4 ingyenes budapesti program a hétvégére

4 ingyenes budapesti program a hétvégére

Ha még nincs semmi terved a hétvégére, nézd meg ezt a 4 ingyenes budapesti programot!

Bár az időjárás olykor még őszi hangulatot áraszt, de a tavasz itt kopog az ablak alatt. Hozd magad tavaszi hangulatba ezzel a 4 ingyenes budapesti programmal! Gondoltunk kicsikre, nagyokra, családosokra, és pezsegni vágyókra.

Családi program – Budapest Garden Ingyenes Nyitó Hétvégéjén

Plakát: https://www.facebook.com/events/1901445840199697/1901445843533030

Április 21-23. között kerül megrendezésre a Budapest Garden Ingyenes Nyitó Hétvégéje, mely a család minden tagjának számtalan szórakozási lehetőséget kínál.

A gyerekeket ingyenes sportprogramok várják. Ez után garantáltan jót alszanak majd! Egész nap ugrálhatnak a trambulinokban és az ugrálóvárban. Gördeszkázhatnak, görkorizhatnak és rollerezhetnek a helyi skate parkban a helyi eszközökkel. Részt vehetnek az animátorok által instruált játékokban, mint íjászat, tollas, kooperációs ernyő, trambulin kidobós, versenyek, darts, foci, parittya hajítás, frizbi, pókfoci, floorball, célbadobás és még ki tudja, mi minden. Beöltözhetnek tűzoltónak, és játékos formában ismerkedhetnek a tűzoltóélettel. Lesz sötét labirintus, locsolás, rúdon csúszás, tűzoltóautós utaztatás és a tűzoltófelszereléssel való ismerkedés.

A felnőtteknek lesz bográcsozás, grillezés, és egész nap ingyenesen használhatják a sportpályákat. A borkedvelőket pedig a hangulatos Duna-parti panorámás Fröccsbár borkóstolja és koktél workshopja várja.

Családi program – Wekerlei Garázsvásár Fesztivál

Plakát: https://www.wekerleigarazsvasar.hu/

Mesék, bábelőadások, csoportos coaching anyáknak, kézműveskedés és vásárlás egyszerre? Akkor ez a Wekerle Garázsvásár Fesztivál! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén először 2 napon várja Wekerletelep a kíváncsi kincskeresőket. 65 udvaron 300 árus várja a vásárlókat. De nem csak jó minőségű használt holmikra lehet itt szert tenni, de minőségi programokkal is készülnek a szervezők.

Információk: https://www.facebook.com/wekerleigarazsvasar

Buli – Pontoon Nyitó Fesztivál 2023

Plakát: https://www.facebook.com/events/815771219972520/?ref=newsfeed

Idén a 8. tavaszi-nyári szezonját nyitja meg a népszerű Pontoon bulihajó, mely a Lánchíd pesti oldalának déli pillérje mellett található. Április 20-25. között számtalan ingyenes programmal várja látogatóit a felkapott szórakozóhely. Itt aztán lesz helye a nagy koccintásoknak, felszabadult táncnak, a naplemente varázsának és egy kis lazításnak!

Buli – Ingyenes Jam Session Estek a Budapest Jazz Clubban

Fotó: https://www.facebook.com/BudapestJazzClub

Ha szereted a spontán, művészi, minőségi zenét, és a bebop stílust, akkor ez Neked szól! Hétköznapokon és e hét szombaton is késő éjszakába nyúlóan a legnépszerűbb hazai zenészek szórakoztatják a Budapest Jazz Club vendégeit. A spontán örömzenélések során bármi megtörténhet! Nem egyszer megtörtént már, hogy külföldi hobbi zenészek, vagy nemzetközi sztárok csatlakoztak a hazai trióhoz.

Akármelyiket is választod, a Vincells csapata jó szórakozást kíván hozzá!

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések