WINE LOVER

A Wine lover Kollekciónk a Vincells borkövek natúr szépségét hivatottak kiemelni. Ebben a kollekcióban a kövek az egyedi azonosító sorszámon kívül nem tartalmaznak gravírozott mintákat vagy féldrágaköveket. A Vincells kövek szépségét nemesfém kiegészítőkkel igyekeztünk éltre kelteni. Mind a Vincells kövek, mind pedig a nemesfém kiegészítők egyedileg, emberi kéz munkája által készülnek, az alkotók minden szeretetének hozzáadásával.

Ez a különleges anyag teljesen egyedi és megismételhetetlen. A bor természetes tulajdonságainak köszönhetően a Vincells kövekben található mintázatok létrejötte nem befolyásolható, akár a bor ujjlenyomatának is nevezhető.

WINE LETTERS

A Wine letters Kollekciónkat az igazán személyes érzések kifejezésére hoztuk létre. Vincells borkövek natúr szépsége exkluzív háttér a fontos érzelmeknek és gondolatoknak. Gravírozott köveink beszélhetnek helyettünk, amikor elcsuklik a hangunk. Legyen az akár egy szerelmes üzenet vagy egy fontos dátum.

A kollekció darabjai jelenleg egyedi megrendelések alapján készülnek, melyhez honlapunk ékszertervezőjét használhatja, vagy keressen bennünket a vincells@vincells.com e-mail címen.