Curaprox az egészséges, tündöklő mosolyért

Curaprox az egészséges, tündöklő mosolyért

A Curaprox termékek segítségével még a legnagyobb borrajongók is hófehér fogakkal tündökölhetnek.

A Vincells Borékszer csapata a letisztult elegancia elkötelezett híve. Hogyan is lehetnénk azonban elegánsak, egészségesek bortól elszíneződött fogakkal? Tisztában vagyunk vele, hogy rendszeres vörösbor vagy kávé fogyasztása esetén kihívást jelent megőrizni a fogaink fehérségét. A Curaprox termékek segítenek a fogak színeződésének leginkább kitett szakmák – mint a borászok, borkóstoló – képviselőinek is tündöklően tartani mosolyukat. A Curaprox csapata így egy igazán különleges meglepetéssel készül 2022. október 15-i exkluzív nyakékbemutató gálánkra.

A Curaprox márka

Fotó: Curaprox

A Sager Dental Kft. a Curaprox és a Curasept márkák hivatalos magyarországi forgalmazójaként több, mint 15 éve dolgozik a magyar lakosság szájhigiéniájának javításáért. Hitvallása messze túlmutat egy egyszerű forgalmazó cég tevékenységén. Munkatársai nap mint nap sokat tesznek azért, hogy a cégnél felhalmozódott tudást megosszák a szakemberekkel és a nagyközönséggel, ezzel is hozzájárulva egy egészségesebb jövőhöz. Hosszú évek óta együtt dolgoznak fogorvosokkal, dentálhigiénikusokkal, fogorvostan-hallgatókkal, ennek keretében egyedülálló szakmai képzést biztosítanak, illetve egyénre szabott szájápolási oktatást kínálnak, amely megváltoztatja a helyes fogmosási technikáról eddig alkotott képet. Magasan képzett trénereik a gyakorlatban mutatják meg a helyes száj és fogápolást, így a megszerzett tudást és új technikákat a szakemberek könnyedén továbbadhatják pácienseiknek is.

Curaprox fehérítő fogkrémek

A gyönyörű, fehér fogak önbizalmat adnak. A ragyogó mosolyt azonban nem könnyű elérni. A kellemes ízvilágú Curaprox fogkrémek jótékony összetevőkkel gyengéden és hatékonyan tisztítják, fehérítik a fogakat, megóvva őket a fogszuvasodástól. A Curaprox két különböző mechanizmussal működő termékcsaládot kínál a fehérebb fogakért.

Black is White fogkrém

Fotó: Curaprox

A Curaprox Black is White fogkrémjében található aktív szén részecskék „mint egy porszívó”, egyszerűen magukba szívják a szennyeződéseket és a pigment részecskéket, és finoman eltüntetik azokat. Különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződésekkel szemben hatékonyak.

Hatékony, de kíméletes is egyben

Az aktív szén tartalmú Black is White fogkrém anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot, és semmilyen kémiai fehérítő anyagot nem tartalmaz, például triklozánt sem! A legtöbb fehérítő fogkrém olyan koptató hatású, abrazív szemcséket tartalmaz, mint például kréta, szilikátok, habkő, illetve bentonit, vagy olyan fehérítő kémiai szereket, mint a peroxid, amelyek az elszíneződés eltávolítása során roncsolják a fogzománcot, amely ennek eredményeképpen a fog egyes területein nagyon elvékonyodhat.

Kettős védelem a fogszuvasodás ellen

A hidroxiapatitot is tartalmazó fogkrém, amely a fogzománchoz hasonló szerkezetének köszönhetően védőréteget képez a fogakon, akár a sérült fogzománcot is helyreállítja. Továbbá olyan természetes enzimeket tartalmaz, amelyek védenek a fogszuvasodás ellen, és segítenek a szájszárazság leküzdésében.

Curaprox Black is White fogkefe

Fotó: Curaprox

Az elegáns fogkefe kétféle vastagságú sörtét tartalmaz: a fekete szálak aktív szén bevonattal fehérítik, míg a fehér sörték tisztítják a fogakat. A puha, lekerekített végű szálak gyengéden, mégis hatékonyan tisztítják a fogakat anélkül, hogy felsértenék az ínyt. Rendkívül sűrű csomózású a fogkefe feje, ezért egyetlen mozdulattal több lepedék távolítható el a fogak felszínéről. Minden Curaprox fogkefe hatékonyságát a különösen gyengéd, vékony és lágy CUREN® szálak, a nyolcszögletű nyél és a kis, kompakt, extra sűrű kefefej adja.

Be you fogkrémek

Fotó: Curaprox

A vidám és színes Be you fogkrémekben lévő természetes enzimek gyengéden tisztítják és fehérítik a fogakat, mesterséges fehérítés nélkül, mindemellett óvják a fogzománc és az íny épségét.

A legtöbb otthoni fogfehérítő termék agresszív fehérítőket és egyéb, potenciálisan káros összetevőket tartalmaz, melyek a fogakat fehérebbé varázsolják, de emellett károsíthatják a fogzománcot, irritálhatják az ínyt, és negatív hatással lehetnek a száj egészségére. Azonban a fogfehérítésnek nem kell agresszívnak lennie. Épp ellenkezőleg! A glükóz-oxidáz természetes enzim a szájban lévő cukorral reagálva hidrogén-peroxiddá alakul, gyengéden megszüntetve az elszíneződéseket és foltokat.

A fogkrém további hidroxiapatitot tartalmaz, mely egy természetes ásványi anyag, ez alkotja a fogzománcunk 95%-át. Hozzáadott összetevőként remineralizálja a fogakat és kisimítja a zománcot, amely ezáltal ragyogóbbnak tűnik, valamint megnehezíti az új foltok megjelenését.

A Be you fogkrémek további természetes és növényi összetevőkkel táplálják és védik a szájat, mint például az echinacea, az ördögcsáklya, az ázsiai gázló, a keserűnarancs kivonat és xilit.

Gyengéd eredmények

 A BE YOU már az első használattól világosítja a fogakat, és ez a hatás hosszútávú használat során csak fokozódik. A fogak egészségesebbé, tisztábbá, az új elszíneződésekkel szemben pedig ellenállóbbakká válnak.

Ez a fogkrém gyengéden állítja vissza a fogak természetes ragyogó színét, de nem többet, hiszen a „hollywoodi mosolyt” leginkább agresszív fehérítő termékekkel lehet elérni. A Be you a fogak természetes, fehér ragyogásának helyreállításáról szól, a lehető leggyengédebb, legtermészetesebb és legegészségesebb módon.

Hatféle izgalmas íz, hatféle élénk színben a hosszantartó friss leheletért és a gyengéd és természetes fogfehérítésért. Egy új dimenzió a szájhigiéniában.

Egyik Curaprox fogkrém sem tartalmaz olyan káros összetevőket, mint a SLS, a triklozán, vagy mikroműanyagok.

Fotó: Curaprox

Ha még többet olvasna a márkáról, itt megteheti:

Honlap: https://www.sagerdental.hu/kezdolap

Facebook: https://www.facebook.com/CURAPROXOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/curaproxhungary/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések