Ezek a legjobb hazai borfesztiválok a hétvégén

Ezek a legjobb hazai borfesztiválok a hétvégén

A Vincells – Stílusos Borimádók online magazin összegyűjtötte a legjobb hazai borfesztiválok listáját a hétvégére.

Most már tényleg tombol a nyár, csillognak a vizek, mindent átjár a napfény és várnak a jobbnál jobb programok. Ha éppen nem valamelyik tengerparton sütteted Magad, jó, ha tudod, milyen remek programok várnak ránk kicsiny hazánkban. A legjobb borok, ínycsiklandozó ízek és felejthetetlen koncertek várnak a hétvégén az ország több pontján is. Ismerd meg a hétvége legjobb hazai borfesztiváljait!

Az Egri Bor Ünnepe

Kép forrása: Facebook esemény

Borgasztronómiai élmény Eger szívében! Tárt kapukkal, pukkanó palackokkal, remek előadókkal, finom falatokkal és fergeteges hangulattal vár a történelmi Eger zöld szívében, Érsekkert! Bor, zene, szerelem, ízek, élmények, történetek és sok-sok ember találkozik a nagyszerű eseményen. A 4 napos hazai borfesztivál részleteiről, fellépőiről, a kínáló pincészetekről, gasztrokiállítókról itt olvashatsz.

Veszprémi Rozé, Rizling, Jazz napok

Kép forrása: Facebook esemény

A hazai borfesztiválok egyik gyöngyszeme a veszprémi Rozé, Jazz, Rizling napok. A 10 napos rendezvényen 30 kitűnő borászat, 30 fantasztikus koncert, gasztronómiai élmények és felejthetetlen hangulat vár a szecessziós épületek között Veszprém Óváros terén. A különleges időszakban idén is a legjobb hazai jazz, soul és blues zenészeinek koncertjeit élvezheted. A parádés fellépők listáját itt találod. 

Villányi Rozé Fesztivál

Kép forrása: Facebook esemény

A hazai borfesztiválok egyik nagyja, a több mint 10 éve töretlen sikert arató villányi Rozé Fesztivál. Itt minden megtalálható, ami a felszabadult fesztiválélményhez szükséges. A könnyed rozé borokhoz széleskörű gasztronómiai kínálatból kóstolhatsz, és a legjobb zenészek koncertjein tombolhatsz. Ha pedig igazán felejthetetlen élményre vágysz, ne hagyd ki a Rozé Maratont! A 3 km-es táv végig vezet a hangulatos városon és a történelmi pincesoron. Figyelem! A Rozé Maraton dress code-ja a rózsaszín ruha és vidám kiegészítők! Na, mered, vagy nem?

A részletekről itt olvashatsz.

Babarczi Szőlőbirtok és Pince – borkóstoló a Stercben

Kép forrása: Facebook esemény

Ha Sopron környékén jársz, és a hazai borfesztiválok helyett egy kellemes hangulatú, vacsorával egybekötött borkóstolóra vágysz a hétvégén, akkor éppen ezt a programot kerested! A forró nyári napon itt menedéket találhatsz a Sterc hűvös pincéjében. A kétféle ízletes vacsora mellé 8 tételes borsor vár Rád a Pannonhalmi borvidékről. Kellemes ízlelgetést és jó szórakozást kívánunk hozzá!  

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések