Hiányzik a szenvedély? Íme 5 vágykeltő tipp!

5 vágykeltő tipp a Vincellstől

Szeretné felperzselni a szenvedélyt a mindennapjaiban? Akkor olvassa el a Vincells Borékszer 5 vágykeltő tippjét!

Ma van Valentin-napja, a szeretet és a szerelem ünnepe. Tavaly egyedi divattanácsokkal készültünk ebből a különleges alkalomból. Idén félre dobjuk a ruhákat és egy kicsit érzékibb területre kalandozunk. A Vincells Borékszer idei Valentin-napi meglepetése egy buja cikksorozat, mely garantáltan segít felperzselni a szexuális vágyat!

Akárcsak egy érzéki együttlétet, ezt a cikksorozatot is távolról, lassan kezdjük. Mai 5 vágykeltő tippünkben olyan afrodiziákum hatású növényekről olvashat, melyek a mindennapokban segíthetik a szexuális örömök felszabadító átélését.

Bor, mint afrodiziákum

Mi, mint a bor szenvedélyes rajongói mi mással is kezdhetnénk, mint a borral? Igen, tudjuk, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, de mit tehetnénk? Hiszen a bor már évezredek óta a jólét, a kultúra, a szerelem és az öröm szimbóluma. Már az ókori görög kultúrában, a Platón kori hedonista lakomának is nélkülözhetetlen részét képezte.

Ma már tudjuk, hogy egy deciliter minőségi bor vágykeltő hatású. Egy olasz tanulmány szerint két pohárka jó bor intenzívebbé teszi a nők számára a szexuális élményt. Vigyázat! A megadott mennyiséget nem érdemes túllépni, mert az éppen ellenkező hatásokkal bír! Ez a két kis pohár azonban éppen elég a hangulat fokozása és a mindennapi stressz oldása szempontjából. Ami pedig elengedhetetlen az érzéki örömök beteljesítő átéléséhez, hiszen „a női orgazmus elmaradásának 99%-ban az az oka, hogy a nők nehezen tudnak ellazulni.”

„Mindent gyógyító” ginseng

A 11 különböző ginseng (Panax) faj mind igazán különleges egészségügyi hatásokkal bír. Nem véletlen a tudományos neve, hiszen a görög „panax” szó azt jelenti, „mindent meggyógyít”.

A ginseng stresszcsökkentő, kedélyállapot javító, testsúly csökkentő és még számos jótékony hatása mellett kitűnő afrodiziákum is. Már régóta használják a libidó fokozására férfiaknál és nőknél egyaránt. Általában egy romantikus vacsora után már nem fogyasztunk kávét, de egy koffeinmentes ginseng kávé garantált élénkítő, hangulatfokozó, stresszoldó hatással bír. Nem beszélve más jótékony hatásairól! Tudta, hogy ma már kapszula formájában is elérhető a bármely napszakban fogyasztható koffeinmentes ginseng kávé?

Maca – a csodálatos vágykeltő

Bár a maca (Lepidium mayenii), vagyis a perui ginzeng csak igazán ritka, különleges helyen él meg, mégis az egész világon elterjedt afrodiziákum. Hazánkban szárított por és kapszula formájában elérhető, és elsősorban stresszcsökkenő hatásai miatt fogyasztják.

A maca gyökérgumók élénkítő hatásait már eredeti felhasználói, a perui őslakos indiánok felfedezték. Flavonoidjai kitűnő hangulatjavító, szorongásoldó hatásúak. Számos beltartalmi értékének köszönhetően pedig mindkét nem szexuális vágyát képes fokozni. Ráadásul még a termékenységet is fokozza!

A csokoládé, mint érzéki egzotikum

Gondolom, senkinek sem újdonság, hogy a csokoládé kitűnő afrodiziákum. Koffein és theobromin tartalmának köszönhetően fokozza a szerotonin, vagyis a „boldogsághormon” termelődését. Ezáltal örömtelibbé, érzékibbé varázsolja fogyasztóját.

Képzelje ez, milyen érzéki öröm, mikor egy fantasztikus csokoládégolyó lágyan szétolvad a szájában. Ennek az érzéki eufóriának varázsát már a Csokoládé című film is csodásan átadta. Egy gond van vele, az érzéki átéléseknek időt kell hagyni! Le kell lassítani hozzá, hogy élvezni tudjuk egy csokoládé selymes simogatását, akárcsak a könnyed érintés, vagy a lágy csókok puhaságát.

Erőt adó kaviár

A kaviár egy szintén közismerten hatásos vágyfokozó étel. A bőség és a szexualitás egyik szimbóluma ugyanis nem csak a vágy felkeltésében – de erőnlétfokozó hatásának hála – a szexuális fáradtság elkerülésében is jelentős szerepe van. Egy pohár minőségi pezsgővel igazán luxus afrodiziákum.

Tudta, hogy a Guiness Rekordok könyve szerint a fehér színű, iráni belugakaviár (Almas kaviár) a világ legdrágább étele? Kilója több, majdnem 1,5 millió forint.

Mintegy gyengéd ráhangolódásként ennyi egzotikus vágyfokozóval készült mára a Vincells csapata 5 vágykeltő tippjével. Ha szeretne a hétköznapi konyha nem mindennapi afrodiziákumairól is többet megtudni, olvassa el következő cikkünket!

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések