A Vincells márka képviseletében: Verduzzo Kft.

Székhely 2459 Rácalmás, Martinász utca 35.

Adószám 27904543-2-07

Bankszámlaszám 10700134-72008458-51100005

Cégjegyzékszám:  07-09-030891

Ügyvezető: Csikósné Homolya Ágnes

 A honlap tulajdonosa: Verduzzo Kft.

A honlapot üzemelteti a Verduzzo Kft.

Tel.: +36 30 864 5739
E-mail.: verduzzo.kft@gmail.com

Szerzői jogok Azzal, hogy belép a www.vincells.com honlapra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak:

A Vincells márka képviseletében a Verduzzo Kft. fenntart minden, a weboldalon található tartalom (ideértve különösen a fényképeket, ábrákat és bármilyen szöveges tartalmat) bármely módon történő másolásával és terjesztésével, valamint bármilyen egyéb felhasználásával kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A  „Vincells” márka név jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Verduzzo Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A www.vincells.com weboldalon található tartalmak (kivéve ingyenes stock fotók) jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Verduzzo Kft. és Vincells nevek jogosulatlan felhasználás esetén Verduzzo Kft. jogszerűen követelheti a jogsértés abbahagyását, az azzal okozott kárainak megtérítését, valamint a felhasználás által elért gazdagodás visszatérítését és kártérítését. A márka és vagy a márkát képviselő cég jogszerűtlen megjelenítése, téves illetve hamis információk terjesztése, rosszhír keltése, és egyéb bűncselekmények  megvalósulása esetében a Verduzzo Kft. büntető feljelentéssel élhet.

Minden jog fenttartva: Verduzzo Kft. (A vincells.com képviseletében)