Különleges események stílusos borimádóknak

Különleges események stílusos borimádóknak

Stílusos borimádónak vallod Magad? Akkor ezek a különleges események biztosan kedvedre valók lesznek!

Ez a stílusos borimádók hétvégéje! Elképesztően különleges események várnak ránk. Lesznek fantasztikus divatbemutatók, exkluzív borkóstolók, kisebb fesztiválok, különleges női kör és izgalmas pincejáratok. Itt garantáltan találsz kedvedre való programot a hétvégére! Emlékezetes élményeket és jó szórakozást kívánunk!

Wedding Paradise Fashion Show – Egy különleges esemény a divatvilágban

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Épp a Nagy Napra készülsz? Vagy csak szeretnél részt venni Budapest belvárosában egy egyedi, ízléses, bájos és exkluzív eseményen? Akkor szombaton az Abigél Rendezvény Szalonban van a helyed a Wedding Paradise Fashion Shown! Eddigi tapasztalataink szerint a szervezők, Millaas és Sophie David weddings Events garantálják a mesébe illő környezetet, a csodás ruhakölteményeket, a megindító balettelőadást és a páratlan luxus életérzést!

SK Divatbemutató – Hosszú kifutó

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Hiánypótló kezdeményezés ez az amatőr divatbemutató! A győri eseményen fiatal tervezők kapnak lehetőséget bemutatkozni, mégpedig INGYEN! Minden kezdő vállalkozó és ifjú tervező tudja, mekkora költség, mire először kifutón láthatja viszont szenvedélyes munkájának gyümölcsét. Tölgyesi Norbert, modellfotós ötlete alapján a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum végre megoldást kínál erre a problémára.

Villányi Vörösbor Fesztivál

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

A Villányi borvidék legnagyobb borfesztiválja ezen a hétvégén kerül megrendezésre. A három napos esemény minden korosztály számára gondoskodik a kikapcsolódás lehetőségéről. A hagyományos szüreti felvonulás mellett különböző bemutatók, kulturális és gasztronómiai csemegék valamint népszerű fellépők várják a Villányba érkezőket. A változatos programokról itt olvashatsz részletesen.

Pannonhalmi Bornap

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Szombat délutántól kitűnő borokkal, remek koncertekkel, felszabadult fesztiválhangulattal, éjjel pedig pezsgő utcabállal vár Pannonhalma. A folyamatosan fejlődő borvidék legjobb pincészetei ott lesznek. Te is?

Különleges esemény egy különleges helyszínen – Őszi Love Fesztivál

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Tudtad, hogy hazánkban, Válon található az elsöprő népszerűségnek örvendő Burning Man Fesztiválon bemutatott világhírű, monumentális Szerelem-szobor? Ennél az alkotásnál, a váli ültetvények között kerül újra megrendezésre az Őszi Love Fesztivál. Igazi őszköszöntő ünneplése ez a szabadságnak, szerelemnek, a bornak és a jó társaságnak! Ha a kitűnő Haraszthy borok mellé megkóstolnád a choripant, jó zenére vágysz vagy megnéznél egy tűzzsonglőr bemutatót, itt a helyed!

Budafoki Pincejárat

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Te ismered a Budafoki Bornegyedet? Ha nem, akkor itt az ideje felfedezni! A Budafoki Pincejárat minden hónap első szombatján kitűnő lehetőségeket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Bornegyed bebarangolására. Több helyszín várja izgalmas programokkal a vendégeit, olyanokkal, mint pinceséták, bor- és pezsgőkóstolók, kvízjáték, koncertek, tárlatvezetés és kézműves foglalkozások. Igazi borélmény Budafokon!

Borkóstoló a gödöllői Tűztorony kávézóban

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

A gödöllői Tűztorony Kávézó egy jól összeválogatott, 6 tételes borkóstolóra várja vendégeit. Igazán kellemes borélménynek ígérkezik ez a péntek esti kóstoló.

Varsányi borkóstoló Kaposváron

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

A Borháló kaposvári üzlete 7 tételes borkóstolóra hívja az érdeklődőket péntek estére. Most egy helyszínen, egy időpontban egyszerre ismerheted meg az Egri borvidék egyik legjobb borászatának, a Varsányi Pincészetnek a kitűnő tételeit.

Exkluzív borélmény Békéscsabán

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

A különleges események nagy kedvelőinek ez a program biztosan csábító lesz! A Borháló békéscsabai üzlete egy exkluzív borkóstolóra és gasztronómiai élményre hívja női vendégeit. Ha egy újabb túlterhelt héten vagy túl, ahol számtalan irányba próbáltál megfelelni, kényeztesd magad itt szarvasgombával fűszerezett ételekkel és kitűnő borokkal! Az elsöprő érdeklődésre való tekintettel a szervezők pénteken és szombaton is várják a Női Borklub vendégeit.

Interaktív borélmény Budapesten

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Mindig izgalmas két különböző borvidék hasonló tételeit összehasonlítani. Ennek a lehetőségét biztosítja péntek este a budapesti Kalicka bisztró és terasz. Itt a helyed, ha felfedeznéd a móri és pannonhalmi borok világát!

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések