MEGRENDELÉSI ÉS FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Megrendelés

Megrendelését megteheti a honlap online boltjában a Vásárlás fül alatt a szükséges adatok kitöltésével, vagy pedig e-emailben a vincells@vincells.com címen.

A termék megrendelésével Vásárló elfogadja az általános szerződési feltételeket és tudomásul veszi hogy megrendelése minden esetben átvételi és fizetési kötelezettséggel jár.

 

Fizetés

Utánvét

Ékszereinket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. Utánvétes vásárlás esetében a termék ellenértékét a futárszolgálat munkatárásnak szükséges megfizetni, mely történhet készpénzel és bankkártyával is. 300 000 forintot meghaladó vásárlás esetén nem áll módunkban utánvét módban elküldeni az ékszert. Kérjük az ezt meghaladó összegű rendelését a kiállított díjbekérő ellenében előre utalással egyenlítse ki.

 

SimplePay fizetés

A megvásárolni kívánt terméket kifizetheti bankkártyával is SimplePay rendszeren keresztül. Ez egy azonnali kártyás fizetési mód. Ezt a fizetési módot a Megrendelés elküldése után lehet megkezdeni. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg. Az oldal automatikusan átnavigál a biztonságos és ellenőrzött kártyást fizetést lehetővé tevő SimplePay saját oldalára, mely hivatalos szerződött partnerünk a fizetés lebonyolítására. A tranzakciót elvégzése után a termék megvásárlásra került. Hamarosan értesítést kap megrendelése állapotáról. Amennyiben többet szeretne tudni a SimplePay online kártyás fizetési rendszerről tekintse meg weboldalukat: https://simplepay.hu/rolunk/

 

Banki előre utalás

A rendelés leadása után az Ön számára díjbekérő számla kerül kiállításra, mely alapján az utalás elvégezhető a lentebb feltüntetett bankszámlaszámra.

Kedvezményezett neve:

Verduzzo Kft.

Bankszámlaszám: 10700134-72008458-51100005

Utalásakor minden esetben közleményben tüntesse fel díjbekérőjének vagy számlájának azonosító sorszámát.

Az összeg beérkezése és feldolgozása után kerül kiállításra a számla és történik meg a megrendelés kézbesítve.