Vincells Borékszer médiamegjelenések VIII.

A Sokszínű Vidék riportja a Vincells Borékszer megálmodójával

Az egyedülálló magyar találmány, a Vincells Borékszer már a Sokszínű Vidék érdeklődését is felkeltette

Érdeklik az egyedülálló magyar találmányok? Szereti a bort és a borászathoz kötődő világ szintű különlegességeket? Értékeli a kézzel készített, egyszerű, modern stílusú ékszereket? Szívesen kényeztetné Magát a legmagasabb minőséggel, egy exkluzív ékszerrel? Ha bármelyik kérdésre igen a válasza, olvassa el a Sokszínű Vidék írását rólunk. A cikk átfogó képet ad a luxust képviselő, mérnökien letisztult ékszereinkről. De bemutatja a különleges darabok mögött megbúvó feltalálót és tervezőt, a szerető anyát, nőt és érző embert is.

A cikk eléréséhez kattintson ide: https://sokszinuvidek.24.hu/otthon-keszult/2021/11/27/borekszer-vilagujdonsag-vincells/

Kép a cikkből

A Sokszínű Vidék írója Csikósné Homolya Ágnessel, a Vincells Borékszerek megálmodójával készített interjút. Borból készülnek a világon egyedülálló magyar ékszerek című beszélgetésből sok részlet kiderül Ágnes életéről, szakmájáról, álmairól. Megtudhatjuk, miként fér meg egymás mellett az építőmérnöki hivatás és egy exkluzív ékszer brand megteremtése.

„A Vincells borékszer létrehozásában nagyon sokat számítottak a korábban megszerezett ismeretek, mert többek között a szükséges matematikai és kémiai alaptudás a BME erős és színvonalas oktatásának köszönhetően a rendelkezésemre állt.” Forrás: Sokszínű Vidék

A Vincells Borékszer megszületése

A cikkben olvashatunk a borkő ötletének születéséről és a kivitelezés kísérleteiről. Az első szilárd borkő megalkotása által keltett vegyes érzelmekről. Ágnes felidézi az első Vincells Borékszer megszületésének pillanatát is.

„Emlékezetes pillanat volt, amikor az első, általunk formára csiszolt és fényes Vincells követ összeillesztettük az ötvösmester által elkészített, általam tervezett nemesfém rögzítő résszel. Ezt felfűztem egy láncra, a férjem a nyakamba akasztotta, közben épp a kezemben volt az akkor 4 hónapos kislányunk. Amikor a tükörbe néztem akkor éreztem, hogy ez az. Megérkeztünk.” Forrás: Sokszínű Vidék

A cikkből kiderül, hogy Ágnes számára a Vincells Borékszer nem csak egy luxus ékszer. Az ékszerek tükrözik azt a szeretetet, támogatást, kitartás és összmunkát, amit egy családtól kíván egy ilyen brand megalkotása. A Vincells Borékszer magába zárja mindazt, amit Ágnesék képviselnek, és minden eddigi és ezt követő emléküket.

Műhelytitkok a Vincells Borékszer életéből

A cikkben olvashatunk róla, mennyi időt vesz igénybe, ahogy egy minőségi borból szilárd borkő készüljön a borra jellemző, egyedi mintázattal. Kiderült, hogy nem csak a minőségi alapanyagoknak, a kémiai eljárásnak, de az időnek is nagy szerepe van egy borkő megalkotásában.

„Van a folyamatban egy olyan pont, amely annyira függ az időtől, hogy egy percet sem lehet vele csúszni. Ez azt jelenti, hogy ha épp szilárdítási eljárás alatt van néhány minta, akkor fel van húzva a telefonunkon az időzítő. Ha ez épp hajnali 2 óra 14 percre jön ki, akkor annyira. Így bizony éjjel is felkelünk, kabátot húzunk a pizsamánkra és átmegyünk a műhelybe, hogy a szükséges lépéseket el tudjuk végezni. Utána visszafekszünk aludni.” Forrás: Sokszínű Vidék

A riportból kiderül továbbá, mi a Vincells Borékszer megálmodójának vágya. Hová szeretné eljuttatni ékszereit a jövőben. Megtudhatjuk továbbá, hogy minden Vincells Borékszer egy különleges kincs, mely magába zárja azt az emléket, szeretetet, ami az ékszer alapanyagául szolgáló borhoz kötődik.

Hogy miként készülnek a modern, stílusos, időtálló ékszereink, arról itt olvashat:

https://vincells.com/hogyan-keszul/.

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések