5 tipp mit viselj a Valentin-napi vacsorán

Valentin-napi szettajánló

Valentin-nap alkalmából a Vincells Borékszer lenyűgöző ékszer, ruha és táska szettekkel készült.

Minden nő életében vannak olyan pillanatok, mikor azt érzi, nincs egy árva ruhája sem, amit felvehetne. Igazán kellemetlen, mikor ez az érzés éppen a Valentin-napi romantikus vacsora előtt tör ránk. Az ilyen esetekre állítottuk össze Valentin-napi szettajánlónkat.

1. A lágy, modern nő

A lehelet finom színárnyalathoz bármely borból készült ékszerünk kitűnően illeszkedik. A modern, aszimmetrikus kivágás sok bőrfelületet hagy szabadon csodálni, így egy csillogó Vincells Borékszer valóban öltöztet ezzel az elegáns ruhával. A ruha oly játékos és sokszínű, mint egy igazi nő. Egyszerre lágy, mégis kihívó.

A szetthez egy világos színű, kézműves bőr táskát ajánlunk.

2. A klasszikus, elegáns

Az örökzöld, elegáns, fekete-fehér összeállítás, a lágy esésű anyagok és a sokat takaró darabok nagy szerelmeseinek készült a következő szettünk. A klasszikus szín és fazonválasztást az anyagok selymesen suhogó játéka teszi igazán időtálló, modern hangulatúvá. A szett szinte kiált egy csillogó fülbevalóért. Szerencsére bármely Vincells Borékszer jól áll hozzá. Az eredmény így az igazi, tündöklő Nagy Asszony.

3. A vagány, modern

Fehérborból készült kis háromszög medálunk arany láncon szinte egybeolvad a lágy esésű, aranyszínű, modern felsővel. A fiatalos, szabados felsőhöz egy szabadon szárnyaló szoknyát ajánlunk. A vagány összeállítás hagyja játékosan mozdulni a női test minden varázslatos porcikáját, így a fiatalabb, merészebb hölgyeknek nagy kedvencévé válhat.

A szetthez egy fekete, kézműves bőr táskát ajánlunk.

4. A hercegnő

Ez a mesés ruhaköltemény szinte elvarázsol minket. A mágikus szett különlegességét megkoronázza az egyedi, kézzel készített, világ szintű találmány, a Vincells Borékszer. Egy mesés ékszer, egy ámulatba ejtő ruhával. A varázslatos kék színhez első sorban fehér borból készült ékszereinket ajánljuk.

A szetthez egy fekete, kézműves bőr táskát ajánlunk.

5. A tüzes, szenvedélyes

Minden nő ruhatárában szükség van egy tűzpiros ruhára, melyben lenyűgözheti a világot. A mai szettünk garantált sikert fog hozni! A szín vadságát a diszkrét forma ellensúlyozza. Az egyszerű, letisztult dekoltázst csodálatosan feldobja egy Vincells nyakék. A piros ruhához egyértelműen vörösborból készült ékszereinket ajánljuk.

A szetthez egy fekete, kézműves bőr táskát ajánlunk.

Ékszereink itt megtekinthetőek:

https://vincells.com/vasarlas/

A szettekben látható ruhákat és kiegészítőket megvásárolhatják a ZOÉ Fashion & Beauty & More budapesti showroom-jában.

Közreműködők:

Hamikus Renáta

Prépost Luca

https://charmina.hu/

https://www.jankashop.com/rolam

https://www.kolokolo.hu/

https://lagitanillaflamenca.com/

https://obalogh.com/

https://panotaleather.com/

https://sustikkriszta.com/hu/?noredirect=hu-HU

https://budaigesztenyes.hu/

https://www.fashiondiffusionhungary.com/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések