A Vincells márkát a bor és a stílus iránti szeretetünk és tiszteletünk hívta életre.

Tisztelettel adózunk e nemes ital előtt, hogy kőbe zárva örök emléket állítsunk annak minden szépsége előtt.

Több éves tudományos kutatómunkánk eredményével megalkottuk a Vincells ékszerek alapanyagát, a természetes borból készült szilárd anyagot. A tervezőként és megvalósítóként is elhivatottak vagyunk a technológiai újítások és a kémia iránt, ennek köszönhető a Vincells borékszerek alapanyagának feltalálása.  A divat és ezen különleges anyag ötvözéséből született meg ez az egyedülálló alkotás.

Minden Vincells ékszer teljesen egyedi és megismételhetetlen kézműves alkotás, melyet a sorszám és a tanúsítvány igazol.

Az általunk készített ékszerek tökéletes választás mindazon stílusos vásárlóink számára, akik a kifinomult eleganciát és a luxust képviselik a megjelenésükben.

A Vincells ékszerek formavilágát a letisztult geometria jellemzi, hangsúlyozva a bor tündöklését, melyet a kövekbe zártunk.

Vincells csapat

Fenséges borok, lélegzetelállítóan gyönyörű ékszerek és lenyűgözően elegáns nők – ez a Vincells gála!

 
Október 15-én fantasztikus borkóstolóval egybe kötött exkluzív nyakék bemutató gálát szerveztünk az 5 csillagos Mystery Hotel Budapestben. A nagyszabású esemény célja két királynői nyakékünk bemutatása volt.
Az utánozhatatlanul elegáns ünnepi bemutató nagy érdeklődést keltett a bor, a divat és a művészet világában.

Élő adásban beszélgettünk a DunaTV Nyár22 című műsorában!

 

Ragyogó napsütés, Balaton és fantasztikus társaság. Köszönjük szépen meghívást, és igazán boldogok vagyunk, hogy itt lehettünk.

Riportot készített velünk az M2 televízió!

 
M2 Petőfi Tv Én vagyok itt! című műsorában szerepeltünk.
Fantasztikus napot töltöttünk a stábbal a forgatás alatt.
A velünk készült bemutató riport megtekinthető lenn a videóban. 
M2 a Vincellsnél