Divatbemutatón tündököltek ékszereink

A Fashion Doffusion divatbemutatóján tündököltek a Vincells Borékszerek

Elképesztően jól mutattak a csillogó Vincells Borékszerek a Fashion Diffusion Hungary második divatbemutatóján!

Fashion Show

A nagyszabású divatbemutatót a Fashion Diffusion Hungary szervezte. A lélegzetelállító eseménynek a pezsgő fővárosi élet szívében található Societé Budapest szolgált helyszínéül. Az est számos hazai híresség érdeklődését is felkeltette. Nem hiába, hiszen roppant gazdag, látványos programmal kecsegtetett a nívós bemutató.

A divatbemutató hangulata a ’20-as évek fergeteges csillogását tükrözte, a fényűző Gatsby stílusú vérpezsdítő partikat. Házigazdája a nagy rajongótáborral rendelkező Budavári Fülöp volt. A teltházas divatbemutatón számos hazai művész gondoskodott a vendégek szórakoztatásáról. Megnyitóként BECCA mutatta meg csodás hangját, de a 2019-es X-Faktor győztese, Zdroba Patrik és Dimák Patrik gitárművész is hozzájárult a rendezvény elsöprő sikeréhez.

A tervezők sokszínűsége

A fantasztikus divatbemutatón 29 hazai tervező mutatta be tavaszi és nyári kollekcióját. Itt aztán minden stílus porondra került. Mindenki megtalálhatta a szívének kedves öltözködési trend képviselőit. A sikkes, sportos, hétköznapi, bohém és kismama kollekciók mellett a munkahelyi elegáns és a kifejezetten különleges alkalmakra szóló darabok is megjelentek a kifutón. De nem csak ruhákat, hanem gyönyörű táskákat is megcsodálhattak a vendégek. Egy szóval fergeteges élményben volt részük a látogatóknak. A színek, a csillogás, a virágok, a lágyan lengedező anyagok és a csábító csipke mámora mindenkit kábulatba ejtett.

Vincells Borékszerek a kifutón

A csillogó Vincells Borékszereket az exkluzív megjelenésű Playa Me fürdőruhákkal mutattuk be. A tervezők remek összmunkája meghozta a gyümölcsét, hiszen elsöprő sikert aratott a különleges kollekció. Nem csak a luxus minőségű fürdőruhák és tündöklő ékszerek eredményezték a közönség rajongását, hanem a termékeket viselő modelljeink is.

Lissák Laura

A táncosnő csillogó mosolyával és sportos testalkatával mindenkit lenyűgözött az esten. Fantasztikusan állt raja az elegáns sötétzöld bikini. Nagy háromszög medálunkat viselte, melyet fehérborból készítettünk, és természetesen ródiumozott ezüstből alkottuk hozzá a láncot. Az ékszerünket ide kattintva megtekintheti:

https://vincells.com/termek/nagy-haromszog-medal-feherborbol-ezusttel/

Lovas Annabella

A Nagy Ő legnépszerűbb sztárja egy extravagáns, sötétzöld bikinivel mutatta be egy fehérborból készült ezüst charmunkat. Mivel ezek a kedves kis kiegészítők akkora népszerűségnek örvendenek, hogy már alig van belőlük, nézze meg őket itt, és rendelje meg, amíg még teheti: https://vincells.com/termekkategoria/charmok/

Eszes Fanni

Fanni szemmel láthatóan nagyon felszabadultan érezte magát a korallszínű bikiniben. Nem is csoda, hiszen a sellők nemzetközi versenyén, a Miss Mermaid International hazai képviselőjeként vált híressé. Így a fürdőruha valószínűleg az egyik kedvenc viselete. A lágy színű, nőies bikinit a kis és nagy kör medálunkkal mutatta be, melyeket vörösborból készítettünk, és ródiumozott ezüstláncra tettük. Ékszereinket itt tekintheti meg:

https://vincells.com/termek/kis-kor-medal-vorosborbol-ezusttel/

https://vincells.com/termek/nagy-kor-medal-vorosborbol-ezusttel/

Pénzes Anna

A lélegzetelállítóan gyönyörű divatmodell egy angyali, fehér bikinivel mutatta be a nagy háromszög medálunkat, amely egy ínycsiklandozó vörösborból készítettünk el. A medál természetesen a Vincells minőségéhez mérten ródiumozott ezüst lánccal itt megtekinthető:

https://vincells.com/termek/nagy-haromszog-medal-vorosborbol-ezusttel/

Természetesen ennyi nem elég az egyedi ékszereinkből, így még számos más különleges darabunk kifutóra került.

Vincells Borékszer a divatvilágban

Nagy öröm számunkra, hogy erősíthetjük prémium minőségű ékszereinkkel a hazai tervezők táborát. Igazán jó érzés látni, hogy a fast fashion rohanó világában helye van az olyan egyedi tervezésű, különleges daraboknak, mint amilyen a Vincells Borékszer is.

(A képeket a Fashion Diffusion Hungary csapatának köszönhetjük.)

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések