Noōr Fashion: Ahol a stílus Te magad vagy

Noōr Fashion: Ahol a stílus Te magad vagy

A Noōr Fashion biztosítja a Vincells Borékszer csapatának ruháit nagyszabású nyakék bemutató gálánkon.

Büszkén mutatjuk be a Noōr Fashion márkát a stílus és egyediség nagy szerelmeseinek. Náluk testhezállóbb tervezőt nem is találhattunk volna exkluzív gálánk hostesseinek felöltöztetésére. Hiszen a Noōr Fashion esszenciája is – a Vincells Borékszerhez hasonlóan – az egyszerűségben, egyediségben és a kiemelkedően magas minőségben rejlik.

Fotó: Noōr Fashion

Ragyogó stílus

Noōr – Jelentése: belső, ragyogó fény. Az a fény, amely ráhangol önmagadra, irányt mutat, segít kifejezni a benned élő ezerarcú nőt, aki változatosságával, életteliségével elvarázsolja környezetét. A Noōr név hűen fejezi ki mindazt, amit az általuk tervezett és forgalmazott ruhák képviselnek az üzletükben – és a vásárlók gardróbjában: A stílus Te magad vagy!

Fotó: Noōr Fashion

Noōr Fashion bemutatása

A Noōr nő sokszínű, magabiztos, kreatív, akárcsak a márka tulajdonosa, Balán – Molnár Emese. Emese a márka megalapítása óta saját megérzéseire hallgatva formálja, fejleszti vállalkozását. Kollekciói a hordhatóság jegyében készülnek alacsony számban Budapesten. Darabjaik a hétköznapok alapgardróbját alkotják a modern, városi nők számára.

Fotó: Noōr Fashion

A változatosság gyönyörködtet

A magabiztos, egyedi nőknek tervezett darabok egyszerű szabásvonalúak, kényelmesek, nagy figyelmet fordítva a minőségre és az egyediségre.

A Noōr márka középpontjában változatosság áll, ami minden nőt gyönyörködtet. Üzletükben felfedezhetőek új, izgalmas szabásvonalak, de bárki megtalálhatja önkifejezésének saját útját. Az üzlet kínálatából könnyen kialakítható egy időtálló kapszulagardrób, amik egymással is remekül kombinálhatóak. Az eredmény így egy olyan egyedi, elegáns, letisztult megjelenés, amit egy profi stylist is megcsodálhat.

A változatosság másik aspektusa, hogy a nők a legváltozatosabb testalkattal is találnak maguknak a Noōr -nál olyan öltözéket, amit viselve stílusosnak és csinosnak érezhetik magukat.

Fotó: Noōr Fashion

A márkáról többet itt tudhat meg:

Honlap: https://noor-fashion.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/noorfashionhungary/

Instagram: https://www.instagram.com/noor_fashion.hu/

Ékszereinket itt tekintheti meg: https://vincells.com/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések