Divatbemutatón debütált az új Vincells medál

Divatbemutatón debütált az új Vincells medál

Lélegzetelállító esküvői divatbemutatón került a nyilvánosság elé a már régóta várt új Vincells medál.

Fantasztikus eseményen, a káprázatos Wedding Paradise Fashion Show-n debütált a szélesebb kör számára elérhető árú, új Vincells medál. A vörös- és fehérborból is elkészített Ezüst foglalatos, pici kör medált a legjobb helyen mutattuk be. Az exkluzív esküvői divatbemutató a legtesthezállóbb környezet volt, hogy nyilvánosság elé kerüljön a pici, bájos új Vincells medál. Az eseménynek ugyanis minden részlete a felejthetetlen luxust sugározta, amit egyedülálló ékszereink is képviselnek.

Megvalósult álom – Wedding Paradise Fashion Show

A meseszép esküvői divatbemutató egy valóra vált álomvilágba repített minket. Nem véletlen, hogy az egyik szervező, Sophie David Weddings & Events jelmondata a „Felejthetetlen élmény, exkluzív szervezés”.  Az április 22-i bemutató alapján valóban garantálják a páratlan luxust. A másik szervező Szentirmai Márti Szilvia volt, a Millaas exkluzív menyasszonyi és alkalmi ruhák tervezője, aki igazi csodát varázsolt a modellekre és a felséges helyszínre is.

Az esemény a legapróbb részletbe menően a stílusos elegancia és a luxus megtestesülése volt, így a Vincells csapata is nagyon otthon érezte magát. Színpompás virágok öltöztették az amúgy is fennkölt helyszínt, a Festetics Palotát. A bámulatos növények lágy illata belengte a tágas tereket. A legjobb szolgáltatók, tervezők mutatták be mesterműveiket. Egy csodás balettelőadás és egy utánozhatatlan pezsgőfal pedig még ünnepélyesebbé tette az exkluzív divatbemutatót.

Titokbor a pezsgőfalon

A rendezvényen kínált italról a Szentpéteri Borpince gondoskodott. Még a felszolgált nedű is az ünnepi exkluzivitást tükrözte. A különleges pezsgőfalon ugyanis a Pincészet harmonikusan elegáns Titkobor nevű gyöngyöző bora került tálalásra. A tramini gyöngyöző bor a Kunsági borvidék frissességét és gyümölcsösségét hozta el virágos, citrusos jegyeivel a páratlan bemutatóra.

Vincells Borékszerek a kifutón

A páratlan fashion show-n több Vincells Borékszert is bemutattunk. Ott voltak királynői nyakékeink, a már jól ismert stílusos, minden alkalmat beragyogó ékszereink és két eddig nem ismert különleges darab is.

Egyedülálló ékszer a világ legkülönlegesebb borából

A világon egyedülálló technológiával készítettünk a világ egyik legkülönlegesebb, kék borából Vincells Borékszereket. A bemutatón természetesen ott voltak ezek az utánozhatatlan darabok is. Az értékes és érdekes csecsebecsék különlegességét növeli, hogy sajnos nem megvásárolhatóak, mivel a bor roppant nehezen beszerezhető. De mutatjuk képen, hogyan is néz ki ez a valódi borból készült, kék színben tündöklő darab.

Az alapanyagról annyit érdemes tudni,hogy ez egy chardonnay típusú bor, melyet két természetes színezék varázsol elbűvölően kékké. A szintén szőlőből származó a flavílium, a másikat pedig nem áruljuk el, mert ez miatt különbözik ez a bor a piacon könnyedén beszerezhető egyéb kék boroktól. Bár jelenleg nagy divatnak örvend a kék bor, korábbi kísérleteink során tapasztaltuk, hogy azok minősége nem volt megfelelő ékszer készítésre, így számunkra is nagy örömet adott, amikor hozzá jutottunk egy palackhoz, ehhez a magas minőségű kék borhoz.

Új Vincells medál

Bemutattuk a már régóta várt, új Vincells medált, az Ezüst foglalatos pici kör medált fehérborból és vörösborból. Nem titkolt célunk volt, hogy szélesebb körök számára is elérhető árú borköves különlegességet alkossunk. Tudjuk, hogy a Vincells borkő olyan stílusos és csodálatosan egyedi, amire sokan vágynak. Ezzel a rendkívül szerethető, bájos kis ezüst nyakláncmedállal ez végre megvalósulhat.

Vincells Borékszer, az örök emlék

A Vincells Borékszerek célja, hogy örök emléket állítsanak a nagy pillanatoknak egy kifinomult luxust és eleganciát képviselő minimalista stílusú ékszerben. Mi is illene jobban egy esküvőhöz, mint a világon egyedülálló ékszereink? Ezeken a tündöklő darabokon keresztül egy életen át emlékezhetsz a legfontosabb, legboldogabb pillanatokra. Ha olyan ékszert szeretnél, ami mindig emlékeztet esküvődre, viselj Vincells Borékszert a Nagy Napon, vagy készíttess egyedi Vincells Ékszert az esküvőn kínált borból! Egyedi ékszerkészítés céljából itt veheted fel velünk a kapcsolatot.

Az igazán felejthetetlen pillanatok

Színes galériánk bemutatja, milyen pazar volt a Wedding Paradise Fashion Show. Tekintsd meg a fotókat, hogy ebből ihletődve a Te Nagy Napod is felejthetetlen élményt nyújtson!

Köszönjük a cikk és a galéria képeit Debreczeni Melindának, Tóth-Tokmajyan Zsuzsannának és Zsolnai Dórinak!

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések