Májusi borkavalkád – Boros programajánló

Májusi borkavalkád – Boros programajánló a Vincellstől

Ismerd meg a Vincells – Stílusos Borimádók magazin sokszínű boros programajánlóját, a Májusi borkavalkádot!

A május a bor hónapja. Nem véletlen, hogy ebben a hónapban ünnepeljük a Bor világnapját. E heti boros programajánlónk tökéletesen bemutatja a bor sokszínűségét. Van itt sétáló borkóstoló, felszabadító, zenés, táncos borfesztivál, komolyzenés borkóstoló, felséges borvacsora, triatlon a dinamikusabb borrajongóknak és irodalomterápiás borest a művészlelkűeknek. Mi ez, ha nem a bor kultúrájának sokszínű ünneplése? Reméljük, mindenki talál kedvérevaló programot a hétvégére!

Soproni Borünnep 2023

Esemény borítóképe

A tavaszi fesztiválhangulat Sopronba is megérkezik a hétvégén! A teljes város a borkultúra nemes hagyományai előtt tiszteleg majd. A szervezők minden érdeklődő számára felejthetetlen élményekkel készülnek! Lesznek gyerekprogramok, látványos gasztronómiai szolgáltatások és csodálatos hazai kézműves kreációkra is szert tehetsz a kirakodóvásáron. A fantasztikus borok kortyolása közben pedig népszerű hazai zenekarok koncertjein tombolhatsz. Mi szívesen ott ropnánk az első sorokban! Ezt nézd, milyen szuper koncertek lesznek!

Mádi Pezsgés 2023

Esemény borítóképe

Május 20-án, szombaton a Tokaji borvidék egy ikonikus települése, Mád pukkanó palackokkal, gyöngyöző borokkal és pezsdítő gasztronómiai élményekkel várja látogatóit! A Pezsgőútlevéllel 9 fantasztikus pincészet buborékos nedűit kóstolhatod meg. A bolondos buborékok mellé pedig több állomáson finom falatok is várnak Rád!

Ha pedig a teljes hétvégét Tokaj-hegyalján töltöd, látogass el vasárnap reggel a Grossmann-házba egy koktélos brunch-ra!

Villányi Aranykóstoló

Esemény borítóképe

Szombaton Te is megkóstolhatod a Villányi borvidék legjobb borait Pécsen, a Jókai Rendezvényházban! A villányi aranyérmes borok sétálókóstolóján bérelt poharadba majdnem 20 különböző borászat legjobb nedűit kérheted. Látva a borászatok listáját, garantáltan a legjobbakat kóstolhatod a borászati rendezvényen.

Etyeki Piknik – Szőlőskerti Party

Esemény borítóképe

Igazán különleges élménynek ígérkezik a Rókusfalvy Birtok által szervezett soron következő Etyeki Piknik. A Szőlőskerti Partyn nem csak ízletes borokat kóstolhatsz, de a szőlőtőkék között megbúvó DJ-pultokból több különböző DJ biztosítja az ütemesen lüktető, észvesztő zenét. Ha Budapest közeli boros élményre vágysz, ezt ki ne hagyd!

„Buborékok koncertje”… Prosecco kóstoló

Esemény borítóképe

Boros programajánlónk következő eseményével budapesti olvasóink figyelmét hívnánk fel egy exkluzív élményre. A komolyzenével párosított prosecco, franciacorta és pezsgő kóstolóra. Ha szereted a komolyzenét és a buborékokat, akkor szombat este a Semmelweis utcai Prossecco Shopban a helyed!

Bortriatlon Badacsonyban: Újratöltöttük!

Esemény borítóképe

Ismerd meg Badacsony legjobb borait, és vegyél részt az évek óta töretlen sikernek örvendő Badacsonyi Bortriatlonon! Idén 3 hétvége alatt 7 kitűnő badacsonyi borászat bemutatja a legjellegzetesebb helyi fajtákat. És ez a hétvége nem másról szól, mint a szürkebarátról! Ha csábítanak a Badacsony romantikus dombjai, barátságos pincészetei és kitűnő borai, akkor nézz utána a Bortriatlon izgalmas lehetőségeinek! Fantasztikus kedvezmények, játékok és nyeremények várnak Rád hazánk egyik legkedveltebb borvidékén!

Irodalomterápiás Borest

Esemény borítóképe

Boros programajánlónk egyik legérdekesebb eseményéhez érkeztünk. A pázmándi Boroslány Bortéka egy kellemes, közvetlen, tavaszköszöntő boros beszélgetésre invitálja a testi, lelki, szellemi feltöltődésre vágyó vendégeit. Az irodalmi esten rövid, játékos gyakorlatok vezetik rá a bor és a művészet legfőbb rajongóit az irodalmi művek mély, belső értelmezésére, átélésére. Mivel a művészet és filozófia tiszteletének és a kellemes lakomáknak már Platón korában is elengedhetetlen része volt a bor, így az Aprókertek Pincészet erről is gondoskodik.

27. Szegedi borfesztivál – Szeged Napja Ünnepségsorozat 2023

Ahogy már korábban írtuk, a héten még mindig tart országunk legnagyobb gasztrokulturális rendezvénye, a Szegedi borfesztivál. Szerencsére az elmúlt napok csapadékban bővelkedő időjárása sem mosta el a fergeteges fesztivált. Azért reméljük, a hétvégén a Szegedi borfesztiválon is kisüt a nap!

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések