5 vinoterápiás lehetőség Magyarországon

5 vinoterápiás lehetőség Magyarországon

Szereti a bort, a wellnesst és a szépségápolást? Akkor ismerje meg hazánk vinoterápiás lehetőségeit!

Ha nem csak fogyasztani szereti a bort, de rajong a különleges szépségápolási eszközökért, akkor biztosan felkelti érdeklődését a vinoterápia! A vinoterápiás lehetőségek a divat és szépség hazájából, Franciaországból indultak útjukra még a ’90-es években. Akkor még csak a legrangosabb rétegek számára volt elérhető ez a fajta terápia. Ma azonban már több hazai wellness hotelben is kipróbálhatóak ezek a szolgáltatások. Ismerje meg hazánk vinoterápiás lehetőségeit, ha olyan wellnesst keres, ahol garantáltan kipróbálhatja a bor és szőlő fiatalító hatásait !

Fiatalos, rugalmas, bársonyos bőr borfürdővel

A borfürdő öregedés jeleit csökkentő, hidratáló, kényeztető hatásait a négycsillagos superior szállóban, a vonyarcvashegyi Zenit Hotel Balatonban próbálhatja ki! A wellness kádfürdői között ugyanis – sok más választási lehetőség mellett – szerepel a boros fürdő is.

Fotó: Zenit Hotel Balaton honlapja

Hazai vinoterápiás kozmetikai termékcsalád

Ha szeretné megtapasztalni hazánk legmagasabb színvonalú vinoterápiás termékcsaládjának látványos hatásait, ismerje meg a GRAPELOVE termékeit!  Az A. Gere Pincészet négycsillagos hoteljében, a Crocus Resort & Wine Spa szállóban ezen különleges termékek biztosítják a vendégek számára a teljes testi, lelki feltöltődést.

Fotó: Crocus Hotel honlapja

Szőlőmagos masszázzsal a narancsbőr ellen

A szőlőmagos masszázs narancsbőr elleni, frissítő, fiatalító élményét a Tokaj-Hegyalja borvidéken található, négycsillagos superior szállóban, a Mercure Hotelben tapasztalhatja meg.

Szőlőmagolajos masszázs a hidratált bőrért

A szőlőmagolaj hatékony ápolást biztosít az érett, száraz, ernyedt bőr számára is. Hidratál, serkenti a bőr kollagén termelését és az elasztin újraképződését.

A tarcali Andrássy Kúria exkluzív arc- és testkezelései között kipróbálhatja a vérkeringést serkentő, bőrfiatalító szőlőesszenciás svédmasszázst.

Fotó: Andrássy Kúria honlapja

Ha egy teljes testes szőlőmagolajos masszázst és a chardonnay-krémes arcpakolás jótékony hatásait próbálná ki, látogasson el Badacsony első számú borhoteljébe és wellness szállójába, a Bonvino Hotel Wine Spaba.

Fotó: Bonvino Hotel honlapja

A fiatalító, frissítő, hidratáló szőlőmagolajos masszázs több más hazai hotelben is elérhető. Mint a négycsillagos Hotel Palace Hévízben, a szekszárdi Takler Kúriában, a Börzsöny szívében található Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben, valamint a tokaji Toldi Fogadóban.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések