Vincells Borékszer médiamegjelenések II.

A Vincells Borékszer megjelenése a Kertportál Magazinban

Vincells Borékszer: ékszerbe zárt bor címmel jelent meg a Kertportál Magazin írása rólunk

Büszkék vagyunk rá, hogy már számos sajtóorgánum érdeklődését sikerült felkeltenie egyedi, exkluzív ékszereinknek. Legszemélyesebb, legrészletesebb írás eddig a Kertportál Magazin hasábjain jelent meg rólunk. Az interjú szó szerint idézi a prémium kategóriás ékszer megálmodójának, Csikósné Homolya Ágnesnek gondolatait. Az olvasó így nem csak a minőségi, egyedi, kézzel készített ékszerek történetét ismerheti meg, de egy kicsit közelebb kerülhet a Vincells Borékszer feltalálójához is.

Kép a cikkből

Az írás Ágnes szavaival meséli el az egyedi ötlet megszületésének történetét és az alkotó személyes motivációját. Olvashatunk a Vincells Borkő megszületésének emberfeletti kitartást igénylő folyamatáról, valamint az ékszer készítés apró mozzanatairól.

Részlet a cikkből

“Elkezdtem hosszabb időtávban gondolkodni, és kikísérletezni, hogy a szilárdulási folyamat nagyjából 8-10 hetet is igénybe vehet. Ez az anyag még kinézetben sem hasonlít a finomított változatra, mégis nagy áttörést jelentett, látva, hogy mégis működik az elképzelésem. ezután megkezdődtek a finomítások, majd 2018-ban a kislányommal állapotosan itthon maradtam, s az álmatlan éjszakákon volt időm kidolgozni, letisztázni az eljárást. Az a kő, ami ma látható a képeinken, 2019-ben nyerte el a jelenlegi kinézetét. A közönségnek idén januárban mutatkoztunk be.” Forrás: Kertportál Magazin

Aki szeretné megtudni, miért olyan különleges és utánozhatatlan az exkluzív minőségű Vincells Borékszer, annak muszáj elolvasni ezt az írást. Az interjú ugyanis részletesen bemutatja, miben térnek el valódi, iható borból kézzel készült ékszereink a ma oly divatos gyanta ékszerektől. Megismerhetjük továbbá, milyen alapanyagokkal dolgozik csapatunk, hogy a legmagasabb minőséget tudja garantálni a bor és ékszerek szerelmeseinek.

Az elkészült kövek teljesen egyediek lesznek. Zárványok, légbuborékok, különböző mintázatok, és erezetek keletkeznek benne. Az így kialakult kő teljesen egyedi. Még ugyan abból a borból sem tudjuk még egyszer pont ugyan azt a mintázatú követ elkészíteni. Ezért mondjuk rá, hogy ez lényegében olyan, mintha a bor újlenyomata lenne.” Forrás: Kertportál Magazin

Minden egyes ékszerünk különleges történettel bír. A Borkő mintegy egyedi és utánozhatatlan ujjlenyomata a minőségi bornak. A cikkből kiderül, miként rendelhető meg egy teljesen egyedi Vincells Borékszer kedvenc borunkból.

Hogy miként készülnek ékszereink, az itt olvasható: https://vincells.com/hogyan-keszul/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések