Innováció a bor és a divat világában!

Az egész világon egyedül mi készítünk valódi borból ékszert!

A nemesfémekkel, valódi aranyból és ezüstből készült Vincells borékszerek mindegyike kézműves munka eredménye. Formavilágunkat az elegáns minimalista stílus, a letisztult geometria jellemzi, hangsúlyozva a bor tündöklését, melyet a kövekbe zárunk. Az ezüstből készített ékszerek kivétel nélkül ródium bevonatot kapnak annak érdekében, hogy sokáig pompázhassanak ragyogó szépségükben, felületük kevésbé oxidálódjon, és ellenállóbbak legyenek a külső behatásokkal szemben. Ékszereinket a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság ellenőrzi, fém- és névjellel ellátottak. A köveken egyedi azonosító sorszám kerül elhelyezésre, mely alapján beazonosítható milyen borból, mikor készült a borkő. Mind a borra, mind pedig a nemesfémekre vonatkozó adatokat tanúsítvánnyal igazoljuk.

Légy egyedi, mint a bor, és tündökölj, mint egy ékszer!

Minden egyes borból készült kő egyedi, előre nem látható módon szilárdul meg. Úgy is mondhatjuk, hogy minden egyes Vincells borkő a bor ujjlenyomata. Különleges ékszereink az örök stílust képviselik, a slow fashion tökéletes megtestesítői. Fenntarthatók, időtállók, és nem a folyton változó divattrendeket próbálják hajszolni. Ékszereink tökéletes választás mindazon stílusos vásárólink számára, akik a kifinomult eleganciát, a luxust és egyediséget képviselik megjelenésükben.

Érzések kőbe zárva

Modern darabjaink örök emléket zárhatnak magukba, hiszen nálunk saját borból is készülhet egyedi ékszer. Legyen az egy esküvő alkalmával félre tett, vagy utazáskor vásárolt, a szívnek kedves bor.

Vincells nyakék

A „The Vincells Lux” és „The Vincells Luna” névre keresztelt királynői nyakékeknek nincsen párja a világon.

A nyakékek különlegességét nem csak az egyedülálló Vincells borkövek biztosítják, hanem az ékszer teljes kialakítása. A szemek ugyanis rendhagyó módon oldalról kapcsolódnak egymáshoz, mely rögzítési módot csak ezen Nyakékekhez fejlesztettünk. Az eredmény így egy egyedi, különlegesen tartós és exkluzív lánc, mely tökéletesen illeszkedik viselőjének nyakába.

Vincells borköves nyaklánc

Egy jól megválasztott nyaklánc diszkréten öltözeti viselőit. Kiegészíti a ruha szépségét és az arca irányítja a tekintet. A nemesfém viselőjének eleganciát és csillogást kölcsönöz.

Vincells borköves lógós fülbevaló

Egy csinos, jól megválasztott fülbevalóval még az egyszerű öltözék is könnyedén elegánssá varázsolható. Fülbevalót viselni egyszerű és nagyszerű.

Vincells borköves pici, bedugós fülbevaló

A fülbevaló már a régmúlt időktől kezdve szimbolikus jelentésű a mind a státusz, mind a nőiesség kihangsúlyozásában. Ezek a magas nemesfémtartalmú fülbevalók ugyan diszkrét méretűek, mégis beragyogják viselőjüket.

Vincells borköves gyűrű

Egy gyűrű kultúrákon átívelő üzenettel rendelkezik. Jelenthet összetartozást, kötődést, ígéretet és fogadalmat is. Egy gyűrű mindig több, mint pusztán csillogó ékszer, mert a legtöbbször története van. Gyűrűink emlékeket zárnak magukba, és köveik titokzatos mesét mondanak viselőjüknek.

Vincells borköves nyakkendőtű

A nyakkendőtű nem pusztán stílusos, de praktikus kiegészítő is. Segítségével a nyakkendő az inghez rögzíthető, így elkerülve a nyakkendő mozgását és a hanyag megjelenést.  Borköves nyakkendőtűink biztosítják, az utánozhatatlanul  exkluzív megjelenést.

Vincells borköves mandzsettagomb

Az igazán stílusos férfi ünnepi kiegészítője a mandzsettagomb. A régmúlt időkben viselőik a társadalmi rangjuknak és vagyonuk nagyságának szimbolizálására használták. Manapság kifinomult ízlésről tanúskodnak, és viselőjének elegánst és előkelő megjelenést biztosítanak.

Borvidék gyűrűkollekció

A Vincells Borékszert a bor és a stílus iránti rajongásunk hívta életre. Ez a különleges gyűrűkollekciónk egyszerre adózik mindkét elhívatásunk előtt. Hazánk leghíresebb borvidékeit (Eger, Tokaj, Balaton) nevesíti, időtálló, modern stílusban. A különleges gyűrűk éppen úgy vannak kialakítva, hogy jobb kézen viselve, a borospoharat szakszerű tartva mutatja a borvidék nevét.

Gyűrűink kérhetőek 14 karátos sárga arannyal, fehér arannyal vagy 925‰-es finomságú ródiumozott ezüsttel.

Online boltunkban tájékozódhat aktuális készletünkről, vagy egyeztethet egyedi megrendeléséről.

Vincells logós pici, bedugós fülbevaló

Ha Ön nem csak az igazán ünnepi alkalmakon szeretne egyedi, stílusos és elegáns lenni, hanem a hétköznapokon is, akkor ez a fülbevalónk kitűnő választás lehet Önnek. Vincells logós, egyedi, minimalista fülbevalónk ugyanis bármilyen ruházathoz kitűnően passzol. Ez egy igaz időtálló, örökzöld darab.

Jelenleg ródiumozott ezüstből elérhető, de egyedi megrendelés alapján kérhető fehér aranyból vagy sárga aranyból is.