Inspiráló divatbemutatón exkluzív ékszereink

Vincells Borékszerek az Inspiráló Nők Exkluzív Divatbemutatóján

Ott tündököltek a Vincells Borékszerek a harmadszor megrendezett Inspiráló Nők Exkluzív Divatbemutatóján.

Május 12-én harmadszor került megrendezésre az Inspiráló Nők Exkluzív Divatbemutatója. A fantasztikus esemény szervezői NAGEA Kálomista-Könczöl Alexandra és Verók Adri Silk Designer voltak. A rendezvény helyszínéül Budapest egyik legismertebb közösségi tere, a MagNet Közösségi Ház szolgált.

Inspiráló Nők a nők önbizalmáért

A divatbemutató nem csekély célt tűzött ki maga elé. Legfőbb küldetése az volt, hogy megmutassa, „Minden Nő gyönyörű!”. Jóérzéssel növeltük ékszereinkkel mi is az est fényét, hiszen az egészséges női önbizalom, a női önmegavalósítás a Vincells csapatának is szívügye.

A Vincells Borékszer megalkotója: Csikósné Homolya Ágnes és Homolya Lucia

A hiánypótló divatbemutató egyedisége, hogy nem a hasonló eseményeken megszokott feszes, olykor fullasztóan tökéletes képet nyújtotta. Az Igazi Nő lehengerlő erejét és lenyűgöző sokszínűségét mutatta be. A kifutón így a valódi nők számára tervezett, exkluzív darabokat hétköznapi nők mutatták be. A végeredmény egy kellemes, emberi, motiváló, erőt adó est lett, ahol mindenki megtalálhatta személyes kedvenceit.

Vincells Borékszer a divatbemutatón

Mindig nagy öröm számunkra, ha olyan eseményen tündökölhetnek egyedi, luxus eleganciát tükröző ékszereink, ahol értékelik a prémium minőségű, minimál stílusú darabjainkat. Az Inspiráló Nők Exkluzív Divatbemutatóján igazán otthonosan érezhettük magunkat. Hatalmas érdeklődés fogadta az prémium minőségű Vincells Borékszereket. Itt egy olyan közönség jött össze, akik érzik a kézműves termékeknek, az egyedi tervezésnek, a finom eleganciának és a professzionális kivitelezésnek az elsöprő erejét. Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai divat szakma előkelőségei között szerepelhetünk.

Kifutón a Vincells Borékszer

Ékszereink a kifutón és pop-up standunkon is megcsodálhatók voltak. A hazai tervezők erőszeretettel választották elegáns szettjeihez kiegészítőként egyedi ékszereinket. A Vincells Borékszerek kitűnően illeszkedtek a hazai tervező különleges ruhakölteményeihez.

Ruha: NAGEA, Nyaklánc: Vincells Borékszer, Táska: Kolokolo

Közepes háromszög medálunkat vörösborból arannyal itt tekintheti meg: ttps://vincells.com/termek/kozepes-haromszog-medal-vorosborbol-arannyal-i/

Ruha: NAGEA, Nyaklánc, fülbevaló: Vincells Borékszer, Kendő: Verók Adri Silk Designer

Nagy kör medálunkat fehérborból ezüsttel itt tekintheti meg: https://vincells.com/termek/nagy-kor-medal-feherborbol-ezusttel/

Ruha: NAGEA, Nyaklánc: Vincells Borékszer

Nagy háromszög medálunkat fehérborból ezüsttel itt tekintheti meg: https://vincells.com/termek/nagy-haromszog-medal-feherborbol-ezusttel/

Ruha: Charmina, Nyaklánc: Vincells Borékszer

Nagy háromszög medálunkat fehérborból arannyal itt tekintheti meg: https://vincells.com/termek/nagy-haromszog-medal-feherborbol-arannyal/

Testközelben a Vincells Borékszerek

Nagy érdeklődés fogadta világ szinten egyedülálló ékszereinket a pop-up standunknál. A divat és önmegvalósítás szerelmesei csillogó szemekkel hallgatták végig a Vincells Borékszerek születésének, egyedi ötletének történetét. A vendégek lelkes érdeklődéssel próbálták fel legszebb ékszereinket, és tapasztalták meg azt a luxus kényeztetést, amit a Vincells Borékszerek nyújtanak.

A hazai tervezők nagyjai

Az exkluzív divatbemutatón több nagy, hazai tervező bemutatta csodálatos szettjeit. Gyönyörködhettünk hétköznapi és alkalmi ruha kreációkban, csodálatos bőr kiegészítőkben és varázslatos selyem termékekben. A tervezők sokszínűségének ellenére a végeredmény nagyon egységes, kellemes és nőies lett. Fókuszban az elegáns, öntudatos NŐ állt. Igazán lelkesítő élmény volt ennek az eseménynek a részének lenni.

Ruha: Charmina, Táska: Kolokolo
Ruha: Charmina, Táska: Kolokolo
Ruha: NAGEA, Táska: Kolokolo, Fülbevaló: Verók Adri Silk Designer
Ruha: NAGEA, Fülbevaló: Vincells Borékszer, Táska: Kolokolo
Ruha: NAGEA, Táska: Kolokolo, Fülbevaló: Verók Adri Silk Designer
Ruha: Sophia Olivia, Kendő, fülbevaló: Verók Adri Silk Designer
Ruha: Sophia Olivia, Táska: Kolokolo, Fülbevaló: Verók Adri Silk Designer
Ruha: Sysco, Táska: Kolokolo, Fülbevaló: Verók Adri Silk Designer
Ruha: Sysco, Kendő, fülbevaló: Verók Adri Silk Designer
Kendő, fülbevaló: Verók Adri Silk Designer, Táska: Kolokolo
Kendő: Verók Adri Silk Designer, Táska: Kolokolo

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések