Hétvégi boros programajánló a Vincellstől

Hétvégi boros programajánló a Vincellstől

A Vincells – Stílusos Borimádók magazinja újra összegyűjtötte a legjobb hétvégi boros programajánlókat.

Nincs is emlékezetesebb, mint egy frissítő nyári zápor a legjobb barátokkal, talpalávaló muzsikával és egy palack kiváló borral. Ezen a hétvégén az ország különböző pontjain átélhetsz ilyen felszabadult élményeket. Hogy hol? Olvasd el hétvégi boros programajánlónkat, és megtudod!

ART Piknik Pannonhalma

Kép forrása: Facebook esemény

Ugyan nem szorosan borászati vonatkozású a pannonhalmi ART Piknik, de a hétvégi programajánlónkból nem lehet kihagyni, hiszen hazánk egyedülálló művészeti és gasztronómiai fesztiválja. Ott lesznek az ország legismertebb éttermei ínycsiklandozó falatokkal és 60 csodálatos hazai kézműves termelő színes, ízes, illatos, díszes portékáival. A nagyszerű eseményen nem csak a szemünket, szánkat lakathatjuk jól, hisz értékes előadások, beszélgetések, workshopok és könyvbemutatók is lesznek.

Rosalia Borpiknik

Kép forrása: Facebook esemény

Idén 12. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Városliget hívogatóan kellemes részén, a Ballonfly közelében a Rosalia Borpiknik. A nagyszabású esemény középpontjában a pezsgők, rosé-, habzó- és gyöngyöző borok állnak. A felséges nedűkhöz a legjobb street food ételeket, ízletes sajtokat és prémium desszerteket fogyaszthatsz. A jó hangulatról pedig az idilli környezeten és fantasztikus ízeken kívül a fergeteges koncertek és szórakoztató családi- és gyerekprogramok gondoskodnak.

FestiWine

Kép forrása: Facebook esemény

Új nevet kapott a 4. alkalommal megrendezett Debreceni Belvárosi Borünnep! Nem csodáljuk, hisz nagyon kreatív az új elnevezés. A nagyszerű név pedig remekül illik egy nagyszabású fesztiválhoz. 40 kiváló borászat 150 kitűnő tétele, ínycsiklandó ízek, vérpezsdítő koncertek és felejthetetlen hangulat vár Rád a nyárindító FesztiWine-on.

Borvidékek Hétvégéje

Kép forrása: Facebook esemény

Hétvégi boros programajánlónk következő eseményét azoknak ajánljuk, akik kimozdulnának, de nem akarják elhagyni Pest megyét. Monor, az ezer pince városa felsorakoztatja országunk borvidékeinek több mint 30 borászatát és kitűnő tételeit. A kiváló italok mellett finom falatok és hangulatos koncertek várnak Rád a hétvégén Monoron!

Balatoni Pezsgés

Kép forrása: Facebook esemény

Egyik kedves partnerünk, a Laposa Birtok tart sétáló kóstolóval egybe kötött pezsgő szakmai napot szombaton. A rendkívül népszerű Hableány étteremben több mint 10 fantasztikus balatoni borászat kínálja játékos, buborékos italait. Emellett kellemes élőzene és érdekes előadások, workshopok várják az érdeklődőket. A csodálatos panorámás Borteraszon pedig előadás hallgatás és kóstolás révén merülhetsz el a prosecco és a champagne világában.

Sőt! Ha a környéken töltöd az éjszakát, ki ne hagyd vasárnap délelőtt a Laposa Borteraszán a felséges, Pezsgős Brunch-ot!

Kóstold Körbe!

Kép forrása: Facebook esemény

Veszprém Óváros terén megkóstolhatod a hétvégén a BalatonBort és Hegybort készítő borászatok teljes kínálatát. Részt vehetsz továbbá a – balatoni pincészeteket és vendéglátókat összefogó – Balatoni Kör idei „Kóstold Körbe!” című kiadványának premierjén. Ízlel meg a felséges balatoni borokat a veszprémi romantikus utcákban sétálva!

Sunset Grillterasz

Kép forrása: Facebook esemény

Hétvégi boros programajánlónk következő eseménye egyetlen borászat legújabb rendezvénye. A Rókusfalvy Birtok pénteken újra tárt kapukkal, pukkanó palackokkal, ízletes ételekkel és táncos ritmusokkal várja Etyeken a vendégeit!

Könyv-Bor-Jazz Fesztivál

Kép forrása: Facebook esemény

Aki a finom falatok és aromás borok mellett még valami plusz élményre vágyik a hétvégén, annak jó szívvel ajánljuk a balatonfüredi Könyv-Bor-Jazz Fesztivált. A különleges esemény a mai nappal hivatalosan is megnyitotta kapuit, és vasárnapig szeretettel várja a bor és a művészet nagy szerelmeseit.

Borász a borásznál

Kép forrása: Facebook esemény

A Balatonfüred-Csopaki borvidék legjobb dűlőin gazdálkodó Homola Pincészet pénteken megtartja első „Borász a borásznál” eseményét. A programsorozat keretein belül havi rendszerességgel családias hangulatú beszélgetésekre várja a Borterasz vendégeit egy-egy meghívott vendég borásszal együtt. Az első vendége a csopaki Bökő Pince lesz.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések