Vajon mit szimbolizál egyedi ékszerünk neve, a Vincells?

A név megalkotása során éppúgy törekedtünk a kifinomult eleganciára és egyszerűségre, mint minden egyes ékszer megmunkálása közben. Célunk volt, hogy a név hatásosan kifejezze a termék mivoltát. Lényegre törően mutasson rá arra, mivel kívánjuk gazdagítani a Világot. A név mérnökien egyszerű, kifejező, de megvan a maga romantikus bája, lágy titokzatossága.

A „Vin” a szőlőre és az abból készült borra utal, ami ékszereink alapját képezi. A borra, mely évezredek óta kíséri az emberiség történelmét. A bor a kultúra, a művészet, a kifinomult nemesség, az öröm és az ünnep szimbóluma. A bor használata és hangulata rendkívül sokrétű. Hiszen a bor, ami korábban a királyság és a papság szent elixírje, féltve őrzött kincse volt, ma a gasztronómia és az ünnepnapok elengedhetetlen kísérője, élvezeti forrás, gyógyszer és most már ékszer is. Minden termékünk ezt az értékes nedűt, és annak minden jelképét hordozza magában. Hiszen a bor mindenki számára, valami különleges jelentéssel bír.

A „cells”, mint sejtek, cellák utal arra, hogy minden egyes bornak és a belőle készült ékszernek egyedi, utánozhatatlan története van, ami az ékszerbe zárva örök emlék viselője számára. Egy parányi díszben testet ölt a természet, az időjárás hatalmas, olykor csodálatos, olykor mindent elsöprő ereje, mely a szőlőt táplálta, érlelte. Ugyanakkor a borból minden darab Vincells követ kézzel készítünk el megrendelőink számára, akik szeretnek, emlékeznek, örvendenek, tündökölnek. Minden ékszerünk egy különleges történetet rejt magában. Egy csodálatos, romantikus pillanatot, egy nagy napot, egy fontos ünnepet, egy szívünknek kedves embert, egy jó évjáratot, melyet sosem szeretnénk elfelejteni.

Az ékszer egy doboz, mely örökre magába zárja egy emlék, egy érzelem, egy gondolat rejtélyes titkát és a természet végtelenségét.

Ugye, milyen nagyszerű?

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések