Te mit csinálsz a Márton-napi újbor ünnepén?

Te mit csinálsz a Márton-napi újbor ünnepén?

A magyar borimádók világában a Márton-napi újbor ünnepe az év egyik legnagyobb eseménye. Te hogy ünnepled?

Ezen a héten hazánkban minden az újborról és a Márton-napi libákról szól! Biztosan Te is könnyen találsz a közeledben egy ínycsiklandozó borvacsora lehetőséget vagy egy népszerű borfesztivált. A hatalmas Márton-napi kavalkád bő kínálatában olyan borászatokra hívjuk fel figyelmet, akiket személyes tapasztalataink alapján jó szívvel ajánljuk. Ismerd meg a Vincells Márton-napi újbor kínálatát!

Libabőr Fesztivál – Az újbor országos ünnepe

Kép forrása: Az esemény borítóképe

Ünnepeld az újbor születését egy teljesen új fesztivállal!

Idén először hív minket a Magyar Bor, hogy ünnepeljük együtt az év ezen meghatározó eseményét. A nagyszabású gasztronómiai fesztivál országunk számos különböző pontján található vendéglátóipari egység Márton-napi különlegességeit összefogja. Itt tudod térképes keresőn felfedezni a fesztiválban résztvevő borászatok, éttermek és szálláshelyek listáját. Válogass kedvedre az ínycsiklandozó borvacsorák, libás finomságok és izgalmas Márton-napi ajánlatok között!

Libadalom Etyeken

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

A Rókusfalvy Birtok idén is megrendezi egésznapos Márton-napi eseményét. Szombaton hagyományos Márton-napi programokkal és menüvel, élőzenével, borbárral és mustfröccsel várja vendégeit a Fogadó. Vegyél részt a hangulatos miliőben egy hagyományos libafuttatási versenyen a szőlőben és koccints rá a kitűnő etyeki borokkal!

Budafoki séta pezsgőkóstolóval

Kép forrása: Az esemény borítóképe

Tudtad, hogy Budafokon található a világ egyik legnagyobb pincerendszere? Becslések szerint legalább 120 km hosszú! A Budafoki sétán most megismerheted ennek a történetét, a kerületi vendéglátás dicső múltját és a helyi bortörténelem neves helyszíneit, eseményeit. Az izgalmas túrát a Garamvári Pezsgőpincészet föld alatti birodalmának felfedezésével és egy 3 tételes pezsgőkóstolóval zárhatod.

Márton-napi borvacsora Balatonszepezden

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Egy rendkívül barátságos étteremben, a balatonszepezdi Konyha-Kert Bisztróban szombat este egyszerre élvezheted a szőlőhegyek, borospincék világát és az ősz végi Balaton csodáját! A fantasztikusnak ígérkező négyfogásos vacsora mindenféle libás ínyencségeket tartalmaz. A felséges fogások mellé pedig egy szakértő által kísért, 6 tételes borkóstolót biztosít a Szabó és Fia Borpince.

Márton-napi újbor kóstoló Neszmélyen

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Koccints a Hilltop Neszmély boraival az újbor ünnepén! Péntek este a Hilltop bemutatja újborait egy izgalmas pincetúrával és egy gondosan összeállított libalakomával együtt. A teljes menüsor mellé ajándékba kaphatod a 3 tételes újbor kóstolót!

Márton-napi borvacsora Kiskoroson

Kép forrása: A vacsora Facebook képe

Izgalmas ízek, izgalmas borsor vár a kiskorosi La’Róna Bisztró és Borbárban szombaton! A gazdag libavacsorához a Szentpéteri Borpince  biztosítja a jobbnál jobb borokat. A kiváló borok, finom ételek, élőzene és kitűnő hangulat garantált!

Amatőr sakkverseny Badacsonytomajon

Kép forrása: Az esemény Facebook borítóképe

Ha izgalmasabb eseményre vágysz a hétvégén, mint egy borvacsora, akkor gyere, és mutasd meg sakktudásod a Laposa Birtok badacsonytomaji borteraszán! Az első három helyezett értékes borválogatást kap ajándékba!

Híreinkért és különleges akcióinkért iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

Hasonló bejegyzések