Fantasztikus élmény volt a 2022-es Vince Gála

Fantasztikus élmény volt a 2022-es Vince Gála

Kitűnő borok? Ínycsiklandozó gourmet élmények? El Greco festői világa? Ez nem lehet más, mint a Vince Gála!

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy 2022. november 19-én részt vehettünk kedvenc borászati magazinunk – a Vince Magazin – exkluzív gáláján. A különleges alkalom otthonául hazánk egyik legnevesebb épülete, a Szépművészeti Múzeum szolgált. Igazán magávalragadó élmény volt a legjobb borokat kortyolgatni ezen a patinás helyszínen, élőzenét élvezve, és El Greco lenyűgöző világát felfedezve. Nem tudjuk, hova lehet ezt még fokozni, de reméljük, részesei lehetünk majd az élménynek!

A Vince Gála programja, hangulata

A művészet csodálatával egybekötött borkóstolón a 2022-es év 20 kategóriájában versenyző Vince-díjas borait, egyéb prémiumborokat és párlatokat kóstolhattuk meg. A felséges nedűk mellé hazai gourmet fogások páratlan válogatását fogyaszthattuk. A kitűnő hangulatról a Marching Jazz Band dixieland zenekar gondoskodott. A kóstolón kívül számos érdekes workshopon vehettünk részt. Majd az utánozhatatlan est megkoronázásaként tanúi lehettünk a Vince Díj eredményhirdetésének és az ünnepélyes díjátadó ceremóniának.

Fotó: Vince Magazin
Fotó: Vince Magazin
Fotó: Vince Magazin
Fotó: Vince Magazin
Fotó: Vince Magazin
Fotó: Vince Magazin
Fotó: Vince Magazin

Mesterkurzusok

A sokszínű borkóstoló mellett 4 különböző mesterkurzusra is belépőt válthattak a Vince Gála szemfüles érdeklődői.

Fotó: Vince Magazin

Pezsgők és tenger gyümölcsei kurzus keretein belül 3 különböző országból származó, 3 tradicionális eljárással készült pezsgőt mutattak be. Az ünnepi pezsgőkínálatot pedig a spanyol, olasz és francia konyha tenger gyümölcseis fogásaival párosították.

A nemzetközi etalonok kurzusán 5 ország 5 talán leginkább ismert borfajtáját mutatták be 5 kitűnő tételen keresztül.

Fotó: Vince Magazin

A meghökkentő borpárosítások előadás keretein belül két fantasztikus chef ajánlott nekünk nem mindennapi bor-étel párosításokat 3 Vince díjas borhoz.

Fotó: Vince Magazin

A Mixeld magad! kurzuson pedig 3 őszi koktél elkészítésével ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Ha szeretné megismerni a mesterkurzusok kiemelt tételeit, olvassa el a rendezvény részletes programját: https://vince.hu/rendezveny/vince-gala-2022/

A művészet tisztelete

Bár az El Greco tárlatvezetésen csak limitált létszámmal vehettek részt a vendégek, mi szerencsére megtekinthettük a csaknem 70 művet bemutató kiállítást. Ez nagy ajándék volt számunkra, hiszen a Vincells csapatának missziója az alkotás, így szenvedélye a művészet. Igazán lenyűgöző volt ebben a páratlan hangulatban elmélyülni a spanyol manierizmus legnagyobb mesterének képeiben.

Fotó: Vince Magazin

Bor, mámor – Vincells életérzés

A Vincells életérzés része az élet szeretete, hogy maradéktalanul kiélvezzük minden percét életünk tűnékeny varázsának. Mi is segíthetne minket ehhez jobban hozzá, mint a mennyei borok, felséges fogások, kellemes zene, ihlető festmények, patinás helyszín és stílusos, hedonista emberek? Nagy élmény volt részt venni az exkluzív eseményen! Bízunk benne, hogy még sok hasonlóban lesz részünk!

Ha szeretne többet megtudni a Vincells életérzésről, kattintson ide:

https://vincells.com/erdekel-hogy-mi-a-vincells-eleterzes/

Fotó: Vince Magazin

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések