Részt vettünk a Borjour borkóstolóján

A Vincells Borékszer részt vett a Borjour borkóstolón

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy felkértek, vegyünk részt a Borjour Magnum 2022 borkóstolón.

Borjour Magnum 2022

Az év egyik legnagyobb borkóstolójának helyszínét a Budapesti Congress Center biztosította. 220 borászati kiállítónak több, mint 1000 féle borát korlátlanul kóstolhatták az esemény vendégei. Az ízletes nedűk kóstolása mellett külön teremben gasztronómiai kiállítók is várták az éhes látogatókat. Aki pedig nem csak a borért, de a borászati tudományért is rajong, azok különböző mesterkurzusokon és előadásokon is részt vehettek.

A kiállítókról, előadókról bővebben itt olvashat: https://borjourmagnum.com/

Vincells Borékszer a Borjouron

A nagyszabású borászati esemény látogatói megcsodálhatták egyedi, prémium minőségű ékszereinket. Érdeklődőink hallhattak a Vincells Borékszer ötletének kialakulásáról, és különleges ékszereink megalkotásának izgalmas történetéről. Megismerhették a Vincells Borékszer küldetését, vagyis, hogy egy csodálatos ékszer formájában örökre megőrizzük egy fantasztikus bor vagy borozás élményét.  Ez egy igazán különleges ajándék lehet a bor és a tündöklés nagy szerelmeseinek.

Számos csodálatos Vincells Borékszerrel készültünk a Borjour borkóstoló látogatói számára. A vendégek nem csak megcsodálhatták csillogó ékszereinket, de fel is próbálhatták.

Vincells élmény a Borjouron

A rendezvény látogatói nem csak luxus minőségű ékszereinkben gyönyörködhettek, de egy élménnyel is megajándékoztuk őket. A több, mint 3000 látogatót számláló eseményen érdeklődőinknek lehetőséget kínáltunk, hogy borból elkészítsék saját festményüket. Igen, borból készített, teljesen természetes festékkel tudtak alkotni! Az ötlet hatalmas sikert aratott. A vendégek kézről kézre adták az ecsetet, és lelkesen alkottak.

Megtiszteltetés számunkra, hogy hozzá járulhattunk egy ilyen nagyszabású rendezvény fényéhez!

Ékszereinket itt tekintheti meg: https://vincells.com/vasarlas/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések