Szállítás és visszatérítés

Szállítási tájékoztató

50.000,- Ft. feletti rendelés esetén Magyarország területén a szállítás ingyenes.

A megrendelt ékszereket a GLS futárszolgálat szállítja a megadott címre.

Csomagját leghamarabb a feladást követő munkanapon kaphatja kézhez, melyről értesítést kap.

Készleten lévő ékszereinkből történő megrendelését,az azt követő munkanapon, de legkésőbb 5 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálat munkatársának, a házhozszállítás pedig az ezt követő munkanapon várható.

Csomagját a korszerű Track & Trace® technológiának köszönhetően biztonságban tudhatja. Ezzel csomagját követhetjük és biztosítjuk a szükséges háttér dokumentációt.

Ön tájékoztatást kap a csomagja kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban és a futár közvetlen telefonszámát, akivel a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy jelenleg a webshopon keresztül magyarországi, valamint a lentebb felsorolt országok címeire áll módunkban rendelést felvenni.

Amennyiben  Magyarországon, valamint az öt szállítási zónán kívüli országba szeretné ékszerét megrendelni, kérjük rendelését levélben küldje el nekünk a vincells@vincells.com címre.

Külföldi megrendelés:

Külföldi rendelést csak a honlap felületén történő bankártyás ( OTP Simple Pay) fizetés vagy előre utalás után áll módunkba teljesíteni. Bankkártyás fizetés esetén számláját a fizetést követően állítjuk ki. Előre utalás esetén  megrendeléséről díjbekérőt állítunk ki és elküldjük Önnek.

Az összeg beérkezése és feldolgozása után kerül kiállításra a számla és történik meg a megrendelés kézbesítve. A díjbekérő kiegyenlítése és a számla kiállítása után ékszerét GLS futárszolgálattal szállítjuk Önhöz.

A külföldi szállítás átfutási ideje a 2-10 nap közé tehető, mely országként változik, és minden eseten figyelembe kell venni az esetleges vámkezelési időt és költségeket.

Külföldi szállítás az alábbi országokba elérhető:

 1. zóna: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Szerbia**
 2. zóna: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein**, Bulgária, Svájc**
 3. zóna: Dánia , Franciaország, San Marino***, Vatikán***, Olaszország , Nagy-Britannia, Monaco*** , Írország
 4. Litvánia , Lettország , Spanyolország , Svédország , Észtország, Norvégia**, Görögország, Portugália, Finnország
 5. Zóna: Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánia, Macedónia , Koszovó , Feröer-szigetek, Törökország**, Málta , Andorra**, Gibraltár***, Ciprus ***
 1. zóna: 8250 Ft
 2. zóna: 7700 Ft
 3. zóna: 11.550 Ft
 4. zóna: 14.850 Ft
 5. zóna: 28.050 Ft

 

A ** -al jelölt országokban a várható vámkezelési díj 9550 Ft, melynek pontos értékét megrendelése előtt megérdeklődheti tőlünk üzenetben a pontos szállítási cím megjelölésével.

A *** -al jelölt országokban a várható vámkezelési díjról és eljárásról kérjük minden esetben egyeztessen velünk emailben és elküldjük a vonatkozó tájékoztatót.

A nemzetközi szállítás ára tájékoztató jellegűek. Pontosításért kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

A sikertelen kézbesítés után nem átvett csomagoknál a  tárolási idő lejártát követően a küldemény automatikusan visszaszállításra kerülhet az eladóhoz. Ebben az esetben a visszaszállítási díj a megrendelőt terheli, mert a megrendelés fizetési és átvételi kötelességgel jár.

Kérjük csomagját minden esetben még a futárszolgálat munkatársa előtt vizsgálja meg. Amennyiben a terméken sérülést észlel, vagy esetlegesen felbontás nyomait véli felfedezni minden esetben kérje a jegyzőkönyv felvételét. Ennek hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.  Vásárló köteles csomagjának épségéről a szállító cég alkalmazottja előtt meggyőződni, és csak hibátlan árut átvenni.

Az eladó semmiféle felelősséget nem vállal a szállításból eredő károkért A szállítás során történő károk megtérítésének költségei a szállítást végző céget terheli, de az eladó vállalja a közreműködést az ügy lefolytatásában.

 

 

Visszatérítési tájékoztató

Készletről megrendelt ékszerének megvásárlásától a vonatkozó jogszabályok értelmében a Vásárlónak joga van elállni  14  napon belüli visszaküldési határidővel.

Az elállási szándékot az elállási nyilatkozat kitöltésével teheti meg.

Elállási nyilatkozat

(vásárlási szándékától való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza az Eladó részére)

 1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az  alábbi

termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

A fenti elállási nyilatkozat forrása: http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14030.pdf

Ezt kérheti tőlünk emailben is és elküldjük a részére, melyet minden esetben Eladó részére visszajuttatni szükséges.

Az indoklás nélküli vásárlástól való elállási jog  a termék átvételétől számított 14 naptári nappal számítódik.

Csak eredeti csomagolásában lévő,a csomagolás minden részét tartalmazó, minden részében sértetlen és hibátlan áru visszaküldést fogadjuk el. Amennyiben sérült, vagy hiányos csomagolású árút küld vissza,sérült árút, vagy használat nyomait láttató árút küld vissza, úgy Eladó részéről megtagadható az elállási jog.

A visszaküldés díja minden esetben a Vásárlót terheli.

Egyedi, csak az adott megrendelő számára elkészített ékszer megvásárlásától Vásárlónak elállási szándékát nem fogadjuk el. Egyedi megrendelések visszatérítésére nincs lehetőség.