Vincells Borékszer médiamegjelenések V.

A Fashion Street írása a Vincells Borékszerről

A Vincells Borékszerek elérhetőek a Kálvin téri Zoé Showroomban! Erről ír a Fashion Street Budapest

Hatalmas mérföldkő következett be a Vincells Borékszer életében. Végre élőben is megtekinthetőek, megtapinthatóak ékszereink a Zoé Fashion&Beauty&More Showroom Kálvin tér közeli üzletében. A bor, ékszer és divat hódolói így már személyesen is megtekinthetik az egyedi, kézzel készült luxus ékszereket.

A különleges alkalom megkoronázásaként 2021. november 6-án megtartotta a Vincells Borékszer az első sajtótájékoztatóját. A rendezvényt a Fashion Diffusion Hungary szervezte. A helyszínt a Zoé Showroom biztosította. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen elegáns üzlet színes termékkínálatát bővíthetjük. Az eseményről a Fashion Street Budapest is írt oldalán.

A cikk itt érhető el. Kattintson ide: https://fashionstreetonline.hu/2021/11/10/viseld-magadon-kedvenc-boraidat-csodaszep-ekszerekkel-debutalt-a-vincells/

Kép a cikkből

A Vincells Borékszer már üzletben is elérhető – Részlet a cikkből

„A magyar tervezésű, eddig sehol sem látott technikával készülő ékszerek immár a belváros szívében, a Zoé Showroomban is kaphatók.” Forrás: Fashion Street Budapest.

A sajtótájékoztatóról szóló beszámolóban olvashatunk a Vincells Borékszerek helyéről a divatvilágban. A mérnökien letisztul, modern, időtálló stílusának köszönhetően bármilyen öltözéket feldob egy egyedi Vincells Borékszer. A cikk ismerteti változatos kollekcióinkat és beszámol ékszereink sokszínűségéről. Kiemelten nagy érdeklődés fogadta férfiaknak szóló darabjainkat.

„És végre egy új márka, amely nemcsak a nőkre, de a férfiakra is gondol: az egyedi mandzsettagombok tökéletes kiegészítői lehetnek egy elegáns öltözéknek.” Forrás: Fashion Street Budapest

Nem csak mi, de a Fashion Street Budapest is felismerte a Vincells Borékszerek különlegességét. Egy kis luxussal kényeztető, egyedi ajándékként jó szívvel ajánlja.

Arról, hogy ékszereink miként készülnek, itt olvashat:

https://vincells.com/hogyan-keszul/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések

Nyereményjáték

Nyereményjáték

Játékszabályzat Jelen szabályzat a Verduzzo Kft. (székhely: 2459 Rácalmás, Martinász utca 35.,...

bővebben