Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

A Vincells Borékszer csapata bemutatja a Royal Clinics budapesti orvos-esztétikai központját.

A Vincells Borékszer csapata bemutatja a Royal Clinics budapesti orvos-esztétikai központját.

A Vincells Borékszer csapata hiszi, hogy az elegancia a természetes szépségből ered. Velünk született szépségünk, fiatalságunk megőrzéséhez azonban olykor szakértői segítségre van szükség. A Royal Clinics így különleges meglepetéssel készült a Vincells Borékszer exkluzív érdeklődői számára nyakékbemutató gálánkon.

Royal Clinics központ

A belvárosi központ könnyen megközelíthető helyen, patinás környezetben várja pácienseit. Amennyiben szépülni kíván, szeretne egészségesebb bőrre szert tenni, vagy alakján, megjelenésén változtatni, az Alkotmány utcai központ tárt kapukkal várja.

Fotó: Royal Clinics

Royal Clinics minőség

Küldetésük az, hogy segítsék pácienseik életminőségének javítását. Minden támogatást megadnak ahhoz, hogy vendégeik elérjék áhított alakjukat, megszabaduljanak zavaró bőrproblémáiktól, és egészségi állapotuk javuljon.

Komplett megoldással szolgálnak, és a kezelési program elejétől a végéig pácienseik mellett állnak, és segítik elérni céljaikat. Teszik mindezt orvosi háttérrel, tapasztalt kezelőkkel, és csúcstechnológiát képviselő, egyedülálló berendezésekkel és nemzetközi szinten elismert hatóanyagokkal.

Royal Clinics kezelés

Első látogatás alkalmával konzultáción mérik fel a páciens problémáját. A szakértő kollégák, orvosok átbeszélik a kezelendő tüneteket, és műszerek segítségével megvizsgálják a vendég bőrének állapotát, illetve elemzik testének összetételét. Ez segít objektíven felmérni a problémát és kiválasztani a személyre szabott, legmegfelelőbb kezelési programot.

Fotó: Royal Clinics

Részletes tájékoztatás

Egy szakértő kolléga mindig elmagyarázza a kezelés technológiáját, a kezelés menetét, kizárja az esetleges ellenjavallatokat és tájékoztatás ad a várható eredményekről. A legtöbb esetben fényképet is készítenek a kezelendő területről, azért, hogy a kezelési program során elért eredményeket objektíven elemezhessék.

Együttműködéssel a cél érdekében

A kezelési program során a páciensnek is szorosan együtt kell működni az optimális eredmények érdekében. Fontos, hogy odafigyeljen önmagára, táplálkozásra, folyadékfogyasztására, életmódjára és alvási szokásaira is a program alatt és azt követően is. Az ilyen konstruktív hozzáállás felerősíti a kezelések hatását.

Fotó: Royal Clinics

Miért kiemelkedő a Royal Clinics?

  • A tapasztalt kollégák és orvosok az első konzultációtól kezdve a kezelési program végéig támogatást, segítséget és teljes körű tájékoztatást nyújtanak. Partnerként kezelik a pácienseiket.
  • Gépparkjuk és hatóanyagaik egyedülálló kombinációban garantálják az optimális eredményt.
  • Rugalmas fizetési feltételeket kínálnak.
  • Munkatársaik több éves tapasztalattal és rutinnal rendelkeznek.
  • Felelős hozzáállással segítik pácienseiket, hiszen mottójuk: „Az Ön bőre a Mi felelősségünk.”


Ha szeretne többet megtudni az orvos-egészségügyi központról, itt tájékozódhat:

Honlap: www.royalclinics.hu

Facebook: https://www.facebook.com/Royalclinics

Instagram: https://www.instagram.com/royalclinics/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések