IMAGE Skincare – az egészséges, üde bőrért

A Vincells Borékszer bemutatja az IMAGE Skincare márkát, mellyel megőrizhetjük bőrünk ragyogását.

A Vincells Borékszer bemutatja az IMAGE Skincare márkát, mellyel megőrizhetjük bőrünk ragyogását.

Az elegáns nő legfőbb öltözéke az üde, ragyogó bőre. A Vincells Borékszer csapata tudja, mennyire nehéz bőrünk fiatalságát megőrizni. Különösen, ha azt rendszeresen kitesszük az időjárás változatos hatásainak, ahogy ezt például egy szőlész-borász teszi munkája során. Exkluzív gálánkon ezért különleges ajándékkal kedveskedett az IMAGE Skincare csapata vendégeink számára.

Tudományos alapok

Az IMAGE Skincare professzionális, klinikai márka, melyet a kezdetektől fogva a szakma legjobbjai terveznek. Csapatuk előnyben részesíti a tudományt a trendekkel, a pillanatnyi hírveréssel szemben. Az évek tapasztalata az IMAGE hozzáállását igazolja. Büszkék rá, hogy az orvosaik által tervezett termékek és kezelések visszajelzései fantasztikusak. Rengeteg díjat kaptak, és a világ több mint 60 országában 20 000-nél is több szakember választotta az IMAGE Skincare termékeit.

Fotó: IMAGE Skincare

Alkalmazkodik a változásokhoz

Manapság minden rendkívül gyorsan változik, ezért nagyon fontos, hogy gyorsan tudjunk alkalmazkodni az új körülményekhez. Nincs ez másként a bőrápolásban sem. Az IMAGE Skincare mindenki másnál jobban érti, hogy a bőr folyamatosan változik, hiszen reagál a külvilág színes, vibráló történéseire. Ezért olyan hatóanyagokat, okos növényeket, modern tudományt alkalmazva különleges kezeléseket hoztak létre, melyek minden egyes állapotot és helyzetet képesek kezelni. Ez egy olyan bőrápoló család, mely képes alkalmazkodni az élet állandó változásaihoz. 

Fotó: IMAGE Skincare

Megoldás a problémás bőrre

Napkárosodás, akne, öregedés, bőrpír – bármi is legyen a kihívás, a termékek bizonyítottan hatásosak. Nem véletlenül kedvelik az IMAGE Skincare termékeit a kozmetikusok is. Hiszen a bőrápolás minden lépésére létrehozták a célzott megoldást.

Az örök ragyogás titka

Az egészséges bőr fenntartása élethosszig tartó feladat, amihez elszántság, gondoskodás, szakértelem kell. Az IMAGE szakértői csapata ezért nem a gyors megoldásokat keresi, nem a felszínen ható termékeket. Inkább az orvosok által tervezett, és kozmetikusok által kipróbált kezeléseket, melyek minden egyes bőrproblémát, állapotot, típust kezelnek.

Fotó: IMAGE Skincare

Az IMAGE Skincare üzenete

„Ez nem csak a bőrről szól. Küldetésünk, hogy a bőröd egészséges és ragyogó legyen – azért, hogy vibráló, színes világod minden egyes fázisában a legmagabiztosabb és legbátrabb önmagadat adhasd.”


Az IMAGE Skincare termékeit itt ismerheti meg jobban:

Honlap: www.imageskincare.hu

Facebook: https://www.facebook.com/imageskincarehungary

Instagram: https://www.instagram.com/imageskincarehungary/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések