A világon egyedülálló, borból készült nemesfém ékszerek!

Innováció a divat és a borászat világában

 

Több éves tudományos kutatómunkánk eredményével megalkottuk a Vincells ékszerek alapanyagát, a természetes borból készült szilárd anyagot. Tervezőként és megvalósítóként is elhivatottak vagyunk nem csak a divat, hanem a tudomány iránt is, ennek köszönhető a Vincells borékszerek alapanyagának feltalálása.

A divat és ezen különleges anyag ötvözéséből születettek meg Vincells ékszerek.

A természetes bor és néhány segédanyag felhasználásával készül el a Vincells borékszerek alapanyaga egy sok lépcsős, összetett kémiai eljárás során.

Stílusos Borimádók magazin legfrissebb cikkei

5 különleges őszi kirándulóhely hazánkban

5 különleges őszi kirándulóhely hazánkban

Szeretnéd felfedezni hazánk legkülönlegesebb pontjait? Akkor ezek a csodás őszi kirándulóhelyek biztosan hívogatnak. Káprázatos természeti adottságokkal van megáldva Magyarország, melyek mind felfedezésre várnak! Az indiánnyár a legideálisabb időszak bebarangolni a...

Hiánypótló kóstoló a Balatoni Pezsgés

Hiánypótló kóstoló a Balatoni Pezsgés

A legjobb balatoni pezsgőket sorakoztatta fel a Laposa Birtok az első Balatoni Pezsgés rendezvényen! Mind a szakma, mind a pezsgőkedvelők körében nagy sikert aratott a Laposa Birtok június 10-i hiánypótló rendezvénye, a Balatoni Pezsgés. A népszerű balatoni pincészet...

Vinoterápia: a feszes, fiatalos bőr támasza

Vinoterápia: a feszes, fiatalos bőr támasza

Szeretne sima, hidratált, fiatalos, bársonyos bőrt? Akkor ismerje meg a vinoterápia eszközeit, lehetőségeit! A bor nem csak a legősibb nedű, a bőség jelképe, utánozhatatlan luxus ékszerek alapanyaga, de a szépségápolás egy kitűnő eszköze is. 1993-ban a francia...

Ékszer készítése az Ön saját borából!

 

Féltve őrzi az esküvőjén felszolgált bort? Sikerült valami igazán különlegeset beszerezni az utazásai során?  Saját pincéjéből származó bort választana?

Mi akár ezekből a borokból is örök emléket tudunk az Ön számára készíteni.

A Vincells borkő technológiájának feltalálásával lehetőség nyílt saját borból is ékszert készíttetni.

Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az vincells@vincells.com email címen, és egyeztetünk, miként tudjuk elkészíteni a megálmodott ékszereket az Ön saját borából.

Tekintse meg termékeinket!

 • DESIGNER TALPAS POHÁR 2 db 720 ml

  27.240 Ft
 • KIS TÉGLALAP MEDÁL VÖRÖSBORBÓL EZÜSTTEL

  117.480 Ft
 • NŐI FEHÉR GALLÉROS PÓLÓ

  12.990 Ft
 • RÓDIUMOZOTT EZÜST HÁROMSZÖG FÜLBEVALÓ

  31.200 Ft

VÍZIÓNK

A küldetésünk, hogy kőbe zárva örök emléket állítsunk a bor zamatának és titokzatos szépségének.

Az általunk készített ékszerek tökéletes választás mindazon stílusos vásárlóink számára, akik a kifinomult eleganciát és a luxust képviselik a megjelenésükben.

Egyedi és megismételhetetlen kézműves alkotások az Ön különleges egyéniségének kifejezésére.

MINŐSÉG

A Vincells ékszerek nemesfém kiegészítő elemekkel készülnek, melyek egészében valódi ezüstből és aranyból kerülnek előállításra. Nem használunk nemesfémmel bevonatolt alkatrészeket vagy láncokat.  Ennek köszönhetően nem fordulhat elő a nemesfém bevonatok megkopása az ékszereken.

A Vincells ékszerek minden része egyedileg, emberi kéz munkája által készül, melyeket egyedi azonosító sorszámmal látunk el.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás