Tudod, mi a Vincells ékszerek értéke?

Tudod, mi a Vincells ékszerek értéke?

A Vincells Borékszer nem csak egy prémium minőségű, különleges termék, hanem egy igazi érték. Hogy miért? Most megtudhatod.

A Vincells Borékszerek egy teljes életérzés kézzel fogható szimbólumai. Egy olyan üzenet megtestesítője, mely a valódi, mély emberi értékeket tartja szem előtt. Csapatunk missziója, hogy munkánkkal és életünkkel valóban gazdagítsuk a világot, és egy igazi értékrendet képviseljünk. Cikkünkből most végre megtudhatod, hogy mi adja a csillogó Vincells Borékszerek különleges értékét, aminek köszönhetően ékszereink igazán exkluzív kincseknek számítanak.

Világszintű innováció

A Vincells Borékszer egy eredeti magyar találmány. A világon egyedül mi készítünk valódi, iható borból szilárd követ. A Vincells minőségi borokból készített egyedi kövei, kivétel nélkül, egy több éven át tartó, kemény munka gyümölcsei. Az első megfelelő minőségű kő, több mint 30 sikertelen kísérlet után született meg.

A feltalálás rögös útját követte a szabadalmi eljárás bürokráciája, melynek eredményeként az eljárást a szabadalmi hivatal lajstromozta, és a teljes márka európai védjegyoltalom alatt áll.

Minden egyes Vincells Borékszerben benne van az összes korábbi kudarcon való felülemelkedés, az elhivatottság, a kitartás és az újdonság ereje.

Időigényes technológia

Ahhoz, hogy a minőségi borból szilárd kő készüljön, nem csak a különleges technológia, a segédanyagok, kitűnő alapanyagok, de rengeteg idő is kell. Egyetlen kő megszilárdításának ideje 8-10 hét, ami egy különlegesen érzékeny folyamat. Az eljárás természetesen emberi munkát is igényel, így ebben a hosszú időszakban nem egyszer megesik, hogy éjszakai vagy hajnali órákban kell egy következő munkafolyamatba átlépni.

Minden ékszerünk tükrözi azt a családi összetartást, a célirányos munkát, az alkotás szenvedélyes szeretetét, ami nélkül nem jöhetett volna létre a Vincells Borékszer.

Küldetésünk az egyediség formába öntése

Minden egyes Vincells Borékszer egyedi, utánozhatatlan és megismételhetetlen kézműves alkotás. A kövek készítéshez használt bor saját tulajdonságainak függvényében alakul az ékszert díszítő kővé. A kő színe, zárványai előre nem megjósolhatóan alakulnak. Minden bor más mintázatot mutat. Úgy is mondhatjuk, hogy minden egyes Vincells borkő a bor egyedi ujjlenyomata.

Ékszereink egyediségét sorszáma és tanúsítványa is igazolja, amelyet minden ékszerhez csatolunk. A tanúsítvány a kő speciális azonosítóját és az elkészítéshez használt nemesfémekre vonatkozó sorszámot is tartalmazza.

Valódi kézműves munka

A Vincells Borékszerek értékét növeli, hogy minden egyes ékszerünket egyedileg, kézzel készítjük el vásárlóink számára.

Ha elkészült a különleges, szilárd kő, még közel sem olyan a megjelenése, mint ékszereinkben. Sokat kell csiszolva formázni, kezelni a követ, hogy elérhesse végleges, időtálló, csillogó formáját.

Az ékszerkészítés csak ezt követően kezdődhet meg. Minden egyes különleges Vincells borkőből ötvösmester készíti el egyedileg, kézműves ékszereinket. Mi hiszünk a hazai szakemberek munkájában, így ezzel is értéket kívánunk adni a hazai piacnak.

Felséges tündöklés

A Vincells Borékszer csak értékes nemesfém alapanyagokat használ. Ékszereink 14 karátos aranyból vagy 925 ‰ ezüstből készülnek. Ékszereinkben a nemesfém nem bevonatként jelenik meg, hanem egészében tömör nemesfém anyag. Így nem fordulhat elő olyan kopás, mint a bevonatolt ékszerek esetében.

Az ezüstből készített ékszerek kivétel nélkül ródium bevonatot kapnak. Ez a világ legértékesebb nemesféme. Így ezüst ékszereink is sokáig pompázhatnak ragyogó szépségükben. Felületük kevésbé oxidálódik, és ellenállóak a külső mechanikus behatásokkal szemben, ráadásul kevésbé allergének.

A hazai jogszabályoknak megfelelően minden darabot egyenként ellenőriz és hitelesít a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság, és ellátja a hatályos fémjelekkel.

A Vincells értéke

A minőségnek, egyediségnek és a kézműves termékeknek ára van. A Vincells Borékszer a slow fashion vonalat, az időtálló, hazai termékeket képviseli. Nem kívánunk a tömeggyártott, lelketlen és személytelen ékszerekkel versenyre kelni. Ékszereink nem a rohanó, folyton változó divat trendeket hajszolják, hanem az örök stílust testesítik meg. A környezetbarát csomagolásban kapható prémium minőségű ékszerek egy éltre szólnak. Nem egy apró, hétköznapi meglepetés, hanem egy értékes ajándék, amilyet egy-egy jeles napon bárki megérdemel.

A képen Csikósné Homolya Ágnes, a Vincells alapítója látható

Értékes ékszereinket itt tekintheted meg.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések