A Balance home decor varázslatos világa

A Balance home decor varázslatos világa

Bemutatjuk az ámulatba ejtő selyem- és szárazvirág lakásdekorációkat alkotó Balance home decor márkát.

A Vincells Borékszer csapata számára rendkívül fontos a modern, letisztult, alkalomhoz illő megjelenés. Ez természetesen 2022. október 15-i exkluzív nyakék bemutató gálánkon sem lehetett másként. A különleges, mégis elegáns ünnepi dekoráció kialakításáról a Balance home decor gondoskodott a felejthetetlen esten. Örömmel mutatjuk be az elképesztő virágdekorációk megalkotóját, a Balance home decort.

A Balance home decor kialakulása

A Balance home decor egy 2 éves múlttal rendelkező hazai mikrovállalkozás. Jáhny-Tóth Tímea a brand megálmodója és alkotója. A vállalkozás fő profilja selyem- és szárazvirág lakásdekorációk. A csodálatos dekorációs márka egy hobbiból nőtte ki magát. Tímea – egyik családtagja erős allergiája miatt – élővirágok helyett selyemvirág díszekkel dekorálta otthonát. Úgy döntött másoknak is szívesen segít mindebben. Tímea küldetésének tartja, hogy modern, egyedi, letisztult kézműves dekorációkkal dobja fel megrendelői otthonát.

Fotó: Balance home decor

Egy otthon megálmodása

Tímea elsősorban lakásdekorációk alkotásával foglalkozik. Hiszi, hogy az otthonunk akkor lesz harmonikus, ha szemünknek, szívünknek kedves kiegészítőkkel öltöztetjük fel. Alkotásaival szeretne hozzájárulni, hogy az otthon az a hely legyen, ahol az ember a legjobban érzi magát. Ahol az a meleg, harmonikus környezet várja, ahova egy hosszú nap után is jó hazaérni, ahol feltöltődhet, kikapcsolódhat.

A szárazvirágok számára a természet szépségét, fenntarthatóságát hozzák vissza. A selyemvirágokkal pedig azoknak is virágba borulhat otthona, akik ezt élővirágokkal valamiért nem tehetik meg.

Fotó: Balance home decor
Fotó: Balance home decor

Otthonos üzlethelyiségek, szalonok

Tímea nem csak lakásdekorációkat alkot, de kellemes, elegáns dekorációkat tervez és hoz létre szépségszalonok és üzlethelyiségek számára is.

„Kifejezetten szeretem azokat a felkéréseket, amikor valakinek az otthonát, vagy üzlethelyiségét, szalonjának teljes dekorálását találhatom ki. Az alkotás számomra örömforrás. Így pedig teljesen szabadon használhatom a kreativitásomat. Boldogsággal tölt el, amikor látom az átadásnál a megrendelőim arcát vagy olvasom visszajelzéseiket, nézem a díszek végleges helyén készített fotókat. Ez az, amiért ezt szeretem ezt csinálni.”

Fotó: Balance home decor

A borkultúra tisztelete

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a bor összehozza az embereket. Tapolcai születésűként Tímeához is közel áll a szőlészet és a borászat világa. Tapolcai gyermekként nagyszülei szőlőjében, a Badacsony-hegyen segített a szőlőművelésben.

A lényeg a részletekben bújik meg

Hasonlóan a Vincells Borékszerekhez csapatához Tímea is törekszik a legjobbat nyújtani megbízói számára. Maximalizmusa arra sarkallja, hogy folyamatosan fejlődjön, mindig új területeken próbálja ki magát. Nincs ez másképp a dekorációk terén sem. A rendezvénydekoráció egy új, izgalmas világ, melybe Tímea örömmel kóstolt bele.

„Megtisztelő számomra, hogy a csodaszép Vincells ékszerek különleges eseményére én készíthetem a dekorációt. Egy egyedi, gyönyörű ékszer öltözteti a nőket, ugyanúgy, mint egy egyedi dísz az otthonunkat. Köszönöm a lehetőséget a bemutatkozásra.”

Ha szeretne többet megtudni a Balnce home decor brand-ről, itt megteheti:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064378860980

Instagram: https://www.instagram.com/balancehomedecor/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések