CandleMap: Egy testvérpár kézműves gyertyái

A Vincells Borékszer csapata bemutatja a CandleMap termékeket

Ismerje meg a CandleMap kézzel készült szójagyertyákat és virágdiffúzorokat gyártó fiatal vállalkozást!

A Vincells Borékszer csapata rajong a kedves, szívhez szóló történetekért, a kreatív ötletekért és a lelkes vállalkozásokért. Ilyen a CandleMap ifjú csapata is, akik különleges meglepetéssel készülnek 2022. október 15-i exkluzív nyakékbemutató gálánkra. A Vincells Borékszer csapata örömmel mutatja be a különleges vállalkozást.

A márka születése

Az eredeti ötletek, exkluzív illatok és házi készítésű gyertyák mögött egy családi vállalkozás áll. A családi üzletet egy kreatív, vállalkozó szellemű, aktív testvérpár – Gergő és Máté – álmodta meg. A vállalkozás egy családi ajándékozással indult. Gergő és Máté családjában igazán ihlető módon még hagyomány a kézzel készült ajándék. A testvérek próbáltak valami környezettudatos, teljesen természetes ajándékot alkotni. Így készült el az első gyertya édesanyjuk számára.

Fotó: CandleMap

CandleMap filozófia

Miután már az első ajándék gyertya hatalmas sikernek örvendett, a testvérek elindították közös vállalkozásukat. Termékeiket azóta is töretlenül, teljes odaadással saját kezűleg készítik, mintha minden egyes darabot szeretteiknek szánnának.

Így a legmagasabb minőség biztosítása mellett ötvözik a férfias és nőies vonalat. A márka így kivételesen mindkét nem képviselőinek egyaránt szól. A testvérek álma, hogy a legnagyszerűbb emberi érzéseket és hangulatot tudják ajándékozni minden egyes vásárlójuk számára.

Fotó: CandleMap

CandleMap gyertyák

100 %-ig organikus, GMO mentes alapanyagokat használnak.

Még a csomagolás során is ügyelnek a környezettudatosságra, műanyagmentességre.

Minden egyes darabot házi műhelyben, kézzel készítenek.

Fotó: CandleMap

Érzékek kavalkádja

Az ifjú testvérpár rendkívül változatos illatú szójagyertyákat készít. Gazdag illattérképükön megtalálhatóak a közkedvelt vanília, almás pite vagy cseresznye. A hagyományos aromák mellett azonban számtalan különleges illatösszeállítást is alkottak a gyártók. Termékeik között megtalálható a karamellás sütőtök, a karamellás, tejszínes kávé és számos egyedi, több hónapig tesztelt receptúra alapján kialakított fantáziaillat is.  A legkülönlegesebb innovációjuk azonban mégis a férfias illatösszetétellel rendelkező termékeik.

Fotó: CandleMap

A CandleMap csapata nem csak szójagyertyákat, de teamécseseket, különleges virágdiffúzorokat és autóillatosítókat is készít.

Fotó: CandleMap

Ha szeretné beillatozni kényelmes otthonát, jó szívvel ajánljuk a CandleMap termékeit.

Ha szeretne többet megtudni a márkáról, itt megteheti:

Honlap: https://www.candlemap.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/CandleMaphu

Instagram: https://www.instagram.com/candlemaphu/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések