinket, itt megteheti:

https://vincells.com/vasarlas/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések