Hétköznapi afrodiziákumok különleges alkalmakra

Hétköznapi afrodiziákumok különleges alkalmakra

Egy szenvedélyes éjszakára vágyik? Olvassa el hétköznapi afrodiziákumok című cikkünket, és élvezze a hatásait!

Akárcsak a jó borért, egy érzéki éjszaka mámorító hangulatáért bizony olykor meg kell dolgozni. Ebben segíthet Valentin-napi cikksorozatunk Hétköznapi afrodiziákumok különleges alkalmakra című írása. Ha megvan a vágy, az elhatározás és egy kis ráfordított idő, ezek az apró konyhai trükkök felkorbácsolhatják a szunnyadó szenvedélyt. 

Érzéki fűszerek

A legkiválóbb hétköznapi afrodiziákumok a fűszerek. Ki az, akinek a fűszerek kapcsán nem az egzotikus utazások, a bódító illatok, az érzéki örömök jutnak eszébe? Számunkra az egyik legizgalmasabb női karakter, a bölcs, szenvedélyes nő, akinek művészi érzéke van a vágy felkeltéséhez, de ezt a tudását csak igazán különleges pillanatokban veti be. Az ilyen nő ismeri a fűszerek misztikus erejét, azok gyógyító és vágykeltő hatásait, és mindig tudja, mire van szükség. Az ilyen nő lágyan kényeztet, odaadón simul, de ha a helyzet úgy kívánja, szenvedélyesen magával ragad és az érzékiség extázist hozó világába vezet.

Ha Ön is szeretne ilyen nővé válni, vagy ilyen nővel hálni, ismerje meg az alábbi fűszerek bódító erejét!

Chili paprika, fahéj, vanília, ánizs, gyömbér, szegfűszeg, kardamon, szerecsendió, sáfrány, babérlevél, bazsalikom és meglepő módon a fokhagyma.

Vigyázat! A fűszerekkel csak érzéssel, óvatosan ízesítsük ételünket! Különben ehetetlenül erősek tudnak lenni, és könnyen a kukában végezhetik! Egy stratégiailag fontos este előtt érdemes kikísérletezni a megfelelő arányokat.

Érzéki zöldségek, gyümölcsök

Szamóca

Egy megosztó gyümölcs, a szamóca vagy földieper. Régen afrodiziákumként tartották számon. Sőt! A hagyomány szerint, ha valaki kettévág egy dupla szamócát, és megosztja egy ellentétes nemű személlyel, abban hamarosan a szerelem lángja fog fellobbanni a másik iránt.

Ma pezsgővel tálalva az érzékiség és a bőség szimbóluma. Nem tudjuk, hogy valóban fokozza-e a szexuális vágyat, de azt tudjuk, hogy érdemes megnézni egy kettévágott szamócát, és kitalálni, mire emlékeztet.

Zeller

A hétköznapi afrodiziákumok egy kitűnő példája a zeller. Roppant egészséges, könnyen elkészíthető, és jól illik a borokhoz. A zeller természetes, növényi szteroidot és androsztenolt tartalmaz, melyeknek hatására a férfi több feromont bocsát ki magából, így vonzóbbá válik a nők számára.

Avokádó

Egy gyönyörökkel teli, buja éjszakához azonban kevés csak a felperzselt hangulat, elengedhetetlen a megfelelő vitalitás is. Az avokádó egyszerre növeli a libidót és telítetlen zsírsavainak köszönhetően energizál is.

Datolya

A datolya rengeteg gyümölcscukrot tartalmaz, ami gyors felszívódása révén kirobbanó energiaforrás. Az arab kultúrában nagyra becsült gyümölcs ráadásul a helyi hitvilág szerint növeli a férfiasságot.

Füge

Na, ki a történelem egyik legerotikusabb uralkodónője? Hát persze, hogy Kleopátra! Tudta, hogy a füge volt a kedvenc étele? Nem hiába! Fokozza a szexuális vágyat és a csábító feromonkibocsátást.

Ha még ennyi sem elég, akkor jó tudni, hogy a brokkoli, petrezselyemzöld, tökmag és a gránátalma is fokozza a szexuális étvágyat.

Érzéki egzotikum – Az osztriga

Ugyan az átlag háztartásban nem minden nap elérhető, de nem feledkezhetünk meg az osztriga és más tenger gyümölcsei vágykeltő hatásairól. Az osztrigában található nagy mennyiségű cink fokozza a tesztoszterontermelést, így potencianövelő hatású a férfiak számára.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések