Vincells Borékszer médiamegjelenések IV.

Vincells Borékszer megjelenése a Mirage Magazinban

Az Mirage Magazin írása a Vincells Borékszerről A nőiesség tökéletes szimbóluma – Az ékszer címmel

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Mirage Magazin is írt a Vincells Borékszerről, mely az alábbi helyen megtekinthető.

Ez itt a cikk. Kattintson ide: https://miragemagazin.hu/2021/10/08/a-noiesseg-tokeletes-szimboluma-az-ekszer/

A Magazin tökéletesen átadja cikkében, hogy mennyire nélkülözhetetlenek az ékszerek egy nő életében. Az ékszerek minden kultúrának szerves részét képezik már időtlen idők óta. Segítenek felhívni a figyelmet a női szépségre, lágyságra és kecsességre.

A borékszer helye a divatban – részlet a cikkből

„A láncok, gyűrűk, fülbevalók határozottan fontos szerepet töltenek be abban, hogy a nők kifejezhessék nőiességüket. Talán éppen ezért elengedhetetlen kiegészítők különleges alkalmakra is. Esküvők, ballagások, díjátadó ünnepségek, születésnapi partik és évfordulós vacsorák, színház, bálok és egyéb rendezvények elképzelhetetlenek ékszerek viselése nélkül. Az ékszer díszít, ékesít, és erre minden nőnek szüksége van jeles alkalmakkor.” Forrás: Mirage Magazin

Kép a cikkből

A cikkből kiderül, hogy a Vincells Borékszer azonban nem csupán egy hétköznapi ékszer. Kiemelkedő minőségének köszönhetően a luxus érzését nyújtja vásárlói számára. A kizárólag prémium kategóriás alapanyagokat használó, egyedi, kézműves ékszerek igazán exkluzív érzéssel kényeztetik viselőit. Az egyszerű, elegáns, mérnökien megmunkált ékszerek a mindennapi ruhatárat is feldobják, de különleges alkalmakkor is méltó kiegészítők lehetnek.

„Az ízlésesen letisztult vonalak valódi eleganciát árasztanak, mégsem hivalkodóak, tökéletesen belesimulnak a mindennapokba, ugyanakkor egy alkalmi viseletnek is tökéletes kiegészítői.”- írta ékszereinkről a Mirage Magazin.

A különleges ékszerek mind egyediek, hiszen a szilárdulás folyamata közben a borban egyedi zárványok keletkeznek. Úgy is mondhatjuk, hogy ez a bor saját ujjlenyomata. Emellett pedig minden borékszer egy egyedi történetet rejt magában. Egy kellemes nyáresti borozást, egy romantikus utat vagy egy meghitt ünnepet. Ékszereink készítésének módjáról itt olvashat:

https://vincells.com/hogyan-keszul/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések

Nyereményjáték

Nyereményjáték

Játékszabályzat Jelen szabályzat a Verduzzo Kft. (székhely: 2459 Rácalmás, Martinász utca 35.,...

bővebben