Vincells Borékszer a Winelovers fesztiválon

Vincells Borékszer a Winelovers Grand borfesztiválon

Egy lélegzetelállítóan elegáns rendezvényen, a nagyszabású Winelovers Grand borfesztiválon tündököltek ékszereink

Mindig jó érzéssel tölt el, mikor ékszereink olyan helyen kerülhetnek érdeklődőink elé, ami igazán illeszkedik a Vincells Borékszerek pompájához. Így történt ez a hétvégén hazánk egyik legnagyobb, legszínvonalasabb borfesztiválján, a Winelovers Grandon. Az esemény színvonaláról árulkodik, hogy a csillogó Corinthia Budapest szolgált helyszínéül. A rendezvényről itt olvashat: https://wineloversrendezvenyek.hu/grand/?fbclid=IwAR2thbyEXlkXbMJoItFXoeQwIwEEsz6JKAC9NsoQyNt6YtcuWZY6jy5M_2Q

Winelovers Grand ízei

A több, mint 1500 látogató 150 magyar kiállító termékeit csodálhatta, kóstolhatta meg. Több, mint 700 féle hazai és 100 nemzetközi bor került szervírozás. A furmint és olaszrizling nagy szerelmesei 80 féle tételből csemegézhettek a Furmint & Olaszrizling teremben. De nem csak a bor kedvelői számára mutatott különlegességeket a nagyszabású rendezvény, hanem a párlatok és sörök kedvelőinek is. A prémium párlat és különleges, kézműves sörök standjánál ízletes nedűk várták a vendégeket.

Winelovers Grand tudástár

Hazánk első boriskolája, a Borkollégium szakértői érdekfeszítő mesterkurzusokat tartottak az érdeklődők számára. A neves szakember csapat továbbá egész nap pop-up előadásokkal szolgált a hazai és nemzetközi borokról és párlatokról. A magával ragadó előadások úgy felkeltették a hallgatóság érdeklődését, hogy külön standnál jelentkezhettek a Borkollégium szakmai kurzusaira.

Vincells Borékszer a borfesztiválon

Büszkeséggel tölti el csapatunkat, hogy a borimádók körében már neve és ismertsége van a Vincells Borékszernek. Érdeklődőink nagy örömmel fogták végre kézbe tündöklő ékszereinket, miután már több helyen hallottak a világra szóló, egyedi, kézműves termékekről. A Vincells Stílus Klubhoz csatlakozó érdeklődőket szeretettel vártuk a nagy forgalmú VIP snack bárunkban. Csemegézés közben pedig vérpezsdítő diskurzusokat folytathattak a bor és divat nagy szerelmesei.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Vincells Borékszerek csillogása hozzá járulhatott a fantasztikus borfesztivál hangulatához.

Az elsöprő érdeklődést kiváltó ékszereinket itt tekintheti meg: https://vincells.com/vasarlas/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések