Vincells Borékszer médiamegjelenések III.

Vincells Borékszer megjelenése az InfoPont Magazinban

Az InfoPont Ajánló Magazin interjúja a Vincells Borékszer megalkotójával Ékszerbe zárt borok címmel

Országunk legjobb programajánló magazinjában nyomtatott és online formában is olvashatnak a bor, ékszer és divat szerelmesei a Vincells Borékszerről. A nyomtatott kiadványt 650 budapesti és 250 vidéki helyszínen lehet szeptembertől megtalálni.

Az InfoPont Magazin cikke kitűnően megfogalmazza a Vincells Borékszer küldetését. Missziónk, hogy a bor lágy titokzatosságának, a hozzá kötődő szívet melengető élményeknek örök emléket állítsunk. Hogy a pillanat varázsa kőbe zárva örökké élhessen.

Kép a cikkből

Az interjú bemutatja a Vincells Borékszer történetét. A cikkből kiderül, hogyan született az ötlet, hogy valódi, iható borból ékszer készüljön. Hogy hány év kutatómunka áll az exkluzív megjelenésű, kézzel készült ékszerek mögött. Honnan ered ékszereink utánozhatatlan egyedisége. Az olvasó megismerkedhet ékszereink hitelesített nemesfém alapanyagával. Kiderül, miként alakult ki a Vincells elegáns, letisztult, luxust sugárzó arculata, mely még a csomagolás igényességében is testet ölt.

A teljes tervezési munkát magam végzem, én álmodom meg az ékszereket. Beleértve a pontos méreteket és azt is, hogy hogyan nézzen ki. Minden ékszerünket kézzel és egyedileg gyártjuk, de természetesen megrendelésre is készítünk. Fáj a szívem, de a legszebb darabokat sajnos nem mutathatjuk meg, mert a megrendelők kérésére nem publikálhatóak.” Forrás: InfoPont Ajánló Magazin

Az ékszerek készítésének módjáról itt írunk: https://vincells.com/hogyan-keszul/

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések