A 2022-es Vincells gála borai és borászatai

A 2022-es Vincells gála borai és borászatai

Büszkén mutatjuk be az utánozhatatlanul egyedi és rendkívül exkluzív Vincells gála borait és borászatait.

Felejthetetlen eseménnyel leptük meg a bor és a divat lelkes rajongóit 2022. október 15-én.  Exkluzív nyakék bemutató gálánkon nem csak két felséges, királynőhöz méltó, egyedi nyakéket mutattunk be. Hanem egy különleges borkóstolóval egybe kötött Vincells Borékszer kiállítással is ámulatba ejtettük vendégeinket. A kóstoló során hazánk 7 remek borászata kínálta fantasztikus borait. A borok meghitt kortyolgatása közben pedig megtekinthették ékszereinket a résztvevők.  Vendégeink így nem csak megcsodálhatták a kiállított ékszereket, hanem meg is kóstolhatták azokat a borokat, melyekből az ékszereink készültek. Így prezentáltuk a Vincells ékszerek egyediségét és különlegességét. Hiszen ahány bor, annyi féle színű és kőszerkezettel rendelkező Vincells kő jön létre. Ha kíváncsi, milyen borok kerültek terítékre, olvassa el cikkünket, és ismerje meg a Vincells gálai borait és borászatait!

Jammertal Borbirtok

A bemutatott nyakékek szívében a Villányi borvidék kiemelkedő borászatának, a Jammertal Borbirtoknak két díjnyertes bora tündökölt. A „The Vincells Lux” névre keresztelt 14 karátos arany nyakékbe a Koh-I-Noor 105.6 bort zártuk be. A „The Vincells Luna” nevet viselő ródiumozott ezüst nyakékünkbe pedig az Ars Poetica Chardonnay-t.  Nagyszabású eseményünk exkluzív vendégei természetesen mindkét ékszer borát megkóstolhatták. Emellett lehetőségük volt a 400 Arpensis Onyx és a Cassiopeia MCS Achird 2016 borokat is megízlelni.

Korábbi cikkünket a borászatról itt olvashatja:

https://vincells.com/bemutatjuk-a-jammertal-borbirtokot-villanybol/

A Jammertal Borbirtokról itt tudhat meg többet: https://jbb.hu/

MAD Wine Borászat

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy újra együtt dolgozhattunk első számú borász partnerünkkel. A Tokaji borvidék leghíresebb borászata, a MAD Wine Borászat három fantasztikus tétellel lepte meg gálánk vendégeit. A résztvevők így megízlelhették a MAD Tokaji Furmint 2019 száraz fehérbort, a MAD Tokaji Hárslevelű 2021 félszáraz fehérbort, valamint a 2017-es évjáratú MAD Tokaj késői Szüretelésű bort.

Korábbi cikkünket a borászatról itt olvashatja:

https://vincells.com/mad-wine-hagyomanyorzes-es-innovacio/

A MAD Wine Borászatról itt tudhat meg többet: https://mad-wine.com/

Hilltop Borászat

Nagyszabású rendezvényünk minden résztvevője nem csak a prémium minőségű Hilltop borokat, de ízletes gyöngyöző borát is megkóstolhatták a rangos borászatnak. Gálánk weocome drink-je ugyanis az elegáns Hilltop Gyöngy volt. Az ünnepi nedűn kívül vendégeink további prémium minőségű tételekkel ismerkedhettek meg a Neszmélyi borvidék neves képviselőjének köszönhetően. A Hilltop Kamocsay Ákos Prémium Olaszrizlinget és a Hilltop Kamocsay Prémium Ihlet Cuvée-t is fogyaszthatták a parti vendégei.

Korábbi cikkünket a borászatról itt olvashatja:

https://vincells.com/a-vincells-bemutatja-a-hilltop-boraszatot/

A Hilltop Borászatról itt tudhat meg többet: https://hilltop.hu/hu

Takler Borbirtok

A nagy múltú családi vállalkozás, a „Takler Trió” három kitűnő tétellel lepte meg exkluzív estünk résztvevőt a Szekszárdi borvidékről. A vendégek a Takler Szenta-hegyi Cabernet Franc 2018, a Takler Syrah Rosé 2021 és a Takler Örökség Szekszárdi Bikavér 2018 borokat is megízlelhették a Borbirtok jóvoltából.

Korábbi cikkünket a borászatról itt olvashatja:

https://vincells.com/bemutatjuk-a-takler-borbirtokot-es-kuriat/

A Takler Borbirtokról itt tudhat meg többet: https://www.takler.com/

Szentpéteri Borpince

A kiskunsági borászat világhírű ismertségét a Szentpéteri Néró Rosé Válogatás 2021 borának köszönheti, melyet szerencsére vendégeink is megkóstolhattak rendhagyó partinkon. Emellett a Szentpéteri Borpince egy másik díjnyertes borával, a Szentpéteri Chardonnay Válogatással, valamint a Szentpéteri Irsai Olivér száraz fehérborral készült a különleges borkóstolóra.

Korábbi cikkünket a borászatról itt olvashatja:

https://vincells.com/a-vincells-bemutatja-a-szentpeteri-borpincet/

A Szentpéteri Borpincéről itt tudhat meg többet: https://szentpeteriborpince.hu/

Laposa Birtok

Badacsony egyik legkedveltebb borászata egy rendkívül különleges, mégis nagy rajongótábornak örvendő borral készült eseményünkre, az utánozhatatlan Laposa Kéknyelűvel.

Korábbi cikkünket a borászatról itt olvashatja:

https://vincells.com/a-vincells-bemutatja-a-laposa-birtokot/

A Laposa Birtokról itt tudhat meg többet: https://www.laposa.hu/

Bárdos Pincészet

Az 1999-től működő családi borászat számos különböző tétellel készült az egyedi borkóstolóra. Vendégeinknek lehetősége volt megízlelni a díjnyertes Bárdos Sauvignon Blanc, a Bárdos Rosé, Bárdos Chardonnay 2020, Bárdos Furmint 2020 és Bárdos Cabernet Sauvignon 2020 borokat is.

Korábbi cikkünket a borászatról itt olvashatja:

https://vincells.com/a-vincells-bemutatja-a-bardos-pinceszetet/

A Bárdos Pincészetről itt tudhat meg többet: http://www.bardosbor.hu/

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ennyi rangos borászat áll már márkánk mellett. Büszkék vagyunk exkluzív gálánk kiemelkedő sikerére, mely nem jöhetett volna létre borász partnereink értékes közreműködése nélkül. Bízunk benne, hogy együttműködéseink egy mindenki számára gyümölcsöző jövő felé vezetnek minket ezen a borral kikövezett úton.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések