Gálánk zenészének saját borfesztiválja van

Magyarország smooth jazz nagykövete: Zolbert.

Zolbert szaxofonművész, Magyarország smooth jazz nagykövete zenél exkluzív nyakék bemutató gálánkon.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy Zolbert, hazánk smooth jazz nagykövete szórakoztatja vendégeinket 2022. október 15-i, nagyszabású nyakék bemutató gálánkon. Nála tökéletesebb zenészt nem is találhattunk volna az egyedülálló rendezvényre, hiszen a bor és művészet iránti rajongásunk közös. Nagy örömmel és büszkeséggel mutatjuk be kedves olvasónknak Zolbert szaxofonművészt, zeneszerzőt és producert.

A kezdetek

Zolbert 2013-ban “Frappé” című dalával megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével. A szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is megkapta a versenyen. Szintén ebben az évben zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű, brit The Brand New Heavies előzenekaraként.

Fotó: Zolbert

Az első nagylemez

2015-ben jelent meg “One” című debütáló nagylemeze. A nagylemez olyan jól sikerült, hogy a smooth jazz műfaj őshazájában, az Egyesült Államokban, a legendás JazzTrax rádió az év legjobb lemezeit és dalait összefoglaló TOP 25-ös listáján a 10. helyre került fel.

Fotó: Zolbert

Zolbert is a borkultúra nagy tisztelője

2016-ban megalapította saját borfesztiválját a Zolbert Jazz & Wine Fest-et, mely a neszmélyi borvidék kulturális életét építi. Az egyedi fesztivál teljesen új megközelítést hozv a hazai fesztiváléletbe.

További nagylemezek

2017-ben jelent meg második albuma az “Inside Out”, melyen 12 instrumentális kompozíció mellett, helyet kapott Takács Nikolassal közös dala a “Miami Nights” is.

Legújabb, 17 dalt tartalmazó, élő koncertlemeze a “Live”, melyet egy 10 fős nagyzenekarral rögzített, 2018. március 30-án jelent meg. A lemezből készült koncertfim 2020 áprilisában debütált, melyet a 90.9 Jazzy Rádió mutatott be online streaming segítségével.

2022 áprilisában jelent meg harmadik stúdióalbuma, a “Focus”. A 12 dalt tartalmazó lemez megalkotásában olyan kiváló vendégművészek is közreműködtek, mint Adam Hawley (USA), Kim Scott (USA), Kayla Waters (USA), Oli Silk (UK), Balage (USA) és Peet a Peet Projectből.

Fotó: Zolbert

Zolbert fellépések

2019-ben a Paloznaki Jazzpiknik nagyszínpadán lépett fel zenekarával a legendás szaxofonos, Maceo Parker előzenekaraként. De több nagyszerű koncertélménnyel gazdagította már a smooth jazz rajongóit. Az elmúlt 9 évben közel 200 koncertet adott.

A Zolbert által képviselt zenei irányzat az instrumentális popzene színes palettáját idézi. A smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözete, amelyben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.

Fotó: Zolbert

Zolbert művészetéről és fellépéseiről itt olvashat bővebben:

Honlap: https://www.zolbertmusic.com/

Facebook: https://www.facebook.com/zolbertmusic

Youtube: http://www.youtube.com/zolbertmusic

Instagram: https://www.instagram.com/zolbertmusic/

Az exkluzív gálán bemutatott ékszerek egy részét itt tekintheti meg: https://vincells.com/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések