Hush&Hush étrendkiegészítők az egészségért

A Vincells csapata bemutatja a Hush&Hush prémium étrend-kiegészítőket, mert az egészség a legfontosabb.

A Vincells csapata bemutatja a Hush&Hush prémium étrend-kiegészítőket, mert az egészség a legfontosabb.

Természetesen a Vincells Borékszer csapatának is a legfontosabb családunk, szeretteink egészsége. A Vincells életérzést első sorban jó egészséggel tudjuk maradéktalanul élvezni. Tudjuk, hogy fontos a szervezet megfelelő karbantartása, táplálása, melynek ma már elengedhetetlen része a megfelelő étrend-kiegészítők kiválasztása. Nagyszabású gálánkon személyesen Varga István, a Nyers Séf fogadta a Hush&Hush márka nevében a vendégeinket és látta el őket hasznos tanácsokkal.

Tudományos alapok

A Hush&Hush titok a tudományban rejlik. Minden ott kezdődött el. Több mint 15 évnyi sejtkutatásra támaszkodva olyan precíz problémamegoldó, öregedésgátló formulákat fejlesztettek, amelyek szakértők által klinikailag vizsgált, hatásos összetevőkből állnak. Fontos számukra az átláthatóság, ezért csak olyan összetevőket használnak fel, ami tökéletes kutatási háttérrel rendelkezik, hogy fogyasztóik sokkal könnyebben hozzá jussanak a napi wellness dózisodhoz. A termékek minden egyes összetevője fontos szerepet tölt be, és hozzásegít a fiatalos és egészséges, hosszú élethez.

Fotó: Hush&Hush

Szakértő orvosi háttér

A közismert plasztikai sebész és elismert öregedésgátlási szakértő, Dr. Marc Ronert alkotta meg a Hush & Hush termékcsaládot, hogy a piacon elérhető legyen egy tiszta, klinikai, luxus táplálékkiegészítő márka, mely tudományos alapokon nyugszik. Röviden: biztonságban érezheti magát, hiszen a Hush&Hush termékei veszélytelenek, hatékonyak és biztos ismeretekre alapozottak.

Fotó: Hush&Hush

Természetes eredet

A Hush&Hush csapata tudja, hogy a gondolat, hogy olyan étrend-kiegészítőket szedünk, melyek tele vannak nehezen kimondható szintetikus összetevőkkel, félelmetes és ijesztő. Ezért fejlesztették ki a Clean Clinical Vitamins™ komplexünket, amely egészséges, természetes eredetű vitaminok saját keveréke, töltőanyagok, szintetikus anyagok, adalékanyagok, mesterséges ízesítők és színezékek nélkül. Ennél tisztább már nem is lehet.

Folyamatos fenntartás

A Hush & Hush reggel, délben és még éjjel is azon dolgozik, hogy a szervezetet folyamatosan tápanyagokkal lássa el, az öregedés ellen, annak gyökereinél harcolva, biztosítva a test optimális funkcióit. Függetlenül attól, hogy a kiegészítőket együtt vagy külön alkalmazzuk, a szervezetben nem lép fel egyetlen vitaminból vagy ásványi anyagból semmi hiány vagy többlet. A Hush & Hush termékek szedése egyszerű. Reggel és este kell őket bevenni – pont olyan, mint a bőrápolás, mely minden reggeli és esti rutin része.

Fotó: Hush&Hush

A Hush & Hush termékekről itt tudhat meg többet:

Honlap: www.hushandhush.hu

Facebook: https://www.facebook.com/hushhushhungary

Instagram: https://www.instagram.com/hushandhushhungary/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések